Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Spilforslag til 16. etape af Tour de France

Spilforslag til 16. etape af Tour de France

19. juli 2015 23:49Foto: A.S.O.

Inden rytterne kan holde en velfortjent hviledag skal de overleve en rigtig Tour-klassiker. Etapen til Gap med den velkendte stigning Col de Manse og dens vanskelige nedkørsel i finalen har i de senere år været på programmet med jævne mellemrum og vil igen give favoritterne mulighed for at teste hinanden.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Col de Manse er ikke en svær stigning, og derfor er det en af den slags etaper, der ingen oplagt favorit har. Historien viser, at en udbryder stort set altid sejrer på denne etape, og det er vanskeligt at se, at der er hold, der har en interesse i at ændre det mønster i morgen. Derfor kan vi forvente endnu en brutal start, hvor et stærkt udbrud slipper væk og får lov til at dyste om sejren.

 

Historien viser imidlertid også, at favoritterne som regel tester hinanden på Col de Manse. Den har sjældent været vanskelig nok til at skabe splittelse mellem de allerbedste, men der er som regel mindst én rytter fra top 10, der kommer i vanskeligheder. Samtidig er nedkørslen frygtet og har ofte været brugt til angreb. I 2011 tabte Schleck-brødrene terræn på de regnvåde veje, og i 2013 angreb Alberto Contador så aggressivt, at han røg i asfalten og nær tog Chris Froome med sig. I morgen vil der være tørre veje, og der er tale om en svagt modificeret nedkørsel, men det er vanskeligt at forestille sig, at Alejandro Valverde, Contador og Vincenzo Nibali ikke vil forsøge at udnytte den teknisk vanskelige sidste del.

 

Da etapen sandsynligvis vindes af en udbryder, er det en dag, hvor man kan vinde store penge ved at ramme rigtigt. Med en flad start kræver det lidt held at ramme rigtigt, men på dette tidspunkt af en grand tour er det kun de stærkeste, der kan være med. Samtidig skal man være en fremragende klatrer for at kunne gøre arbejdet færdigt i en finale som denne - nøjagtig som Rui Costa var det, da han vandt for to år siden.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Nedenfor giver vi i et par forslag til ryttere, der er stærke nok til at vinde fra et udbrud.

 

Du kan læse en mere detaljeret analyse af favoritterne her.

 

Tanel Kangert vinder etapen - odds 26,00 hos Bet365

Astana jagter oprejsning efter Vincenzo Nibalis nedtur, og både Jakob Fuglsang og Lieuwe Westra har forsøgt sig i udbrud. I morgen er etapen skræddersyet til Tanel Kangert, der har vist sig at være en af de bedste klatrere i løbet. Han bragte adskillige favoritter i vanskeligheder på Col du Tourmalet og er åbenlyst i god form. Med sin power på de flade strækninger, gode klatreegenskaber og solide evner på nedkørsler har han hele pakken til en etape som morgendagens.

 

Du kan spille her.

 

Jan Bakelants vinder etapen - odds 26,00 hos Bet365

Jan Bakelants hører til blandt feltets udbryderkonger og rammer meget ofte rigtigt. Efter lidt sygdom midtvejs i løbet har han ramt topformen, som han dokumenterede, da han blev en overraskende nummer 3 i spurten i Rodez. Dagen efter var han i udbrud, men stigningen i Mende var for stejl for ham. Morgendagens afsluttende udfordring passer ham langt bedre, og da han samtidig er hurtig i en spurt, har han alle forudsætninger for at vinde etapen.

 

Du kan spille her.

 

Michael Matthews vinder etapen - odds 34,00 hos Bet365

Michael Matthews kører rundt med et brækket ribben, men er i bedring og har nu nået et niveau, hvor han er i stand til at kæmpe med om etapesejren. Faktisk er morgendagens etape hans store mål i den resterende del af løbet, og hvis han var på 100%, ville den være skræddersyet til ham. Der er ingen tvivl om, at han vil forsøge at ramme udbruddet og lykkes det, bliver han svær at have med at gøre - ikke mindst fordi han viste glimrende form med en 18. plads i den meget hårde spurt i Rodez, hvor kun de stærkeste kunne være med.

 

Du kan spille her.

 

Bob Jungels vinder etapen - odds 41,00 hos Bet365

Bob Jungels hører til blandt de mest formstærke ryttere i løbet. Han var imponerende stærk på etapen til Mende, hvor han var blandt de drivende kræfter i udbruddet. Det var ingen overraskelse, at den sidste stigning var en anelse for stejl for en stor dreng som Jungels, men præstationen understregede igen hans høje niveau. Morgendagens finale passer ham langt bedre, og med sin ekstreme power er der stor sandsynlighed for, at han rammer udbruddet. Samtidig er han en glimrende klatrer og en fornuftig afslutter.

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

Du kan spille her.

 

Rigoberto Uran - odds 51,00 hos Bet365

Rigoberto Uran drømte om en topresultat i klassementet, men sådan skulle det ikke være. Efter en hård tid i Pyrenæerne leverede han imidlertid et fint comeback med en toppræstation på etapen til Mende. I dag var han igen i udbrud, og i morgen vil han forsøge sig igen. Selvom han ikke er i topform, er han blandt de bedste klatrere i løbet, og med gode nedkørselsevner og en solid spurt er han skabt til denne finale.

 

Du kan spille her.

 

Greg Van Avermaet vinder etapen - odds 67,00 hos Bet365

Greg Van Avermaet regner med at forlade løbet på hviledagen, og morgendagen er derfor et stort mål for ham. Etapen passer ham aldeles glimrende, og han dokumenterede storform på etapen til Rodez. Den sidste stigning er mulighed en anelse for lang for ham, hvis han er op mod de bedste klatrere, men hvis han kan begrænse tabet på toppen, har han tid til at komme tilbage og benytte sig af sin gode spurt.

 

Du kan spille her.

 

Serge Pauwels vinder etapen - odds 67,00 hos Bet365

Serge Pauwels har imponeret alt og alle i dette års Tour de France. Belgieren har vist sig at være blandt de allerbedste klatrere i løbet med topplaceringer på de hårdeste bjergetaper. Samtidig jagter han desperat en etapesejr. I dag var i udbrud i den hårde indledende fase, og han var tæt på i Cauterets. Hvis han rammer udbruddet, skal de andre stå tidligt op for at følge ham på Col de Manse.

 

Du kan spille her.

 

Roman Kreuziger vinder etapen - odds 81,00 hos Bet365

Tinkoff-Saxo er ikke længere fuldt fokuseret på Alberto Contador. Tværtimod jagter de aktivt etapesejre, og det vil være mærkeligt, hvis ikke de forsøgte sig i morgen. Etapen kunne være god for Peter Sagan, men han må være træt efter to dage i udbrud. Michael Rogers var ligeledes i angreb på dagens etape, så i morgen er Roman Kreuziger et godt bud. Tjekken havde en svag start på løbet, men er gradvist blevet bedre og bedre. Han har været i stand til at gøre stor skade i bjergene, og han har både styrken på det flade og på stigningerne til at vinde et etape som denne.

 

Du kan spille her.

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Adam Yates vinder etapen - odds 101,00 hos Bet365

Adam Yates var i udbrud på dagens etape, og det gør det mindre sandsynligt, at det vil lykkes igen i morgen. Ikke desto mindre vil han med stor sandsynlighed forsøge sig. Det vidner om stor form, at han var i stand til at ramme udbruddet i den hårde indledning på dagens etape, og han har alle egenskaber til at gøre det færdigt, idet han er blandt de bedste klatrere og hurtig i en spurt.

 

Du kan spille her.

 

Jakob Fuglsang slår Joaquim Rodriguez - odds 1,83 hos Bet365

Jakob Fuglsang og Joaquim Rodriguez har begge skrinlagt klassementsambitionerne og drømmer i stedet om etapesejre og bjergtrøje. Morgendagens etape tilbyder ikke mange point, og med en flad start er den bestemt ikke skræddersyet til Rodriguez. Spanieren vil derfor med stor sandsynlighed spare sig til Alperne. Den passer langt bedre til Fuglsang, der har større chancer for at ramme det rigtige hug. Samtidig har han større incitament til at holde på i finalen, hvor han kan være til støtte for Vincenzo Nibali, inden han sidder op. Rodriguez vil utvivlsomt sidde op, så snart udskilningen starter, og Fuglsang bør derfor vinde denne duel.

 

Du kan spille her.

 

Serge Pauwels slår Mikael Cherel - odds 1,61 hos Bet365

Som allerede nævnt er det vanskeligt ikke at være imponeret over Serge Pauwels, der har været i stand til at klatre med de allerbedste. Mikael Cherel havde en skuffende start på løbet, men er selv meget glad for at have ramt formen i løbets anden uge. Begge vil utvivlsomt forsøge at ramme udbruddet, men en flad start tilgodeser Pauwels langt bedre, og han har derfor størst chance for succes. Samtidig har han generelt været bedre klatrende end sin franske rival og bør derfor være den stærkeste af de to, hvis ingen af dem eller de begge rammer udbruddet.

 

Du kan spille her.

 

Du kan læse en mere detaljeret analyse af favoritterne her.

DEL
INFO
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
Spilforslag
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?