Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Team Reelight præsenteret lørdag

Team Reelight præsenteret lørdag

25. februar 2007 21:410

Traditionens tro blev Odders Team Reelight præsenteret i Kvickly Odder, det foregik i Kvickly galleri. Odders Sven Aage Dam stod for præsentationen af teamet.

Artiklen fortsætter efter videoen.
Der var ca. 125 gæster og sponsorer som efter præsentationen hyggede sig efterfølgende med en buffet som Kvickly havde arrangeret. Team Reelight bliver registreret som DCU team i 2007 under Danmarks Cykel Union.

Odders Sportsdirektør Brian Henriksen og Træner Klaus Kynde præsenterede rytterne og det løbsprogram, som teamet skal køre i den kommende sæson. Brian fortalte blandt andet om målsætningen for Team Reelight i 2007. Team Reelight er på 11 A ryttere, de 9 ryttere er U-23 ryttere, en af målsætningerne er at vinde DM på hjemmebane i Odder for U-23 ryttere. Som tidligere år er det en af klubbens målsætning, at give rytterne mulighed for at udvikle sig som rytter, ved blandt andet at køre mange spændende løb i udlandet.Team Reelight i Nice

Team Reelight skal køre på Nishiki Cykel
Team Reelight har lavet aftale med Jens Leth fra VN Cykler, om at de skal køre på Nishiki "Champion Carbon", som er lavet af Full Monocoque race carbon 12k, rammen bliver monteret med det bedste udstyr fra FSA og Dura-ace. Rytterne kørte på cyklerne første gang i Nice på træningslejren, og de var meget tilfredse med cyklerne. Hjelmene de skal køre med er Met hjelme.
Den nye Teamsponsor, cykellygteproducenten Reelight, blev grundlagt i 2003 og har pt. 7 medarbejdere, der alle arbejder i virksomhedens Århus domicil. I 2006 omsatte Reelight for 20 mio kroner – ikke blot på hjemmemarkedet men også på en lang række eksportmarkeder. Cykellygterne, som Reelight har haft stor succes med, er en ny type lygte, der bygger på induktionsprincippet.


Team Reelight 2007


Jacob Kodrup 3. gange på landsholdet
Jacob har kørt for Odder Cykel Klub siden 1997 og har igennem årene kørt mange flotte placeringer hjem til Odder. Det var Jacobs første sæson som senior i 2006, han startede i A-klassen via hans status som juniorrytter (Nr. 1 på junior statistikken 2005). Jacob blev allerede udtaget til det danske landshold ultimo april 2006 til Colliers Classic i Århus, derefter blev han udtaget til det store etapeløb Thüringen Rundfarht i Tyskland, der gjorde han det så godt, at landstræner Lars Bonde udtog Jacob til Danmark Rundt som kun 19-årig. Jacob lavede mange fine resultater i løbet sæsonen 2006, og han forventer, at han fortsætter sin udvikling i 2007.

Christian Moberg Jørgensens første hele sæson som A-rytter
Christian har kørt i Odder Cykel Klub siden 1996 og har igennem årene kørt mange flotte placeringer hjem til Odder. Christian kørte sig op i den danske A-klasse i løbet sæsonen 2006, selv om han var så uheldig at styrte i Belgien allerede i starten af april. Inden hans styrt havde Christian allerede vist at han var klar, han fik to flotte placeringer i Belgien som nummer 4 og nummer 2 i hhv. GP Bissegem og GP Dottignies i Belgien. Christian nåede at komme på skammelen i A-klassen i Hjørring som nummer 3.

Mads Rydicher flytter til Odder
Mads er et af de største talenter i dansk cykling. Mads satser 100% på landevejen. Mads kørte sig op i den danske A-klasse i løbet af 2006 sæsonen. Han har de senere år både kørt bane og landevej, og det er på banen, det er gået bedst de senere år. Han har blandt andet deltaget for Danmark ved Europamesterskaberne på bane.

Holdet tror med Mads` 100 % satsning på landevejen, at han helt sikkert vil lave nogle fine resultater i løbet af 2007 sæsonen. Mads kommer fra Ordrup Cykel Ring.

Morten Høberg ungt talent til Odder
Morten kommer fra talent fabrikken Team GLS. Morten ser frem til at køre for Team Reelight i den kommende sæson. Han glæder sig til kommer ud køre nogle af de spændende løb Team Reelight skal køre i den kommende sæson. Det er Morten`s første sæson som senior rytter og via hans status som landsholdsrytter som junior, er Morten blevet rykket direkte op i A-klassen. Morten deltog for Danmark ved blandt andet verdensmesterskaberne for junior i 2006 og blev en flot nummer 10 i linieløbet. Derudover havde han flere flotte placeringer både i Danmark og udlandet, han vandt blandt andet Bell Cupen i Odder.

Jannik van Dijk 3. plads ved Post Cup finalen i Viborg
Jannik er en af de stærke årgang 87 ryttere, han kommer til Team Reelight fra Ordrup Cykel Ring. Jannik kørte sig via mange flotte placeringer op i den Danske A klasse i 2006 sæsonen, en af hans første starter i A klassen var Post Cup finalen i Viborg, der spurtede han sig til en flot 3. plads. Jannik har valgt Team Reelight ud fra blandt andet kammeraterne der er på teamet, og det spændende løbsprogram.

Martin Adelfred kom til Odder fra Vejle Cykel Klub til sæsonen 2006
Martin kom til Odder til 2006 sæsonen og kørte sin første hele sæson som A rytter. Martin lavede flere flotte placeringer i Belgien i marts og april, med blandt andet med en 3. plads i GP Zonnegem og en 2. plads GP Hoevenen begge løb i Belgien. Martin sluttede sæsonen flot af med en samlet 7. plads i Spar Bank Vest Cup, hvor hans bedste placering var 2. pladsen i Hjørring. UCI løbet Triptyque des Barrages i Belgien sluttede Martin som nummer 17 samlet.

Morten Lambert kom til Odder fra Vejle Cykel Klub til sæsonen 2006
Morten prioriterede sin uddannelse i 2006 højt, han blev færdig med den og vil nu satse på cyklingen i den kommende sæson.

Erik Magnusson ny svensker i Odder
Erik var i 2006 en del af det svenske U-23 landshold og kommer til Danmark for at satse 100 % på cyklingen, han arbejder og bor i Odder til daglig.

Alexander Gustafssons 2. sæson i Odder
Alexander startede stærkt ud den første del af sæsonen 2006, men fik ikke de placeringer han fortjente. Alexander forventer at få sin første sejr i A klassen i den kommende sæson. Alexander arbejder og bor i Odder.

Lars Werenbergs 7. sæson for Odder
Lars (Der Alte) har kørt for Odder siden sæsonen 2000, Lars kom fra Thy Cykel Ring, han bor til daglig i Århus. Lars bliver den erfarne rytter på holdet, men Lars vil gerne selv lave gode resultater i den kommende sæson, han vil gerne køre etapeløb, det er hans stærke side, han har lavet flere flotte resultater i blandt andet GP Ringerike Norge, men køre også godt i løbene i Belgien og Frankrig.

Kasper Eibye en vigtig rytter for holdet
Kasper kom fra Lyngby Cykel Klub til Odder Cykel Klub til sæsonen 2003, for at køre på Odders junior team, Kasper startede sæsonen i Tyskland i 2006, men klubben overholdte ikke det de havde lovet, derfor tog Kasper retur til Danmark og kørte den resterende sæson for Team Kvickly Odder. Kasper er en vigtig person for holdet, såvel udenfor løbene og under løbene. Kasper er gået i gang med sit lægestudie i Århus og prøver at få tilpasset det således, at der også bliver tid til cykling.

Holdet forventer Kasper laver gode resultater personligt i den kommende sæson, men at han også er med til at give holdet det der skal til, for at lave de gode resultater, holdet gerne skulle lave i den kommende sæson.


Odder Cykel Klub`s kommende A ryttere
Odder Cykel Klub håber som tidligere år, selv at udvikle nogle lovende ryttere, til at blive A-rytter i den kommende sæson. I år tror vi på 4 ryttere, som alle får muligheden for, blandt andet at komme med til udlandet for at udvikle sig sportsligt den vej igennem.

Rytterne i 2007 er: Kristian Skov – Peter Hansen – Mark Blåbjerg Christensen – Mattias Friis


Team Reelights foreløbige løbsprogram

Udlandet
Paris Troyes Frankrig
Challenge de Hesbaye Belgien
GP Waregem Belgien U-23
Trofee van Haspengouw Belgien
La Boucle de l Àrtois Frankrig
Prix des Flandres Francoises Frankrig
Vlaaderens Tweedaagse Belgien Etapeløb
Hasselt-Spa-Hasselt Belgien
Tripty Ardennais Belgien Etapeløb
Paris-Roubaix eller GP Ringerike
Tour de Alsace Frankrig Etapeløb
GP Demy Cars Luxembourg
Tryptique des Barrages Belgien U-23

Danmark
Danmarks Mesterskaberne i Roskilde
U-23 Danmarks Mesterskaberne i Odder
Jyske Mesterskaber
Post Cup
September Cup
Læs også
Optakt: 19. etape af Giro d’Italia
DEL
INFO
BikeToyz - Kvickly Odder (herrer)
Nyheder Profil Ryttere Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 01/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 02/06-09/06

Classica Andorra Pirineus(1.1) 02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?