Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Rundt om QuickStep Floors' Tour-trup

Rundt om QuickStep Floors' Tour-trup

01. juni 2018 12:00Foto: QuickStep Floors

Tour de France nærmer sig med hastige skridt, og vi varmer op ved at analysere hvert af de 22 deltagende hold. I denne artikel er fokus på QuickStep Floors.

Artiklen fortsætter efter videoen.

QuickStep Floors har aldrig for alvor kunnet betegnes som et klassementshold, selvom de af og til har stillet til start i en Grand Tour med en rytter, der havde ambitioner om at gøre sig i det samlede klassement.

 

Det kan de stadig ikke, og selvom de igen i år har en rytter, der går efter en top 10-placering, så er det ikke den store støtte, Bob Jungels kan forvente i bjergene, hvor kun Julian Alaphilippe måske kan være til hjælp. Franskmanden vil også forsøge at vinde sin første Tour-etape, og det burde der være gode muligheder for på Mûr de Bretagne på sjette etape.

 

Det er dog i det flade terræn, at QuickStep-maskinen begår sig bedst, og med 44 sejre hidtil i sæsonen har belgierne haft et vanvittigt forår. I år får Fernando Gaviria sin med spænding ventede Tour-debut, og der er ingen tvivl om, at colombianeren er klar til både at kæmpe om etapesejre og grøn trøje.

 

Læs også
Sådan vil Pogacar lave Giro-Tour-double

 

Ved sin side har han et superhold, og udover Jungels og Alaphilippe får han luksuriøs hjælp af store navne som Philippe Gilbert, Yves Lampaert og Niki Tersptra, der alle også kunne tænkes at vise sig personligt frem på en etape eller to. I tilgift er han flankeret af en af feltets bedste leadout-ryttere i form af Ariel Richeze, der er Gavirias faste makker, mens Tim Declercq runder holdet af som rendyrket hjælperytter.

 

Det er derfor udpræget et hold, der vil gå efter etapesejre, og det må være det hold, der ser mest frem til niende etapes brosten, hvor de for alvor kan komme til at lave ballade.

 

Jungels har dog også et øje på det samlede klassement, men selvom han et par gange er sluttet i top 10 i Giro d’Italia, er det svært at se ham gøre det samme i årets ekstremt stærkt besatte Tour, hvor han dog har den fordel, at den første uge sandsynligvis bekommer ham vel, selvom han kun har yderst begrænset erfaring med brosten.

 

Konkurrencen på QuickStep er enorm, og selvom der var rygter om det modsatte, lykkedes det altså ikke for Michael Mørkøv at tilkæmpe sig en plads på holdet, mens Iljo Keisse er fraværende på grund af en skade.

 

HUSK AT SÆTTE DIT TOUR-MANAGERHOLD. PRÆMIER TIL DE 100 BEDSTE OG 21 ETAPEVINDERE

 

Fernando Gaviria - den colombianske spurtkanon

 

Nation: Colombia

Alder: 23 år

Professionel siden: 2016

Antal professionelle sejre: 32 (15 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: Sejr i Paris-Tours (2016), 4 etapesejre i Giro d’Italia, 2 i Tirreno-Adriatico, 3 i Tour of California, 2 i Polen Rundt og 4 i Tour of Guangxi. Vinder af pointkonkurrencen i Giro d’Italia. Top 10-placeringer i Gent-Wevelgem, Milano-Sanremo og VM.

Vejen til Touren: Tour of California (tre etapesejre) og Schweiz Rundt (tre andenpladser).

 

 

Da Fernando Gaviria to gange spurtbesejrede Mark Cavendish som fuldkommen ukendt kontinentalrytter i 2015-udgaven af Tour de San Luis, var der ikke den store tvivl om, at en ny stjerne var født. I slutningen af sæsonen fik han en periode som stagiaire på QuickStep-holdet, hvor han imponerede, og siden har han ikke set sig meget tilbage.

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

En af verdens hurtigste sprintere og verdens bedste hold i forhold til leadout har vist sig at være en vindende kombination, og colombianeren har gået sin sejrsgang i løbet af de seneste sæsoner - særligt imponerede han i Giro d’Italia sidste år, hvor han som Grand Tour-debutant vandt fire etaper og løbets pointtrøje.

 

Gaviria er en sprinter, der godt kan overleve småkuperet terræn - dog kun til en vis grænse. I starten af karrieren forventedes det, at han ville kunne udvikle sig til at blive en Peter Sagan-type, men selvom han er slovakken overlegen målt på topfart, besidder han ikke Sagans kvaliteter på stigninger og brosten og er således tæt på at kunne kaldes en ren sprinter.

 

Dog klatrer han tilpas fint til ikke at trættes alt for meget i løbet af en Grand Tour, og han forventes at kunne kæmpe med om den grønne trøje, som Sagan har haft monopol på siden debuten i løbet - selvfølgelig med en beklagelig undtagelse, da han sidste år på skandaløs vis blev smidt ud af løbet.

 

I år får han endelig modstand af Gaviria, der ikke plejer at skulle bruge tid på at lære løb at kende, før han er konkurrencedygtig. Debuten i Giro d’Italia er allerede beskrevet, Paris-Tours blev vundet som debutant med et angreb 700 meter fra mål, og Milano-Sanremo var han tæt på at vinde i sin første sæson som professionel. Desværre styrtede han på opløbsstrækningen, da han kom i kontakt med en forankørende rytters baghjul.

 

Og det kunne ligne Gavirias største svaghed: Dumme styrt. Han måtte sidde over hele denne klassikersæson, da han formåede at styrte i Tirreno-Adriatico uden provokation, og det skal han undgå i Touren. Gør han det, kan det blive rigtig godt, selvom han ikke viste overlegen hurtighed i det netop overståede Schweiz Rundt.

 

 

Julian Alaphilippe - den kommende Ardenner-konge?

 

Nation: Frankrig

Alder: 26 år

Professionel siden: 2014

Antal professionelle sejre: 11 (6 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Anden deltagelse. I 2016 debuterede han med fire top 10-placeringer, heriblandt en andenplads på en puncheur-afslutning efter Peter Sagan.

Største meritter: Sejr i Flèche Wallonne samt to andenpladser, anden- og fjerdeplads i Liège-Bastogne-Liège, andenplads i Il Lombardia, tredjeplads i Milano-Sanremo, fjerdeplads ved OL, tre top 7-placeringer i Amstel Gold Race og tiendeplads ved VM. Samlet sejr i Tour of California, etapesejr i Vuelta a España, Baskerlandet Rundt (2), Paris-Nice og Critérium du Dauphiné.

Vejen til Touren: Critérium du Dauphiné (en etapesejr og en andenplads).

 

 

Læs også
Hollænder vinder kongeetape - Tobias Lund mister førertrøjen

 

Da Julian Alaphilippe tilbage i april besejrede Alejandro Valverde på Mur de Huy i Flèche Wallonne, lignede det en erobring af Ardenner-tronen. Det var ganske vist Alaphilippes første sejr i de tre klassikere, mens Valverde står noteret for ni, men med en alder på 38 år har Valverde måske vundet sin sidste Ardenner-klassiker.

 

Det samme er næppe tilfældet for franskmanden, der to gange tidligere var blevet nummer to i Flèche Wallonne og også har en andenplads til sit navn i Liège-Bastogne-Liège, hvor han også i år lignede bedste mand, men hvor taktikken gjorde, at det kun kunne blive til en sekundær placering.

 

Alaphilippe er en sand puncheur. Hans antridt på stejle procenter er vanvittigt, og også på flad vej er han en hurtig herre, selvom han dog måtte give fortabt i finalen af Milano-Sanremo i fjor, hvor han var en del af den fantastiske trio bestående af ham selv, Peter Sagan og Michał Kwiatkowski.

 

Hver gang en franskmand viser sig frem på den store scene, analyseres det til overflod, hvorvidt han har potentialet til også at vinde i Tour de France, og i Alaphilippes tilfælde står det klart, at der er et negativt svar på det spørgsmål.

 

Han har ganske vist formået at blive nummer 6 i en vanligt hård udgave af Critérium du Dauphiné, og han har vundet bjergetaper i Tour of California og enkeltstarter i Paris-Nice, men selvom han synes at være en altmuligmand, går grænsen alligevel, når stigningerne bliver for lange, og hans restitution virker heller ikke til at være i top.

 

Sidste år fik han ødelagt en del af sæsonen af en skade, men det betød, at han stod skarpt i efteråret, hvor han var meget tæt på at blive verdensmester efter en drabelig acceleration på bakken i Bergen. Den acceleration gør ham til favorit på etapen, der slutter på Mûr de Bretagne, og hans relativt gode klatreegenskaber kan også give ham muligheden for at kæmpe med om en etapesejr i et udbrud i bjergene. Og efter en ubegribelig begrænset sejrskonto i sine første år som professionel har Alaphilippe endelig fået hul igennem, hvor han alene i år har vundet fem gange.

 

 

Bob Jungels - monumentvindende Grand Tour-rytter

 

Nation: Luxembourg

Alder: 25 år

Professionel siden: 2013

Antal professionelle sejre: 15 (2 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Anden deltagelse. Han debuterede for tre år siden med en række fine offensive præstationer i løbets sidste halvdel.

Største meritter: Sejr i Liège-Bastogne-Liège (2018). Etapesejr i Giro d’Italia, samlet sjette- og ottendeplads i Giroen. Samlet tredjeplads i Tirreno-Adriatico. Verdensmester i holdløb (2016). Ottedobbelt luxembourgsk mester (fire i hver disciplin - måske femdobbelt på linjeløb senere i weekenden).

Vejen til Touren: Critérium du Dauphiné (syvendeplads på prolog) og luxembourgske mesterskaber (har hidtil vundet enkeltstarten).

 

Læs også
Starttider: Enkeltstart på 3. etape af Romandiet Rundt

 

 

Selvom Bob Jungels er en forholdsvis stor rytter, har han besluttet sig for at ville køre Grand Tours for klassementet. Det projekt har stået på i nogle år efterhånden og efter at have satset på Giroen i 2016 og 2017, hvilket har kastet to top 10-placeringer af sig, er det i år Touren, luxembourgeren har haft blikket rettet imod.

 

Jungels er en rytter, der er ganske sammenlignelig med Tom Dumoulin, da han er en anelse stor til stigningerne, men til gengæld har en glimrende enkeltstart. Den er dog ikke på niveau med Dumoulins, og derfor kan det være svært at tro på, at Jungels nogensinde for alvor kommer til at brage igennem med et rigtig stort klassementsresultat.

 

Holdbarheden over tre uger er til gengæld fantastisk, og derfor er det positivt for ham, at årets Tour vedbliver at være hård helt til afslutningen, mens det omvendt er en ulempe, at der er så mange bjergetaper i år.

 

Til gengæld burde han være den klassementsrytter foruden Geraint Thomas, der er bedst rustet til den første uge. Holdet kommer ikke til at tabe meget tid på holdløbet, og med sejren i årets Liège-Bastogne-Liège viste Jungels, at kuperede profiler passer ham fremragende. Derudover vil han formentlig søge at udnytte eventuel sidevind til at skabe sig et forspring i forhold til konkurrenterne, og endelig har han morfologien til at klare sig godt på brostenene, hvilket dog ikke er noget, han har meget erfaring med - til gengæld har han løbets bedste hold ved sin side til den disciplin.

 

Man vinder dog ikke løbet i den første uge, og Jungels får det nok svært, når de høje bjerge kommer, men han har overrasket de sidste to år i Giroen og kan måske køre en top 10-placering hjem, hvis alt går hans vej.

 

 

Philippe Gilbert - belgisk superstjerne

 

Nation: Belgien

Alder: 35 år

Professionel siden: 2005

Antal professionelle sejre: 73 (29 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Niende deltagelse. I 2011 vandt han en etape og fik en enkelt dag i løbets førertrøje.

Største meritter: Sejr i VM (2012), Liège-Bastogne-Liège (2011), Flandern Rundt (2017), Il Lombardia (2009 og 2010), Amstel Gold Race (2010, 2011, 2014 og 2017), Flèche Wallonne (2011), Clásica San Sebastián (2011), Strade Bianche (2011), Omloop Het Volk (2006 og 2008), GP de Québec (2011), Paris-Tours (2008 og 2009), De Brabantse Pijl (2011 og 2014), belgiske mesterskaber i linjeløb (2011 og 2016) og enkeltstart (2011). En etapesejr i Tour de France, 3 i Giro d’Italia, 5 i Vuelta a España, 1 i Critérium du Dauphiné, 2 i Eneco Tour, 1 i Schweiz Rundt, 1 i Tirreno-Adriatico, 1 i Tour of Beijing og samlet sejr i Tour of Beijing. Derudover i alt 6 tredjepladser i Flandern Rundt (3), Milano-Sanremo (2) og Liège-Bastogne-Liège (1).

Vejen til Touren: Hammer Limburg (holdet vandt), Schweiz Rundt og belgiske mesterskaber (nummer 2).

 

Læs også
LIVE nu: Price i top-5 på stor enkeltstart

 

 

Den aktive rytter med det flotteste palmares i professionel cykling kunne meget vel være Philippe Gilbert, der som ovennævnte gennemgang illustrerer, kun mangler ganske, ganske få endagsløb af relevans på kalenderen. Derfor har han sat sig som mål at vinde Milano-Sanremo og Paris-Roubaix, men for en rytter på 35 år, der ikke har vundet et cykelløb i over et år, ser det projekt endog meget vanskeligt ud.

 

Man skal dog ikke foranlediges til at tro, at Gilbert ikke længere kan vinde cykelløb. Faktisk har han adskillige gange i indeværende sæson haft muligheden, men set den forsvinde ud i horisonten efter at en holdkammerat har slået kapital på hans tilstedeværelse i en frontgruppe, og derfor har Gilbert set flere sejre forsvinde på grund af taktik. Senest skete det ved de belgiske mesterskaber, hvor Yves Lampaert, Gilbert og Jasper Stuyven udgjorde en fronttrio, hvorfra Lampaert angreb og vandt.

 

Havde dette været for nogle år siden, ville Gilbert have været favorit til femte og sjette etape, men det er svært at se ham vinde i år, hvor Julian Alaphilippe er et bedre bud for holdet.

 

Gilbert kommer primært til at fungere som hjælperytter for Gaviria og sandsynligvis også for Bob Jungels på brostenene, hvor han dog også kan håbe at få lov at køre sin egen chance. Har han det godt i anden og tredje uge, kan han også gå i udbrud, men det er ikke sikkert, at han klatrer godt nok til at have en chance for at få noget ud af det.

 

 

Niki Terpstra - årets brostenskonge

 

Nation: Holland

Alder: 34 år

Professionel siden: 2007

Antal professionelle sejre: 22 (5 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Syvende deltagelse. Han har ikke kørt siden 2014. Bedste etaperesultat er en femteplads på sidevindsetapen til Saint-Amand-Montrond i 2013.

Største meritter: Sejr i Flandern Rundt (2018), Paris-Roubaix (2014), E3 Harelbeke (2018) og Dwars door Vlaanderen (2012 og 2014). Samlet sejr i Eneco Tour (2016) og etapesejr i Critérium du Dauphiné. Tredobbelt hollandsk mester i linjeløb. Yderligere to podieplaceringer i både Flandern Rundt og Paris-Roubaix samt podieplaceringer i E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Omloop Het Nieuwsblad og Paris-Tours. Tredobbelt verdensmester i holdløb.

Vejen til Touren: Tour des Fjords, Hammer Stavanger (holdet blev nummer 4), Critérium du Dauphiné, Adriatica Ionica Race (vandt holdtidskørslen) og hollandske mesterskaber (nummer 2 på enkeltstarten).

 

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

Det er et QuickStep-hold spækket med stjerner, der stiller til start i årets Tour, og baseret på i år er Niki Terpstra muligvis den allerstørste. Han var nemlig brostenssæsonens mest dominerende skikkelse, hvor han vandt både E3 Harelbeke og Flandern Rundt.

 

I Paris-Roubaix blev han nummer tre, men hvis han havde haft lidt mere omløb i hovedet, kunne han have fået den duel med Peter Sagan, som vi gik glip af, fordi han åbenbart ikke syntes, det var værd at køre efter den tredobbelte verdensmester, da denne lancerede sit angreb.

 

Det er ikke første gang, hollænderen, der ikke fremstår som feltets mest sympatiske rytter, ikke ligefrem har brilleret taktisk, men i år har han med brutal styrke taget nogle af karrierens største sejre, og selvom han efterhånden er blevet 34 år, ligner han ikke en mand på vej ned.

 

Tour de France har imidlertid aldrig passet Terpstra specielt godt. Han er ikke tempostærk eller hurtig nok til at vinde etaper, og i stedet opererer han som hjælperytter og er meget erfaren med leadout-arbejde. I år har han dog en gylden mulighed for en etapesejr på 9. etape, hvor han ligner QuickSteps bedste bud, og mon ikke hollænderen for fri til at jagte personlig succes den dag?

 

 

Yves Lampaert - klassiker- og tempospecialist

 

Nation: Belgien

Alder: 27 år

Professionel siden: 2015

Antal professionelle sejre: 8 (3 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: To sejre i Dwars door Vlaanderen (2017 og 2018), etapesejr i Vuelta a España (2017), belgisk mester på enkeltstart (2017) og i linjeløb (2018). Syvendeplads i Paris-Roubaix.

Vejen til Touren: Hammer Limburg (holdet vandt), Schweiz Rundt (to tredjepladser på etaper) og belgiske mesterskaber (nummer tre på enkeltstarten og sejr i linjeløbet).

 

 

QuickStep stillede i årets brostensklassikere til start med hele fire ryttere, der havde muligheden for at køre med om sejrene. Philippe Gilbert, Niki Terpstra, Zdeněk Štybar og Yves Lampaert. Belgieren er fortsat nederst i det hierarki, men stille og roligt vinder han anseelse, og i år vandt han for anden gang i træk Dwars door Vlaanderen, da han med et snedigt angreb på den sidste kilometer slap fri af sine fire udbrudskammerater.

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Den sejr kom efter E3 Harelbeke, hvor han længe sad sammen med Niki Terpstra i fronten af løbet. Til sidst kunne han dog ikke følge med sin holdkammerat, og han endte med ikke at køre i top 10.

 

Lampaert er en ganske alsidig fyr, der udover at være talentfuld i klassikerterræn også brillerer på enkeltstartscyklen, hvor han blev belgisk mester sidste år, men i år måtte give afkald på den trøje til Victor Campenaerts. Den skuffelse kom han sig nok over et par dage senere, hvor han vandt linjeløbet og derfor stiller til start i Tour de France iklædt den belgiske mesterskabstrøje.

 

Som tilfældet er for det meste af holdet, har Lampaert en vigtig rolle at spille i forhold til Fernando Gavirias tog, mens han sandsynligvis også bliver bedt se efter Bob Jungels på brostenene, hvor Terpstra og Gilbert nok har større sandsynlighed for at få fri.

 

På holdløbet og til sidevindskørsel er Lampaert også særdeles vigtig, og han vil formentlig forsøge at begå sig på enkeltstarten på løbets næstsidste etape.

 

 

Ariel Maximiliano Richeze - Gavirias pilot

 

Nation: Argentina

Alder: 35 år

Professionel siden: 2006

Antal professionelle sejre: 14 (3 på WorldTour-niveau)

Historik i Touren: Tredje deltagelse. Han styrtede tidligt ud af debuten i 2014, og i 2016 fik han en ottendeplads på en etape i et løb, hvor han var leadout-mand for Marcel Kittel.

Største meritter: Etapesejr i Schweiz Rundt (i 2016, hvor han også vandt pointtrøjen). Tre etapesejre i Vuelta a San Juan, en i Giro del Trentino. To skrivebordsetapesejre i Giro d’Italia i 2007, som Alessandro Petacchi oprindelig vandt.

Vejen til Touren: Pan-amerikanske mesterskaber (nummer 2), Tour of California og Schweiz Rundt.

 

 

Ariel Maximiliano Richeze blev hentet af holdet forud for 2016-sæsonen, da Fernando Gaviria skulle have en leadout-mand. Det lykkedes at finde en spansktalende af slagsen - endda en anden sydamerikaner - der i 2015 havde imponeret med sit arbejde for Sacha Modolo.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Han har fortsat med at levere leadout-arbejde i verdensklasse, og han har stort set haft en synkroniseret kalender med Gavirias det seneste år. Richeze har endda vist, at han også kan vinde på egen hånd, da han vandt en etape i Schweiz Rundt for to år siden, hvor han endda også blev nummer to på en bjergafslutning efter at have været i udbrud.

 

Han har lidt overraskende vist sig at være mere holdbar end Gaviria, og derfor har han af og til fået sin egen chance, og det er blevet til hele fire sejre for QuickStep.

 

De største sejre i karrieren er ved et blik på resultatlisten to etapesejre i Giro d’Italia, men de blev ham først tildelt efter, at Alessandro Petacchi fik dem frataget, da han havde haft en for høj mængde salbutamol i blodet ved en test under den Giro.

 

 

Tim Declercq - arbejdsmand

 

Nation: Belgien

Alder: 29 år

Professionel siden: 2012

Antal professionelle sejre: Ingen

Historik i Touren: Første deltagelse.

Største meritter: Top 10-placeringer i Coppa Bernocchi, Tour du Finistère, Schaal Sels, Le Samyn og Dwars door Het Hageland.

Vejen til Touren: Tour des Fjords, Hammer Stavanger (holdet blev nummer 4), Schweiz Rundt og belgiske mesterskaber.

 

 

Julien Vermote har de forgangne år høstet anerkendelse for sit enerverende og imponerende arbejde i fronten af feltet på de flade sprinteretaper, men han er skiftet til Dimension Data, og derfor skulle man have en anden rytter til at påtage sig den rolle.

 

Egentlig var det meningen, at Iljo Keisse skulle have haft den, men han er blevet skadet, og derfor er Tim Declercq udpeget til rollen som holdets selvopofrende arbejdsmand.

 

Den store belgier er god til at skærme for vinden og holde et konstant, højt tempo, og en gennemlæsning af hans resultater viser, at vi her har at gøre med en rytter, der helt og holdent har dedikeret sig hjælperytterfaget og selv ikke på QuickStep finder muligheder for at gå for et personligt resultat i ny og næ.

DEL
INFO
Soudal - Quick Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Optakter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?