Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Test: Cykeltøj – High-End

12. august 2015 12:00Foto: A.S.O.

Feltet.dk har testet cykeltøj i tre priskategorier - i alt 13 sæt. Alle sæt består af bibshorts, jersey samt løse ærmer og ben. Her kategorien High-End som rummer det prismæssigt dyreste cykeltøj.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Vi har brugt en del af vores sommertimer på at køre de danske landeveje tynde for at teste en lang række cykelsæt.

 

Her den dyreste kategori, hvor alle sættene ligger I prislejet omkring 2500,- kr. og op efter. Vi har testet følgende mærker:

 

-POC
-rh+
-Q36.5
-Café du Cycliste
-Isadore
-Solo
-Rapha
 

Under testen har vi haft særligt fokus på:

-Pasform
-Stofvalg og -kvalitet
-Materialevalg til detaljer som lukninger, lynlåse, lommer mm.
- Generel kvalitet og performance

 

Læs også
Klassikerrytter tæt på UAE-skifte
POC

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:

Mærke: POC

Stillet til rådighed af: ODEX

 

Jersey: AVIP Short Sleeve Jersey (Pris: 1275,- kr.)

Bibshorts: Multi D Bibshorts  (Pris: 1350,- kr.)
Løse ærmer: AVIP Fluo Sleeves (Pris: 450,- kr.)
Løse ben: AVIP FLuo Knees (Pris: 450,- kr.)

 

Test

AVIP-forkortelsen, som lægger navn til sættet fra svenske POC, står for Attention Visibility Interaction Protection. Kort sagt er det POC's ambition om at skabe cykeltøj, som er med til at sikre rytternes sikkerhed igennem en række bevidste valg i designprocessen.

 

Umiddelbart er det mest synlige bevis herpå den orange farve, som gennemsyrer såvel trøje som løsdele. Dernæst en række refleksdetaljer, som på elegant vis er integreret i designet. Traditionelt kan det være svært at forene det praktiske element med high-end design, men alligevel er det lykkedes for POC at designe et 'trafiksikkert' sæt, som designmæssigt er på højde med de allerbedste.

 

At POC har fokus på innovation mærker man tydeligt, når man bærer AVIP-jersey'en. Den er lavet i en kraftig og atypisk kvalitet, som ikke helt føles som noget andet cykeltøj. Den nærmest matte overflade minder en smule om et stykke vandafvisende stof, og man kunne derfor frygte, at det ville være stift og knap så eftergivende. Det er dog ingenlunde tilfældet. Faktisk har det en tilpas elastikstruktur i vævningen, som gør, at trøjen sidder godt.

 

Snittet er klart til race. En kort forside, stram pasform og kraftige elastikkanter i talje og ærmer sørger for, at det hele forbliver på plads. Det giver en god køreoplevelse, helt fri for stof der blafrer i vinden. 

 

Den krafitge overfladestruktur passer fint til det danske vejrs lunefuldheder og synes at yde en smule mere beskyttelse end de mere traditionelle materialeblandinger.


AVIP-konceptet er gennemført til fulde og i forbindelse med baglommerne findes der endda et dedikeret rum kaldet 'MyID', der giver plads til identifikation og helbredsoplysninger, hvis uheldet skulle være ude. 

 

Shortsene fra POC følger trop på den fine materialekvalitet. 
Til forskel fra trøjen, så er denne ekstrem blød. Det giver en behagelig berøring med huden og et stykke stof, som føles behageligt selv efter mange timer i sadlen. Pasformen er mere afslappet end trøjen og de fleste ville kunne finde sig til rette Multi D-modellen fra POC.

 

På cyklen fungerer shortsene, som de skal. De sidder godt, holder faconen og man mærker virkelig den fine kvalitet. Eneste kritikpunkt er elastikken i benenes afslutning. Disse kunne godt være lidt kraftigere og give mere hold, om end det er et tveægget sværd, da ryttere med kraftige lår, sikkert vil synes om denne feature.

 

Indlægget er i den gode ende af skalaen. Sidder præcist og giver god støtte og afdæmpning mod sadlen.

 

Løsdelene fuldender AVIP-looket med deres orange fremtoning. Kvaliteten er tynd og fin, hvilket giver en suveræn pasform og nok beskyttelse til at klare det meste vejr. De egner sig bedst til overgangsperioderne, hvor det endnu ikke er blevet koldt for alvor.

rh+

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:

Mærke: rh+

Stillet til rådighed af: Juhl Cycling Nordic

 

Jersey: Race Jersey (Pris: 1000,- kr.)
Bibshorts: Hero Bibshorts (1199,- kr.)

Løse ærmer: Nano Dry Tech (399,- kr.)
Løse ben: Nano Dry Tech løse knæ (399,- kr.)

 

Test

Navnet på overdelen fra rh+ er 'Race', og det viser sig at være en meget rammende betegnelse. Trøjen opfylder nemlig alle de krav, der skal til, når et stykke tøj skal bruges optimalt til at køre ræs.
Pasformen er tæt og stram, men uden at det på nogen måde synes for meget.

 

Det tætte pasform er et resultat af to ting. Først og fremmest snittet som er optimeret til ryttere, der gerne vil køre stærkt. Blandt andet er trøjen en del kortere foran end bagpå. Det betyder, at trøjen let kan føles for kort, når man går rundt i tøjet, men når man sidder i en agressiv position på cyklen, så sidder trøjen til gengæld perfekt. Den korte front sikrer desuden, at der ikke er noget stof foran, der buler eller blafrer i vinden. Ud over den gode pasform, så præsterer trøjen rigtig godt i test. Den er behagelig at have på og er god til at holde rytteren tør.

 

Kvaliteten af materialer er i topklasse. For, bag og ærmer er udført i et kraftigt materiale, som giver en meget passende beskyttelse mod vind og vejr, men samtidig er let nok til at udskille varmen, når der bliver gået til den for alvor. Skuldre og sidepaneler er lavet i et luftigt mesh-materiale, hvis formål er at bidrage til en god ventilation.
Alt i alt funktionalitet i høj klasse. Ærmerne er afsluttet i en bred elastikkant, som lukker fint af, uden at folk med store arme kommer i klemme. Denne krakteristiske brug af elastik går igen i krave og talje og bidrager til følelsen af en trøje, der er skabt til væddeløb.

 

Med nogle gode detaljer i form af et par bløde seler og en fuldt beskyttet ekstra lomme med lynlås rundes trøjen af på fornemmeste vis.

 

Bibshortsene holder samme høje niveau og leverer i test den samme fornemmelse; de er lavet til folk, som kan lide at køre stærkt. Pasformen er rigtig god, og selv om de sidder godt til, så er det et par shorts som kan passe til de fleste kropsbygninger. Panelerne for og bag er lavet i et kraftigt materiale, så der er beskyttelse, der hvor stoffet møder sadlen og låret møder vinden.
På siden er der indsat et kraftigt og lidt tyndere elastikpanel, som gør, at shortsene sidder behageligt til.
Enderne er udført i et den samme brede elastik som fra trøjen, og det fungerer super godt. Benene bliver på sin plads og sidder godt på lårene. Oplevelsen under kørsel er et par shorts, som sidder nærmest perfekt fra start til slut.

 

Puden giver en medium polstring og den sidder rigtig fint. Den er overraskende lille, men i test har den vist sig at yde fin beskyttelse samtidig med, at den sidder helt tæt og behageligt.

 

Sættet fuldendes af løsedele med Nano Dry-teknologi. De yder en ekstraordinær beskyttelse mod regn med deres kraftige kvalitet. Stofvalget kan således blive ret varmt, hvis det ikke er decideret koldt, og materialet har heller ikke samme, gode pasform som andre, mere elastiske materialer.
Et sæt løsdele som er bedst i deres rette element - regn. 

Q36.5

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:

Mærke: Q36.5
Stillet til rådighed af: Tiga A/S

 

Jersey: Fit to Body (Pris: 1198,- kr.)
Bibshorts: Salopette Miles (Pris: 1149,- kr.)
Løse ærmer: Hybrid: (Pris: 298,- kr.)
Løse ben: Hybrid (Pris: 538,- kr)

 

Test

Q36.5 er et nyt bekendtskab på det danske marked. Tøjet er udviklet og produceret i Italien ud fra nogle interessante og stringente pejlemærker, som giver tøjet nogle spændende features.

 

Et af disse pejlemærker er fokus på vægt. Hvor man traditionelt vægtoptimerer på sin cykel og dens komponenter, så har Q36.5 stor fokus på vægten af deres tøj. I praksis synes dette at være lykkedes til fulde, for det første man lægger mærke til er, at sættet fra Q36.5 er ekstremt let og behageligt at have på.

 

Trøjen er udført i et tyndt og tætvævet materiale, som adskiller sig væsentligt fra det meste andet cykeltøj.
Det er betragteligt tyndere og giver en let og behagelig fornemmelse, når det bæres. Sjældent er en så god pasform opnået med så let og komfortabelt materiale, hvor den store elasticitet sidder til uden at stramme på nogen måde.

 

Letheden i materiale giver desuden en fin ventilation, hvor kroppen holdes tør. I det hele taget er overdelen fra Q36.5 noget af det lækreste, man kan iføre sig på en varm sommerdag, hvor der skal trilles mange kilometre. Faktisk refererer tallet 36.5 til kroppens temperatur og vigtigheden af at opretholde denne. Det må man i den grad sige er lykkedes.

 

Q36.5 har tænkt i aerodynamik i designet, hvilket kan mærkes. Eksempelvis går ærmerne næsten til albuen og slutter kraftigt til. Igen synes doseringen af elastik dog nærmest udført til perfektion, så den lette og behagelige pasform bibeholdes. Det tætte fit forudsætter dog, at man finder den helt rigtige størrelse, når man køber Q36.5. Er man bred over skulderen og brystet, men skal have trøjen til at sidde rigtig godt til over maveregionen, så får man en trøje, som sidder særdeles enddog særdeles tæt øverst på overkroppen.
Dog synes dette nærmest som en fordel, når kvalitet og materiale er så lækkert og ikke giver den klaustofobiske følelse, som ellers kan følge med aero-cykeltøj.

 

Detaljemæssigt er trøjen også ret overlegen. Tre fyldige lommer giver plads til det meste, mens en lynlåslomme beskytter værdierne. Indersiden af kraven er lavet i kraftigt mesh, som beskytter huden. Lynlåsen er kraftig og i god kvalitet.

 

Bibshortsene holder den samme høje kvalitet. Et nærmest pertentligt øje for detaljer gør, at der ikke er en finger at sætte på disse. 
Materialekvaliteten er helt suveræn. Kraftig og tætsiddende på lårene og med en bred elastikkant, som lukker godt af og sørger for, at bukserne bliver siddende hvor de skal. 
Selerne er nærmest silkebløde i et tyndt mesh-materiale, mens det stykke stof som går over lænden er tilført så meget elasticitet, at det på en intelligent måde bidrager til en optimal pasform. Indlægget kan måle sig med de allerbedste på markedet. En faktor heri er, at buksernes suveræne pasform og materialevalg sikrer, at det sidder præcist hvor det skal og forbliver her, nærmest uanset hvor uroligt man måtte sidde.

 

De løse ærmer og ben er lidt krafitgere end resten af sættet, hvilket giver en fin beskyttelse, når der er brug for dette. De er faconsyede, hvilket betyder, at de er højre/venstre-specifikke. Dette bidrager kun til en god pasform, som man kan kende fra både bukser og shorts.

 

Alt i alt en pakke der er svær at slå!

 

Café du Cycliste

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:
Mærke: Café du Cycliste
Stillet til rådighed af: Velo Pave

 

Jersey: Violette (Pris: 960,- kr.)
Bibshorts: Antionette (Pris: 1375,- kr.)
Løse ærmer: Loulou Arm (Pris: 279,- kr.)
Løse ben: Loulou Leg (Pris: 375,- kr.)

 

Test

Café du Cycliste krydrer designtradition med moderne, funktionelle features i et cykelsæt fra øverste hylde, der er gennemsyret af tårnhøj kvalitet i alle detaljer. Stilen er en kombi af café og performance uden synderlige kompromisser.

 

Violette-jersey'en sidder tæt uden at være ekskluderende i sin pasform - man behøver ikke have en et-cifret fedtprocent for at være med. Trøjen imponerer ved god pasform, og den sidder overordnet rigtig godt.

 

Alle de vigtige ting er på plads: Kraftig lynlås, lynlåslomme bagpå og fine kantafslutninger på ærmer og i livet, som holder tøjet på plads. En suveræn detalje er et bredt elastikbånd, som er påsyet på inderisden af trøjen lige over lommerne. Det snævrer trøjen en smule ind netop der og gør lommerne ekstra let tilgængelige under kørslen. Genialt.

 

Trøjen indeholder en del uld, hvilket giver en anden tekstur, end man ofte ser på nutidens cykeltrøjer. Det giver trøjen nogle meget specifikke egenskaber i form af naturlig god pasform samt fine egenskaber under kørsel, hvor kroppen tempereres fint. 

 

Shortsene fra Café du Cycliste har to features, som gør dem ekstra spændende. 
Først og fremmest har de en indbygget overdel uden ærmer. Tænk fantomdragt eller en triatlon-overdel. Denne er lavet af et fint mesh-materiale og fungerer som basislag. Ud over at holde overkroppen fint tør så bidrager den også til at fordele det tryk, man ellers har fra selerne, hvilket faktisk er yderst behageligt. Eneste ulempe er, at man på rigtig varme dage, hvor man helst vil køre uden svedtrøje, ikke kan tage den af. Det betyder, at sættet på de helt varme dage kan være for varmt. Omvendt er hede ikke just det, som danske ryttere udsættes mest for.

 

Den anden feature er nogle særdeles brede elastikkanter i benenes afslutning. De giver en fortræffelig lukning og holder shortsene på plads. Selv om de sidder tæt, så er trykket fordelt så godt, at man næsten ikke mærker, man har dem på.

Ellers består shortsene af topkvalitet hele vejen rundt. Materialevalget er overlegent; kraftigt, blødt og helt igennem gennemarbejdet. Indlægget sidder godt og yder fortræffelig komfort. 

 

Løsdelene er af sublim kvalitet og runder et cykelsæt af, som er fantastisk i kvalitet og fornemmelse. Et sæt som er svært at slå, med mindre formålet er 100 % væddeløb med maksimal intensitet.

Isadore

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:
Mærke: Isadore
Stillet til rådighed af: Velo Pave

 

Jersey: Woolight Jersey (Pris: 799,- kr.)
Bibshorts: Men Bib Shorts (Pris: 999,- kr.)
Løse ærmer: Lycra Arm Warmers (Pris: 299,- kr.)
Løse ben: Lycra Leg Warmers (Pris: 399,- kr.)

 

Test

Isadore er et af de nyere skud på stammen i den bølge af 'cafécykeltøj', som er blevet enormt populært denne sæson. Mærket er stiftet af cykelbrødrene Martin og Peter Velits, som stadig er aktive på Pro Touren, ud fra strenge æstetiske og kvalitetsmæssige krav. Og tøjet kan da også mere end blot at se godt ud - funktionalitet og kvalitet går nemlig også op i en højere enhed med dette sæt.

 

Woolight-trøjen er en klassisk designet cykeltrøje, med fine referencer til tidligere designtraditioner. Den oser af klassisk eksklusivitet, samtidig med at et anderledes farvevalg giver lidt kant. I test forstærkes dette indtryk kun.

 

Pasformen er rigtig god og favoriserer en slank ryttertype, selvom de fleste kan være med. Snittet er ikke ultra-tæt, men snarere godt afstemt, så trøjen sidder behageligt. Designmæssigt er trøjen ret traditionel, med forholdsvist korte ærmer (til forskel fra 'aero/race-tendensen' med ærmer til albuerne), en semihøj krave og stadig lidt plads i livet. Der er adgang til en ekstra lomme bagpå med lynlås, som efterhånden er blevet en must-have-detalje i high-end cykeltøj. 


Isadore har styr på tingene, og det bliver hurtigt en af de trøjer, som man glemmer man har på - hvilket altid er det ultimative tegn på kvalitet.

 

Stofblandingen er til gengæld lidt anderledes end de fleste og igen med referencer til datidens cykelmode. Trøjen indeholder nemlig 23 % merino uld, som giver nogle fine egenskaber. Varmereguleringen er god - hvad enten det er koldt eller varmt, og trøjen holder kroppen så tør, at en svedundertrøje bliver overflødig. Overlegen kvalitet igen.

 

Alt i alt en top-performer af en trøje som er god til allround brug og som lægger op til al slags cykling, på nær måske hardcore race.

 

Bukserne leverer samme, gode indtryk. Stofkvaliteten er tyk, blød og lækker. Selerne er lavet af blødt mesh, som skåner huden fint, hvis der køres uden svedtrøje. Pasformen er, som trøjen, ret konservativ, så det fleste kropsbygninger kan finde sig til rette. Materialekvaliteten sørger for et godt fit samt fin funktionalitet under kørsel, hvor bukserne bliver siddende som de skal - selv efter +100 km.

 

Indlægget giver medium polstring, som vil være rigeligt til langt de fleste. Også det har bestået på lange træningsture på over 5 timer helt uden problemer.

 

Bukserne kunne måske optimeres med en bredere elastikkant i benenes afslutning, men det er absolut på detaljeniveau.

 

Isadores løse ærmer og ben er suverænt de bedste, vi har testet. De giver perfekt ly fra vind og vejr, sidder perfekt og holder sig elastiske og nemme at påføre sig selv efter gentagne vaske.

Solo

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:

Producent: Solo

Stillet til rådighed af: Velo Wear

Jersey: Solo CC (Pris: 699,-)
Bibshorts: Solo Retro Tech (Pris: 1.149,-) 
Løse ærmer: Solo Roubaix (270,- kr)
Løse ben: Solo Roubaix knævarmere (299,-) 

 

Test

Solo er produceret i New Zealand og brandets kendetegn - retrolooket -  er det første, man bemærker ved sættet. Målet er at forene moderne kvalitet med kraftig, designmæssig inspiration fra klassiske cykeltrøjer. 

 

Den testede trøje er holdt i diskrete farver, som giver et lettere eksklusivt look. (Det kan bemærkes, at netop denne trøje er den eneste, som har fået en bemærkning med på vejen fra testerens kone: "Den er da ret fed den dér"!).

 

Trøjen har en fin pasform, og den er knap så meget 'racefit', som tendensen ellers går mod. Det betyder, at det er en trøje som vil og kan sidde godt på de fleste, også selv om man ikke har Pro Tour-statur.
Er man meget fit, så kan man savne lidt elasticitet, men for 90 % af alle motionister er proportionerne gennemtænkte og giver et velafbalanceret fit.

 

Trøjen er traditionen tro en anelse længere bagpå, hvilket fungerer fint, når man sidder i sin foroverbøjede position på cyklen. Og så er den ikke så kort foran som mange andre trøjer, hvilket betyder, at de fleste kropsformer vil føle sig tilpas i den - også på kaffestoppet, hvor man ikke sidder sammenkrummet.

 

Stoffets kvalitet er god og gedigen uden at blande sig i toppen. Det byder ikke på de store tekniske revolutioner, men har en tilpas tykkelse og holder faktisk overkroppen fornuftigt tør på varme dage.

 

Detaljerne inkluderer ærmer, der er afsluttet med silikonekant for en elegant og behagelig lukning, silikonebånd i taljens inderside og en fornuftig, ekstra lynlåslomme bagpå. Denne kan holde essentielle og værdifulde personlige ting som telefon og ID til cykelturene.

 

Alt i alt en gedigen trøje i et anderledes design og uden de store overraskelser.

 

Bibshortsene fra Solo er et yderst behageligt bekendtskab. Bukserne emmer af kvalitet med sit klassiske look og sit gennemførste materialevalg. Den inderste del, som har kontakt med sadlen, er udført i et lidt kraftigere material, som holder godt, mens sidepanelerne er lavet i et ekstra strækbart stof. 
Dette materialevalg sikrer en fremragende pasform, som vil passe langt størstedelen af de danske cykelryttere. Et præcist fit, som tilpasser sig godt.

 

Shortsene afsluttes af en kraftig elastikkant, som er med til at sikre en særdeles god pasform. Selerne er af samme stofkvalitet som resten, hvillket bevirker, at selv efter en del vaske, så holder de sig bløde og strækbare.

 

Puden er zoneinddelt og området omkring den er forsynet med tilpas strækbarhed til, at den sidder hvor den skal. Puden er hverken den største eller mest polstrede på markedet, og man kan finde andre med mere komfort. Dog fungerer den fint i test og leverer som forventet i forhold til prisen. 

 

Løse ærmer og ben fra Solo er udført i det kendte Roubaix-materiale, som giver lidt mere beskyttelse mod vind og vejr. Kvaliteten er særdeles god og funktionen ligeså. De vil holde dig varm og beskyttet på kolde og blæsende dage.

 

Pasformen ligner de øvrige produkters og giver plads til de ryttere som slæber rundt på lidt flere kilo end A-rytterne.

Rapha

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:
Mærke: Rapha
Stillet til rådighed af: Rapha

 

Jersey: Pro Team Jersey (Pris: 1100,- kr.)
Bibshorts: Pro Team Bibshorts (Pris: 1750,- kr.)

Løse ærmer: Merino Arm Warmers (Pris: 400,- kr.)

Løse ben: Merino Leg Warmers (480,- kr.)

 

Test

Engelske Rapha har længe været synonym med stilligt og funktionelt cykeltøj. Mærket har de seneste år manifisteret sig på cykelscenen via deres sponsorat af Team Sky og I denne test har vi haft lejlighed til at stifte bekendtskab med netop Pro Team-kollektionen, som bæres af Team Sky.

 

I test står det hurtigt klart, hvorfor Raphas tøj er sluppet igennem Sky’s berygtede nåleøje. Selv om tøjet I sit snit er beregnet til at køre race, så sørger en suveræn stofkvalitet og sans for detaljer for at det skarpe snit føles både behageligt og rart.

 

Trøjen udmærker sig på stort set alle parametre. Stoffet er lækkert og blødt, og under kørsel opfører det sig nøjagtigt, som man har brug for. Det sidder tæt uden at stramme, føles behageligt mod huden og holder rytteren tør og ventileret. Det er bemærkelsesværdigt, at en så tætvævet konstruktion, som leverer så kraftig en kvalitet, samtidg kan føles så let og luftig I test. Sidepanelerne i mesh er ultrabløde og bidrager til følelsen af lethed og gennemarbejdet kvalitet.

Trøjen er anbefalelsesværdig til stort set alle forhold.

 

Pasformen er behagelig og selv om den er lavet til race, så strammer det hverken unødigt her eller der.  
Kraven er lavet en smule lavere en man oplever på mange cykeltrøjen og det føles rigtig godt. Selv om man har lynet helt op, så føler man ikke at man er ved at blive kvalt.

 

Det eneste som Rapha kunne have gjort bedre, var at sætte en smule kraftigere elastic i lukningen af ærmerne, men det er så absolut i afdelingen for detaljer.

 

Shortsene fra Rapha er blandt testens allerbedste. Snittet er til race, hvilket mærkes når man står på jorden I shorstene, men i den foroverbøjede cykelposition sidder de perfekt.

 

De er et skoleksempel på, hvad et par cykelshorts skal kunne. Fast pasform. Masser af strækbarhed i stoffet, så de forbliver på plads. Kraftige materialer som beskytter mod vind og giver holdbarhed. Perfekt afstemt kantelastik, som fordeler trykket uden at grave i låret. Indlæg med støtte og aflastning uden at det fylder for meget. 
Med andre ord – komfort og funktionalitet på højeste niveau.

 

Løsedelene fra Rapha skiller sig ud via et lidt anderledes materialevalg. De er nemlig lavet i primært merinould. Merinoen er kendt for sine isolerende egenskaber og bruges normalt som inderste lag. Dog har løsedelene i test vist sig særdeles effective og endda vindafvisende. Stofkvaliteten er fra øverste hylde og komplimenterer en god pasform.

 

DEL
INFO
Materiale og udstyr
Nyheder
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?