Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Tour de France korte - 17. juli 2006

Tour de France korte - 17. juli 2006

17. juli 2006 01:060
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Alejandro Valverde: Intet pres på Oscar
- Eric Boyer: Jeg kan intet lære af Bjarne Riis
- Oscar Freire: Tager hjem
- Chris Horner: I bedring
- Bjarne Riis: Ingen angreb før Alpe D´Huez
- Team CSC: O´Grady med maveonde
- Bjergtrøjen: Kamp mellem Boogerd og Rasmussen
- Mario Aerts: Forstod ikke Quick Step
- Oscar Freire: Fik en søn i går
- Feltets brugere: Stor tiltro til Carlos Sastre

De korte nyheder opdateres løbende


Alejandro Valverde: Intet pres på Oscar


I øjeblikket kæmper Caisse d'Epargne-Illes Balears en kamp for at forsvare den overraskende gule førertrøje, som de erobrede i lørdags. Oscar Pereiro erobrede førertrøjen og har fået et forspring på 1.29 til Phonaks Floyd Landis blot en uge før løbet slutter.

”Jeg er meget glad for, at Caisse d'Epargne har den gule førertrøje, og jeg følger naturligvis Touren hver dag på TV. Og nu er jeg naturligvis mere tilfreds efter, hvad Oscar Pereiro har lavet, og det fremragende arbejde, som mine holdkammerater gør hver dag. Det var virkelig glæde at se Oscar det den gule førertrøje på hans skulder,” fortalte Alejandro Valverde.

“Han er virkelig god rytter. Nu må vi se, hvordan det går i Alperne. Han kan nu køre uden pres og må bare tage den med ro”, tilføjede Valverde.

Tilbage til toppenEric Boyer: Jeg kan intet lære af Bjarne Riis


Den danske holdejer, Bjarne Riis, valgte for en uge siden at kritisere de franske ryttere, som i øjeblikket deltager i Tour de France. Bjarne Riis mener bl.a. at han kunne lære det mange ting omkring træning.

”Jeg ville også gerne have en fransk rytter på mit hold, så jeg kunne vise, at man faktisk kan gøre ham bedre”, udtaler den danske holdejer til Le Journal du Dimanche og påpeger: ”Der er sikkert store talenter i fransk cykelsport, men de er ikke her i Tour-feltet.”

Denne kritik har Cofidis-manageren Eric Boyer dog svært ved at kapere og langer ud efter danskeren i selv samme avis.

”Bjarne Riis giver os undervisning, men han glemmer, at det var en fransk sportsdirektør, som lod ham blive professionel. Før Cyrille Guimard (tidligere manager hos Systeme U, red.) var der ingen, der ville have ham”, udtaler Cofidis manageren.

Eric Boyer påpeger også, at han intet kan lave fra den person, som gennem årene var vandbærer for Laurent Fignon, og som synes, at løbene var for hårde, etaperne var for lange, og farten var for høj.

Tilbage til toppenOscar Freire: Tager hjem


Rabobank-rytteren Oscar Freire, der har vundet to etapesejre i dette års Tour de France, tager hjem til konen, der i går fødte en søn. Freire vender dog stærkt tilbage efter smutturen til Lugano, hvor familien opholder sig i øjeblikket.

Tour de France ledelsen har sagt god for det, og derfor kunne Freire altså tage en lidt anderledes hviledage end de øvrige ryttere i Tour feltet.

Tilbage til toppenChris Horner: I bedring


Davitamon Lottos Chris Horner har været en skygge af sig selv i dette års Tour de France. Han har haft problemer med helbredet, men vurderer nu selv, at der er fremgang er spore.

”Jeg har det en lille smule bedre, men jeg har stadig nogle dårlige tidspunkter. I dag (i går, red.) var der to timer, hvor jeg følte mig næsten normal”, forklarer Chris Horner til Cyclingnews.com og tilføjer: ”der har været store fremskridt over de sidste tre dage.”

Chris Horner er en vigtig hjælperytter til Cadel Evans i bjergene.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ingen angreb før Alpe D´Huez


I morgen starter alperne og det sker med manér. Først skal rytterne over den over 14 km. lange Col d´Izoard stigning og kort efter følger den 12 km. lange Col du Lautaret. Alligevel forventer team-ejer Bjarne Riis, ligesom Michael Rasmussen i øvrigt, at alle vil vente til de legendariske næsten 14 km. opstigning til toppen af Alpe D´Huez før angrebene bliver sat ind.

"Tirsdag ser du ikke noget, før vi rammer Alpe d'Huez. Måske bliver nogen sendt ud i forvejen, men de store angreb blandt favoritterne kommer ikke før, vi kommer til Alpe d'Huez, indtil da er det håbløst", sagde Bjarne Riis, der venter angreb fra Rabobank, til Ritzau.

Og den danske team-ejer er fuld af optimisme på holdets vegne. "Vi tror på det og går ind til etaperne i Alperne med stor optimisme, for vi kan jo ikke flytte dem alligevel", lyder det fra Bjarne Riis.

Tilbage til toppenTeam CSC: O´Grady med maveonde


Stuart O´Grady er blevet ramt af et maveonde og det svækker selvfølgelig Team CSC yderligere forud for løbets sidste etaper.

"Vi har jo ikke kapacitet til at kaste os ud i langvarige forfølgelser, når vi kun råder over seks mand og hele tiden skal have for øje, at det gælder om at støtte Carlos Sastre mest muligt. Ydermere var Stuart O'Grady stærkt svækket af et maveonde, så det passede os fint, at andre sørgede for at holde udbruddet under kontrol," siger Riis til Politiken efter gårsdagens etape.

Alligevel tror den danske team-ejer på, at holdet kan ende som vinder af holdkonkurrencen i Paris.

"Jeg synes, det ser meget lovende ud i holdkonkurrencen, og hvis vore ryttere lever op til forventningerne i Alperne, er det bestemt ikke urealistisk at tro, at de kommer på podiet i Paris", fastslår Bjarne Riis.

Tilbage til toppenBjergtrøjen: Kamp mellem Boogerd og Rasmussen


Den farligste konkurrent til Michael Rasmussen i kampen om den prikkede bjergtrøje er overraskende hans egen holdkammerat Michael Boogerd. Dette kunne ses meget tydeligt på dagens sidste stigning, da Boogerd angreb Rasmussen som lå og førte feltet an over stigningen.

”Jeg ville gerne have pointene,” udtalte Boogerd med et stort smil efter etapen ifølge Cyclingnews. Inden han fortalte, at trøjen ikke er første prioritet, da det selvfølgelig er Menchovs muligheder i det samlede klassement som tæller for holdet.

Men eftersom at Boogerd allerede tidligere på etapen var i et udbrud, for at tage pointene på etapens første stigning, er der ingen tvivl om, at Boogerd er på en mission, som gerne skulle bringe ham i den prikket i Paris.

Tilbage til toppenMario Aerts: Forstod ikke Quick Step


Mario Aerst fra Davitamon-Lotto, som var en af rytterne i gårsdagens lange udbrud, forstod efter etapen ikke, at Quick Step holdet satte sig frem i feltet for at indhente gruppen.

”Der er altid en kamp mellem de to belgiske hold. Jeg tror ikke de jagtede udbruddet, fordi der var en Davitamon-Lotto rytter med i udbruddet, men aner heller ikke hvorfor de gjorde det. Jeg syntes det var en mærkelig beslutning af dem. Hvorfor prøve at lukke et fem minutter hul alene når du kan ødelægge hele dit hold på det, når der kun er en lille chance for succes på grund af stigningen til sidst,” spurte Aerts retorisk omkring sig efter etapen i går.

Ellers var Aerts utroligt skuffet over sin egen præstation. Han mente, at han blev sat af Fedrigo og Commesso, fordi han havde brugt for mange kræfter på at holde feltet væk.

Tilbage til toppenOscar Freire: Fik en søn i går


I tirsdags var Oscar Freires kone sat til at føde, men først i går kom der en lille baby til verden. Freires kone fødte på et hospital i Schweiz i en lille dreng, der skal hedde Marcos. Ifølge de første oplysninger skulle både søn og mor have det godt.

Tilbage til toppenFeltets brugere: Stor tiltro til Carlos Sastre


Feltet.dks brugere har en stor tiltro til, at Team CSCs kaptajn, Carlos Sastre, gør det umulige og vinder årets Tour de France. Hele 49 procent har efter de hårde etaper i Pyrenæerne valgt at give deres stemme til den spanske rytter. Nummer to på listen er Denis Menchov og nummer tre er Floyd Landis, de har fået henholdsvis 27 og 18 procent af stemmerne.

Feltet.dk har nu åbnet for en ny afstemning efter Pyrenæerne er overstået. ”Hvilken karakter skal Team CSC have for Touren indtil videre?”

Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?