Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Trøjeskift og italiensk sejr på 15. etape

20. maj 2012 18:11Foto: RCS Sport

Matteo Rabottini vandt en kneben sejr på Giroens 15. etape efter et imponerende soloridt, og den rosa førertrøje skiftede endnu engang ejermand.

 

15. etape i årets Giro d’Italia førte de tilbageværende ryttere ud på en 172 kilometer lang rute fra Busto Arsizio til Lecco/Piani dei Resinelli med mål på toppen af den 7,8 kilometer lange afsluttende kategori 2 stigning, som bød på en gennemsnitlig stigningsprocent på 7,8. Inden da var Valico di Valcava (kat. 1), Forcella di Bura (kat. 3) og Culmine di San Pietro (kat. 2) også på programmet.

 

Starten gik i regnvejr og middelmådige 14 grader. Det ødelagde dog ikke angrebslysten, og etapen var ikke mange kilometer gammel, inden de første angreb blev sat ind. Matteo Rabottini (Farnese Vini) og Guillaume Bonnafond (Ag2r La Mondiale) var de første til at komme af sted. De to udbrydere stak fra feltet efter omkring 18 kilometers kørsel, og de fik hurtigt oparbejdet et pænt forspring.

 

På dagens første, og etapens hårdeste stigning angreb Amets Txurruka (Euskaltel) og Emanuele Sella (Androni), og kort efter fik de følgeskab af yderligere en gruppe med blandt andet Damiano Cunego (Lampre) og Marco Pinotti (BMC).

 

Regnglatte veje

På stigningen måtte Bonnafond i øvrigt opgive at følge med Rabottini. Bagved var forfølgergruppen blev splittet på den spejlglatte nedkørsel. Blandt andet måtte Pinotti en tur i asfalten. Der skete dog kun materiel skade, da farten som følge at regnen gjorde rytterne en smule forsigtige. I bunden af nedkørslen kom der igen lidt samling på de forskellige grupper.

 

Forrest fortsatte Rabottini alene, men bagved var der dannet en forfølgergruppe bestående af Amets Txurruka (Euskaltel-Euskadi), Marzio Bruseghin (Movistar Team), Damiano Cunego (Lampre-ISD), Emanuele Sella (Androni-Giocattoli), Diego Ulissi (Lampre-ISD, Stefano Pirazzi (Colnag-CSF), Andrey Amador (Movistar Team), Gustav Erik Larsson (Vacansoleil-DCM), Alberto Losada (Katusha Team), Matteo Carrara (Vacasoleil-DCM) og Evgeni Petrov (Astana), mens Marco Pinotti (BMC) lå alene på mellehånd cirka et minut efter gruppen.

 

I feltet var det indledningsvist Liquigas-Cannondale, der tog ansvar, men de ville helt tydeligt ikke gøre alt arbejdet, og senere måtte Garmin-Barracuda frem for at forsøge at minimere afstanden til de forreste. Med 55 kilometer til mål var afstanden mellem Rabottini og feltet hele 9:43 minutter, mens forfølgergruppen havde 5:19 minutter op til den forreste rytter.

 

Cunego i vituelt maglia rosa

Med det store forspring fra forfølgergruppen og ned til feltet var Damiano Cunego vituelt i den rosa førertrøje. Før starten havde han 2:43 minutter op til Ryder Hesjedal.

 

I 12-mandsgruppen blev der arbejdet godt sammen, men Farnese Vini rytteren formåede at holde sit forspring, og nede i feltet var der ingen, der tog de store chancer på nedkørslerne, så der var stadig mere end ni et halvt minut op til den forreste rytter, da der manglede 49 kilometer.

 

På det tidspunkt havde Pinotti uheld igen. Denne gang var det en punktering, der satte ham tilbage, efter at det ellers efter langt tids jagten endelig var lykkedes ham at komme op til gruppen igen.

 

Feltet sætter jagten ind

På dagens anden kategoriserede stigning blev jagten for alvor sat ind, og igen var det Liquigas-Cannondale, der tog ansvar. Det betød også, at der hurtigt blev taget mere end et minut af forspringet til Rabottini og gruppen bag ham.

 

Med fyrre kilometer igen var forspringet til Farnese Vini rytteren 8:02 minutter, mens der var tre minutter op til forfølgergruppen. Det betød også, at Cunegos virtuelle førertrøje begyndte at sidde en del løsere.

 

Feltet med skiftevis Garmin-Barracuda og Liquigas i spidsen fortsatte jagten og åd sig sekund for sekund ind på forspringet. Hos forfølgerne var der til gengæld splittelse. Stefano Pirazzi (Colnago) var den første, der kørte fra de andre, og han fik senere følgeskab af Damiano Cunego, Losado, Txurruka og gårsdagens vinder, Andrey Amador.

 

På nedkørslen fra dagens tredje kategoriserede stigning var det så Damiano Cunego, der angreb. På det tidspunkt var forspringet 5:36 minutter fra feltet og op til Rabottini, mens forfølgergruppen var 2:43 minutter efter.

 

Rabottini gled i svinget

Det var helt tydeligt, at Ivan Basso ikke brød sig om den våde nedkørsel. Liquigas-kaptajnen satte tid til hver gang det gik nedad. Nedkørslen viste sig også at være fatal for Rabottini, som med 17 kilometer til mål skred i et sving. Han kom dog hurtigt på cyklen igen, men styrtet kostede værdifulde sekunder.

 

15 kilometer fra mål havde han dog fortsat 2:15 ned til Damiano Cunego, som igen var blevet hentet af de fire andre. I feltet, som nu blev ført an af Astana, blev tempoet igen sat op på stykket hen mod dagens afsluttende stigning, og efter et par kilometer var afstanden til Rabottini bragt ned under fem minutter og feltet, der nu var reduceret til en favoritgruppe, stærkt minimeret. Her sad Astana med fire mand.

 

Ved passagen af 10 kilometer porten var afstanden ned til feltet 4:14 minutter, mens der var 2:20 ned til forfølgergruppen for Rabottini. Kort efter blev resterne af den store udbrydergruppe også hentet. Farnese Vini rytteren fortsatte dog indædt sin kamp alene i spidsen, også selvom forspringet fortsatte med at falde.

 

Den sidste stigning

Inde på den afsluttende stigning indledte Stefano Pirazzi endnu engang et angreb og fik slået et hul til Cunego-gruppen. I feltet satte Astana fortsat et højt tempo og åd sig sekund for sekund ind på de forankørende.

 

Hos Matteo Rabottini var det tydeligt, at de mange kilometer alene i front og stigningsprocenterne begyndte at kunne mærkes. Liquigas-Cannondales Sylvester Szmyd var tilbage i fronten af favoritgruppen, hvor Ryder Hesjedal (Garmin-Barracuda) stadig sad. Her sad også Astanas to kaptajner, Roman Kreuziger og Paolo Tiralongo.

 

Med fem kilometer igen havde Rabottini dog stadig 3:10 ned til favoritgruppen, som var et lille minut efter gruppen med Damiano Cunego.

 

Den lille Lampre-rytter måtte dog slippe taget, da Losada forcerede tempoet på et af de stejle stykker på stigningen. Pirazzi blev også hentet igen for bare at forsøge sig endnu engang. Denne gang lykkedes det ham dog ikke at få slået et hul til de to tilbageværende fra forfølgergruppen, som altså nu var reduceret til en trio bestående af Losado, Pirazzi og Txurruka.

 

Der blev hele tiden taget sekunder af Rabottinis forspring som følge af Sylvester Szmyds arbejde i favoritgruppen, og med tre kilometer til toppen var det efterhånden slut for Damiano Cunego. Afstanden til den forreste rytter var på det tidspunkt nedbragt til omkring to minutter. Trioen blev reduceret til en duo, da Txurruka måtte slippe, og Pirazzi havde ligeledes vanskeligt ved at følge med Losada.

 

Med to kilometer igen slog Szmyd ud, og så var det Ivan Basso, der måtte gøre arbejdet selv. Det var tegn til Michele Scarponi, som med et ryk hurtigt kørte op til Cunego. Kreuziger og Basso reagerede dog med det samme. Næste angreb kom fra Joaquim Rodriguez (Katusha), og det betød at favoritgruppen for alvor blev sprængt.

 

Den lille, spanske Katusha rytter hamrede op ad det sidste stykke og hentede Matteo Rabottini med bare 400 meter til mål. Med de allersidste kræfter klog kørsel i det sidste sving lykkedes det dog Farnese Vini rytteren at tvinge sig forbi Rodriguez igen og vinde etapen efter sit imponerende soloridt.

 

Ryder Hesjedal måtte til gengæld aflevere den rosa førertrøje igen. Den sidder i morgen på Joaquim Rodriguez. Ivan Basso avancerede til en samlet tredjeplads. Mark Cavendish forsvarede sin føring i pointkonkurrencen, mens han holdkammerat, Sergio Henao Montoya stadig har ungdomstrøjen. Med sin sejr på dagens etape og den lange solokørsel overtog Matteo Rabottini løbets bjergtrøje fra polske Michal Golas.

 

Resultat af 15. etape
1 Matteo Rabottini - Farnese Vini - Selle Italia 5.15.30
2 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team
3 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 0.23
4 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 0.25
5 Michele Scarponi - Lampre - ISD
6 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale
7 Stefano Pirazzi - Colnago - CSF Inox 0.29
8 Roman Kreuziger - Astana Pro Team
9 John Gadret - AG2R La Mondiale
10 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi
11 Mikel Nieve Ituralde - Euskaltel - Euskadi 0.36
12 Ryder Hesjedal - Garmin - Barracuda 0.39
13 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep
14 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 0.44
15 Johann Tschopp - BMC Racing Team 0.52
16 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 0.54
17 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.11
18 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team
19 Damiano Cunego - Lampre - ISD
20 Gianluca Brambilla - Colnago - CSF Inox 1.17
21 Sandy Casar - FDJ-Big Mat
22 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 1.46
23 Przemyslaw Niemiec - Lampre - ISD 1.58
24 Domenico Pozzovivo - Colnago - CSF Inox 2.05
25 Sylvester Szmyd - Liquigas-Cannondale 2.57
26 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 3.04
27 Sergio Pardilla Bellon - Movistar Team 3.34
28 Francis De Greef - Lotto Belisol Team 3.36
29 Gustav Larsson - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 3.47
30 Marco Pinotti - BMC Racing Team
31 Brian Bulgac - Lotto Belisol Team 4.00
32 José Rujano Guillen - Androni Giocattoli 4.15
33 Diego Ulissi - Lampre - ISD 4.28
34 Christian Vande Velde - Garmin - Barracuda 4.52
35 Hubert Dupont - AG2R La Mondiale 5.05
36 Juan Jose Oroz Ugalde - Euskaltel - Euskadi 5.09
37 Marzio Bruseghin - Movistar Team 5.18
38 Mauro Santambrogio - BMC Racing Team
39 Jan Bakelants - RadioShack-Nissan 5.26
40 Sergey Lagutin - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 5.31
41 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 5.41
42 Emanuele Sella - Androni Giocattoli 6.28
43 Tom Jelte Slagter - Rabobank Cycling Team 7.11
44 Evgeny Petrov - Astana Pro Team 7.51
45 Jackson Rodriguez - Androni Giocattoli 7.59
46 Carlos José Ochoa - Androni Giocattoli
47 Matteo Carrara - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 9.11
48 Damiano Caruso - Liquigas-Cannondale 9.27
49 Tanel Kangert - Astana Pro Team 10.24
50 Geraint Thomas - Sky Procycling 10.26
51 Lars Ytting Bak - Lotto Belisol Team 10.57
52 José Herrada Lopez - Movistar Team 11.50
53 Jon Izagirre Insausti - Euskaltel - Euskadi
54 Adriano Malori - Lampre - ISD 12.09
55 Enrico Battaglin - Colnago - CSF Inox
56 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale
57 Cristiano Salerno - Liquigas-Cannondale
58 Nelson Oliveira - RadioShack-Nissan 13.12
59 Branislau Samoilau - Movistar Team 13.55
60 Volodymir Gustov - Team Saxo Bank 14.37
61 Sonny Colbrelli - Colnago - CSF Inox
62 Stef Clement - Rabobank Cycling Team 16.58
63 Peter Stetina - Garmin - Barracuda 17.10
64 Stefan Denifl - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team
65 Jack Bauer - Garmin - Barracuda
66 Pierre Cazaux - Euskaltel - Euskadi 18.02
67 Stefano Locatelli - Colnago - CSF Inox 18.16
68 Gatis Smukulis - Katusha Team 18.44
69 Julien Vermote - Omega Pharma-Quickstep
70 Pavel Brutt - Katusha Team
71 Geoffrey Soupe - FDJ-Big Mat 21.04
72 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 21.14
73 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team
74 Daniele Pietropolli - Lampre - ISD 21.49
75 Matteo Bono - Lampre - ISD
76 Francesco Failli - Farnese Vini - Selle Italia 24.59
77 Elia Favilli - Farnese Vini - Selle Italia
78 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 25.02
79 Fabio Felline - Androni Giocattoli
80 Oscar Gatto - Farnese Vini - Selle Italia
81 Daniele Righi - Lampre - ISD 25.03
82 Valerio Agnoli - Liquigas-Cannondale 26.12
83 Giacomo Nizzolo - RadioShack-Nissan
84 Paolo Longo Borghini - Liquigas-Cannondale 26.49
85 Daryl Impey - Orica GreenEdge Cycling Team
86 Danilo Wyss - BMC Racing Team
87 Christian Meier - Orica GreenEdge Cycling Team
88 Jens Keukeleire - Orica GreenEdge Cycling Team
89 Juan Manuel Garate - Rabobank Cycling Team
90 Michal Golas - Omega Pharma-Quickstep
91 Mikhail Ignatyev - Katusha Team
92 Julien Berard - AG2R La Mondiale
93 Aliaksandr Kuchynski - Katusha Team
94 Dominique Rollin - FDJ-Big Mat
95 Ben Gastauer - AG2R La Mondiale
96 Ben Hermans - RadioShack-Nissan
97 Alex Rasmussen - Garmin - Barracuda
98 Oliver Zaugg - RadioShack-Nissan
99 Thomas Rohregger - RadioShack-Nissan
100 Sébastien Rosseler - Garmin - Barracuda
101 Bart De Clercq - Lotto Belisol Team
102 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team
103 Simone Ponzi - Astana Pro Team
104 Ivan Velasco Murillo - Euskaltel - Euskadi
105 Bartosz Huzarski - Team NetApp
106 Guillaume Bonnafond - AG2R La Mondiale
107 Mathias Frank - BMC Racing Team
108 Andreas Dietziker - Team NetApp
109 Miguel Angel Rubiano Chavez - Androni Giocattoli
110 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling
111 Peter Kennaugh - Sky Procycling
112 Angelo Pagani - Colnago - CSF Inox
113 Victor Cabedo - Euskaltel - Euskadi
114 Lucas Sebastian Haedo - Team Saxo Bank 30.01
115 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 34.48
116 Robert Hunter - Garmin - Barracuda
117 Luca Mazzanti - Farnese Vini - Selle Italia
118 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale
119 Taylor Phinney - BMC Racing Team
120 Andrey Zeits - Astana Pro Team
121 Jesse Sergent - RadioShack-Nissan
122 Matteo Tosatto - Team Saxo Bank
123 Alessandro Spezialetti - Lampre - ISD
124 Luke Roberts - Team Saxo Bank
125 Pier Paolo De Negri - Farnese Vini - Selle Italia
126 Dennis Vanendert - Lotto Belisol Team
127 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale
128 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep
129 Cesare Benedetti - Team NetApp
130 Daniel Schorn - Team NetApp
131 Jonas Aaen - Team Saxo Bank
132 Tomas Vaitkus - Orica GreenEdge Cycling Team
133 Ian Stannard - Sky Procycling
134 Gaetan Bille - Lotto Belisol Team
135 Mirko Selvaggi - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team
136 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale
137 Michal Kwiatkowski - Omega Pharma-Quickstep
138 Miguel Minguez Ayala - Euskaltel - Euskadi
139 Ramunas Navardauskas - Garmin - Barracuda
140 Mickael Delage - FDJ-Big Mat
141 Fumiyuki Beppu - Orica GreenEdge Cycling Team
142 Anders Lund - Team Saxo Bank
143 Olivier Kaisen - Lotto Belisol Team
144 Jussi Veikkanen - FDJ-Big Mat
145 Nikolas Maes - Omega Pharma-Quickstep
146 Sacha Modolo - Colnago - CSF Inox
147 Andreas Schillinger - Team NetApp
148 Jan Barta - Team NetApp
149 Timon Seubert - Team NetApp
150 Alexsandr Dyachenko - Astana Pro Team
151 Svein Tuft - Orica GreenEdge Cycling Team
152 Martin Velits - Omega Pharma-Quickstep
153 Alexander Kristoff - Katusha Team
154 Marco Coledan - Colnago - CSF Inox
155 Jack Bobridge - Orica GreenEdge Cycling Team
156 Manuele Boaro - Team Saxo Bank
157 Francesco Chicchi - Omega Pharma-Quickstep
158 Adrian Saez - Euskaltel - Euskadi
159 Adam Hansen - Lotto Belisol Team
160 Jose Rodolfo Serpa Perez - Androni Giocattoli
161 Alessandro De Marchi - Androni Giocattoli
162 Marco Bandiera - Omega Pharma-Quickstep
163 Mathieu Perget - AG2R La Mondiale
164 Gregor Gazvoda - AG2R La Mondiale
165 Gabriel Rasch - FDJ-Big Mat
166 Francis Mourey - FDJ-Big Mat
167 Matthias Brandle - Team NetApp
168 Martijn Keizer - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team
169 Roberto Ferrari - Androni Giocattoli
170 Alfredo Balloni - Farnese Vini - Selle Italia
171 Bernhard Eisel - Sky Procycling
172 Mark Cavendish - Sky Procycling
173 Enrico Gasparotto - Astana Pro Team
174 Theo Bos - Rabobank Cycling Team 36.19
175 Andrea Guardini - Farnese Vini - Selle Italia
 

Udgået

DNF Manuel Belletti - AG2R La Mondiale
DNF Graeme Brown - Rabobank Cycling Team
DNS Jeremy Hunt - Sky Procycling
DNF Frank Schleck - RadioShack-Nissan
DNF Giovanni Visconti - Movistar Team
 

Samlet stilling
1 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 65.11.07
2 Ryder Hesjedal - Garmin - Barracuda 0.30
3 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 1.22
4 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 1.26
5 Roman Kreuziger - Astana Pro Team 1.27
6 Michele Scarponi - Lampre - ISD 1.36
7 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 1.42
8 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 1.55
9 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 2.12
10 Sandy Casar - FDJ-Big Mat 2.13
11 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 2.56
12 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 3.16
13 Domenico Pozzovivo - Colnago - CSF Inox 3.17
14 Johann Tschopp - BMC Racing Team 3.24
15 John Gadret - AG2R La Mondiale
16 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 3.33
17 Damiano Cunego - Lampre - ISD 3.45
18 Mikel Nieve Ituralde - Euskaltel - Euskadi 4.20
19 Gianluca Brambilla - Colnago - CSF Inox 4.45
20 Sergio Pardilla Bellon - Movistar Team 5.31
21 Sylvester Szmyd - Liquigas-Cannondale 6.35
22 José Rujano Guillen - Androni Giocattoli 7.50
23 Marco Pinotti - BMC Racing Team 8.15
24 Gustav Larsson - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 9.04
25 Diego Ulissi - Lampre - ISD 10.09
26 Francis De Greef - Lotto Belisol Team 10.16
27 Christian Vande Velde - Garmin - Barracuda 10.25
28 Hubert Dupont - AG2R La Mondiale 10.26
29 Sergey Lagutin - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 10.35
30 Tom Jelte Slagter - Rabobank Cycling Team 10.48
31 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 11.46
32 Damiano Caruso - Liquigas-Cannondale 12.14
33 Marzio Bruseghin - Movistar Team 12.25
34 Jackson Rodriguez - Androni Giocattoli 14.03
35 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 15.37
36 Przemyslaw Niemiec - Lampre - ISD 15.42
37 Jan Bakelants - RadioShack-Nissan 18.38
38 Carlos José Ochoa - Androni Giocattoli 19.29
39 Peter Stetina - Garmin - Barracuda 20.07
40 Emanuele Sella - Androni Giocattoli 21.48
41 Tanel Kangert - Astana Pro Team 25.15
42 Juan Jose Oroz Ugalde - Euskaltel - Euskadi 27.22
43 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 28.08
44 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 29.31
45 Stefano Pirazzi - Colnago - CSF Inox 29.40
46 José Herrada Lopez - Movistar Team 32.26
47 Bart De Clercq - Lotto Belisol Team 34.14
48 Thomas Rohregger - RadioShack-Nissan 38.21
49 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 43.14
50 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team 44.04
51 Branislau Samoilau - Movistar Team 45.03
52 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi 45.19
53 Oliver Zaugg - RadioShack-Nissan 47.02
54 Bartosz Huzarski - Team NetApp 47.39
55 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 48.07
56 Jan Barta - Team NetApp .48.36
57 Matteo Rabottini - Farnese Vini - Selle Italia 49.36
58 Volodymir Gustov - Team Saxo Bank 50.46
59 Evgeny Petrov - Astana Pro Team 55.27
60 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team 55.59
61 Jon Izagirre Insausti - Euskaltel - Euskadi 57.46
62 Nelson Oliveira - RadioShack-Nissan 57.59
63 Fabio Felline - Androni Giocattoli 58.45
64 Valerio Agnoli - Liquigas-Cannondale 59.23
65 Juan Manuel Garate - Rabobank Cycling Team 1.01.15
66 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 1.03.30
67 Julien Vermote - Omega Pharma-Quickstep 1.11.56
68 Stef Clement - Rabobank Cycling Team 1.12.01
69 Geoffrey Soupe - FDJ-Big Mat 1.12.12
70 Adriano Malori - Lampre - ISD 1.13.43
71 Enrico Battaglin - Colnago - CSF Inox 1.14.28
72 Geraint Thomas - Sky Procycling 1.15.15
73 Daniele Pietropolli - Lampre - ISD 1.16.30
74 Lars Ytting Bak - Lotto Belisol Team 1.17.02
75 Mathieu Perget - AG2R La Mondiale 1.18.21
76 Francis Mourey - FDJ-Big Mat 1.18.47
77 Miguel Angel Rubiano Chavez - Androni Giocattoli 1.19.10
78 Michal Golas - Omega Pharma-Quickstep 1.19.52
79 Simone Ponzi - Astana Pro Team 1.20.05
80 Stefan Denifl - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.20.50
81 Ben Gastauer - AG2R La Mondiale 1.21.37
82 Enrico Gasparotto - Astana Pro Team 1.23.34
83 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale 1.24.03
84 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale 1.26.45
85 Danilo Wyss - BMC Racing Team 1.27.40
86 Alessandro Spezialetti - Lampre - ISD 1.28.15
87 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 1.28.26
88 Francesco Failli - Farnese Vini - Selle Italia 1.28.54
89 Pavel Brutt - Katusha Team 1.29.33
90 Sonny Colbrelli - Colnago - CSF Inox 1.34.01
91 Ivan Velasco Murillo - Euskaltel - Euskadi 1.34.21
92 Mauro Santambrogio - BMC Racing Team 1.35.00
93 Matteo Tosatto - Team Saxo Bank 1.35.35
94 Gatis Smukulis - Katusha Team 1.37.00
95 Mathias Frank - BMC Racing Team 1.38.33
96 Andreas Dietziker - Team NetApp 1.39.21
97 Guillaume Bonnafond - AG2R La Mondiale 1.39.35
98 Angelo Pagani - Colnago - CSF Inox 1.39.59
99 Matteo Bono - Lampre - ISD 1.40.49
100 Julien Berard - AG2R La Mondiale 1.44.24
101 Brian Bulgac - Lotto Belisol Team 1.46.05
102 Nikolas Maes - Omega Pharma-Quickstep 1.46.21
103 Matteo Carrara - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.47.11
104 Daryl Impey - Orica GreenEdge Cycling Team 1.47.36
105 Daniele Righi - Lampre - ISD 1.49.16
106 Adam Hansen - Lotto Belisol Team 1.50.13
107 Cristiano Salerno - Liquigas-Cannondale 1.51.31
108 Matthias Brandle - Team NetApp 1.52.01
109 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 1.52.16
110 Oscar Gatto - Farnese Vini - Selle Italia 1.52.46
111 Alessandro De Marchi - Androni Giocattoli 1.53.27
112 Andrey Zeits - Astana Pro Team 1.53.36
113 Jack Bauer - Garmin - Barracuda 1.53.37
114 Jose Rodolfo Serpa Perez - Androni Giocattoli 1.54.00
115 Anders Lund - Team Saxo Bank 1.55.53
116 Stefano Locatelli - Colnago - CSF Inox 1.56.07
117 Cesare Benedetti - Team NetApp 1.56.32
118 Luke Roberts - Team Saxo Bank 1.57.47
119 Martin Velits - Omega Pharma-Quickstep 1.58.20
120 Peter Kennaugh - Sky Procycling 1.58.30
121 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 1.58.53
122 Ben Hermans - RadioShack-Nissan 1.59.46
123 Tomas Vaitkus - Orica GreenEdge Cycling Team 2.00.17
124 Fumiyuki Beppu - Orica GreenEdge Cycling Team 2.02.21
125 Paolo Longo Borghini - Liquigas-Cannondale 2.02.24
126 Dominique Rollin - FDJ-Big Mat 2.05.41
127 Pier Paolo De Negri - Farnese Vini - Selle Italia 2.09.38
128 Daniel Schorn - Team NetApp 2.12.14
129 Mirko Selvaggi - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2.12.19
130 Luca Mazzanti - Farnese Vini - Selle Italia 2.12.34
131 Giacomo Nizzolo - RadioShack-Nissan 2.15.22
132 Jens Keukeleire - Orica GreenEdge Cycling Team 2.15.40
133 Gregor Gazvoda - AG2R La Mondiale 2.19.24
134 Lucas Sebastian Haedo - Team Saxo Bank 2.20.01
135 Dennis Vanendert - Lotto Belisol Team 2.20.27
136 Michal Kwiatkowski - Omega Pharma-Quickstep 2.20.33
137 Christian Meier - Orica GreenEdge Cycling Team 2.20.52
138 Elia Favilli - Farnese Vini - Selle Italia 2.21.28
139 Victor Cabedo - Euskaltel - Euskadi 2.22.01
140 Sébastien Rosseler - Garmin - Barracuda 2.22.11
141 Alexsandr Dyachenko - Astana Pro Team 2.22.38
142 Aliaksandr Kuchynski - Katusha Team 2.23.12
143 Sacha Modolo - Colnago - CSF Inox 2.23.34
144 Ramunas Navardauskas - Garmin - Barracuda 2.25.14
145 Jonas Aaen - Team Saxo Bank 2.27.13
146 Ian Stannard - Sky Procycling 2.28.55
147 Jesse Sergent - RadioShack-Nissan 2.30.36
148 Robert Hunter - Garmin - Barracuda 2.31.25
149 Marco Bandiera - Omega Pharma-Quickstep 2.31.54
150 Olivier Kaisen - Lotto Belisol Team 2.32.33
151 Gaetan Bille - Lotto Belisol Team 2.33.06
152 Manuele Boaro - Team Saxo Bank 2.36.08
153 Pierre Cazaux - Euskaltel - Euskadi 2.36.41
154 Martijn Keizer - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2.36.54
155 Francesco Chicchi - Omega Pharma-Quickstep 2.37.26
156 Mickael Delage - FDJ-Big Mat 2.38.44
157 Mark Cavendish - Sky Procycling 2.39.56
158 Alexander Kristoff - Katusha Team 2.41.54
159 Jussi Veikkanen - FDJ-Big Mat 2.42.46
160 Roberto Ferrari - Androni Giocattoli 2.44.11
161 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 2.44.45
162 Svein Tuft - Orica GreenEdge Cycling Team 2.48.28
163 Gabriel Rasch - FDJ-Big Mat 2.48.38
164 Bernhard Eisel - Sky Procycling 2.49.11
165 Marco Coledan - Colnago - CSF Inox 2.52.37
166 Alex Rasmussen - Garmin - Barracuda 2.58.27
167 Timon Seubert - Team NetApp 2.58.33
168 Alfredo Balloni - Farnese Vini - Selle Italia 3.01.21
169 Andreas Schillinger - Team NetApp 3.02.19
170 Jack Bobridge - Orica GreenEdge Cycling Team 3.09.35
171 Adrian Saez - Euskaltel - Euskadi 3.09.57
172 Theo Bos - Rabobank Cycling Team 3.16.04
173 Taylor Phinney - BMC Racing Team 3.16.05
174 Andrea Guardini - Farnese Vini - Selle Italia 3.19.46
175 Miguel Minguez Ayala - Euskaltel - Euskadi 3.26.34
 

Pointkonkurrencen
1 Mark Cavendish - Sky Procycling 110
2 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 84
3 Ryder Hesjedal - Garmin - Barracuda 54
4 Domenico Pozzovivo - Colnago - CSF Inox 53
5 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 52
6 Alexander Kristoff - Katusha Team 49
7 Martijn Keizer - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 48
8 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 43
9 Michele Scarponi - Lampre - ISD 40
10 Miguel Angel Rubiano Chavez - Androni Giocattoli 36
11 Matteo Rabottini - Farnese Vini - Selle Italia 34
12 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 32
13 John Gadret - AG2R La Mondiale 32
14 Geoffrey Soupe - FDJ-Big Mat 32
15 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 31
16 Damiano Caruso - Liquigas-Cannondale 29
17 Geraint Thomas - Sky Procycling 29
18 Michal Golas - Omega Pharma-Quickstep 29
19 Bartosz Huzarski - Team NetApp 28
20 Giacomo Nizzolo - RadioShack-Nissan 28
21 Lars Ytting Bak - Lotto Belisol Team 27
22 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 26
23 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 26
24 Sacha Modolo - Colnago - CSF Inox 26
25 Taylor Phinney - BMC Racing Team 25
26 Gianluca Brambilla - Colnago - CSF Inox 25
27 Jan Barta - Team NetApp 25
28 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 24
29 Fabio Felline - Androni Giocattoli 24
30 Adriano Malori - Lampre - ISD 24
31 Francesco Chicchi - Omega Pharma-Quickstep 24
32 Sandy Casar - FDJ-Big Mat 23
33 Daniel Schorn - Team NetApp 23
34 Alex Rasmussen - Garmin - Barracuda 23
35 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 22
36 Alessandro De Marchi - Androni Giocattoli 21
37 Tomas Vaitkus - Orica GreenEdge Cycling Team 21
38 Elia Favilli - Farnese Vini - Selle Italia 21
39 Robert Hunter - Garmin - Barracuda 21
40 Olivier Kaisen - Lotto Belisol Team 20
41 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 19
42 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi 19
43 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 18
44 Jan Bakelants - RadioShack-Nissan 17
45 Daryl Impey - Orica GreenEdge Cycling Team 17
46 Mickael Delage - FDJ-Big Mat 17
47 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 16
48 Ramunas Navardauskas - Garmin - Barracuda 16
49 Manuele Boaro - Team Saxo Bank 16
50 Miguel Minguez Ayala - Euskaltel - Euskadi 16
51 Fumiyuki Beppu - Orica GreenEdge Cycling Team 15
52 Roman Kreuziger - Astana Pro Team 15
53 Matthias Brandle - Team NetApp 14
54 Cesare Benedetti - Team NetApp 14
55 Alexsandr Dyachenko - Astana Pro Team 14
56 Roberto Ferrari - Androni Giocattoli 13
57 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale 13
58 Pier Paolo De Negri - Farnese Vini - Selle Italia 12
59 Mikel Nieve Ituralde - Euskaltel - Euskadi 12
60 Gustav Larsson - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 12
61 Guillaume Bonnafond - AG2R La Mondiale 10
62 Jackson Rodriguez - Androni Giocattoli 10
63 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 9
64 Tom Jelte Slagter - Rabobank Cycling Team 9
65 Stefano Pirazzi - Colnago - CSF Inox 9
66 Danilo Wyss - BMC Racing Team 9
67 Francesco Failli - Farnese Vini - Selle Italia 9
68 Bernhard Eisel - Sky Procycling 9
69 Luke Roberts - Team Saxo Bank 8
70 Marco Pinotti - BMC Racing Team 8
71 Lucas Sebastian Haedo - Team Saxo Bank 8
72 José Rujano Guillen - Androni Giocattoli 7
73 Nelson Oliveira - RadioShack-Nissan 7
74 Sonny Colbrelli - Colnago - CSF Inox 7
75 Nikolas Maes - Omega Pharma-Quickstep 7
76 Jesse Sergent - RadioShack-Nissan 7
77 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 6
78 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale 6
79 Gatis Smukulis - Katusha Team 6
80 Jack Bauer - Garmin - Barracuda 6
81 Mirko Selvaggi - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 6
82 Michal Kwiatkowski - Omega Pharma-Quickstep 6
83 Jonas Aaen - Team Saxo Bank 6
84 Andrea Guardini - Farnese Vini - Selle Italia 6
85 Dennis Vanendert - Lotto Belisol Team 5
86 Timon Seubert - Team NetApp 5
87 Alfredo Balloni - Farnese Vini - Selle Italia 5
88 Stef Clement - Rabobank Cycling Team 4
89 Julien Berard - AG2R La Mondiale 4
90 Brian Bulgac - Lotto Belisol Team 4
91 Ben Hermans - RadioShack-Nissan 4
92 Adrian Saez - Euskaltel - Euskadi 4
93 Sergey Lagutin - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 3
94 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 3
95 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 3
96 Stefan Denifl - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 3
97 Jussi Veikkanen - FDJ-Big Mat 3
98 Damiano Cunego - Lampre - ISD 2
99 Jon Izagirre Insausti - Euskaltel - Euskadi 2
100 Sébastien Rosseler - Garmin - Barracuda 2
101 Johann Tschopp - BMC Racing Team 1
102 Enrico Gasparotto - Astana Pro Team 1
103 Andrey Zeits - Astana Pro Team 1
104 Peter Kennaugh - Sky Procycling 1
105 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 1
106 Christian Meier - Orica GreenEdge Cycling Team 1
 

Bjergkonkurrencen
1 Matteo Rabottini - Farnese Vini - Selle Italia 41
2 Michal Golas - Omega Pharma-Quickstep 34
3 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 28
4 Jan Barta - Team NetApp 24
5 Miguel Angel Rubiano Chavez - Androni Giocattoli 24
6 Alessandro De Marchi - Androni Giocattoli 15
7 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 11
8 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi 11
9 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 10
10 Domenico Pozzovivo - Colnago - CSF Inox 9
11 Jan Bakelants - RadioShack-Nissan 9
12 Guillaume Bonnafond - AG2R La Mondiale 9
13 Olivier Kaisen - Lotto Belisol Team 7
14 Cesare Benedetti - Team NetApp 7
15 Michele Scarponi - Lampre - ISD 6
16 Marco Pinotti - BMC Racing Team 6
17 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 6
18 Pier Paolo De Negri - Farnese Vini - Selle Italia 6
19 Alfredo Balloni - Farnese Vini - Selle Italia 6
20 Sandy Casar - FDJ-Big Mat 5
21 Fumiyuki Beppu - Orica GreenEdge Cycling Team 5
22 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 5
23 Ryder Hesjedal - Garmin - Barracuda 4
24 Jackson Rodriguez - Androni Giocattoli 4
25 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 4
26 Martijn Keizer - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 4
27 Sylvester Szmyd - Liquigas-Cannondale 3
28 Francesco Failli - Farnese Vini - Selle Italia 3
29 Mickael Delage - FDJ-Big Mat 3
30 Miguel Minguez Ayala - Euskaltel - Euskadi 3
31 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 2
32 Damiano Cunego - Lampre - ISD 2
33 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 2
34 Bartosz Huzarski - Team NetApp 2
35 Adriano Malori - Lampre - ISD 2
36 Lars Ytting Bak - Lotto Belisol Team 2
37 Stefan Denifl - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2
38 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale 2
39 Brian Bulgac - Lotto Belisol Team 2
40 Matteo Carrara - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2
41 Oscar Gatto - Farnese Vini - Selle Italia 2
42 Ramunas Navardauskas - Garmin - Barracuda 2
43 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 1
44 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 1
45 Marzio Bruseghin - Movistar Team 1
46 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team 1
47 Julien Berard - AG2R La Mondiale 1
48 Jack Bauer - Garmin - Barracuda 1
49 Mirko Selvaggi - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1
50 Adrian Saez - Euskaltel - Euskadi 1
 

Ungdomskonkurrencen
1 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 65.13.02
2 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 1.01
3 Gianluca Brambilla - Colnago - CSF Inox 2.50
4 Diego Ulissi - Lampre - ISD 8.14
5 Tom Jelte Slagter - Rabobank Cycling Team 8.53
6 Damiano Caruso - Liquigas-Cannondale 10.19
7 Peter Stetina - Garmin - Barracuda 18.12
8 Tanel Kangert - Astana Pro Team 23.20
9 Stefano Pirazzi - Colnago - CSF Inox 27.45
10 Matteo Rabottini - Farnese Vini - Selle Italia 47.41
11 Jon Izagirre Insausti - Euskaltel - Euskadi 55.51
12 Nelson Oliveira - RadioShack-Nissan 56.04
13 Fabio Felline - Androni Giocattoli 56.50
14 Julien Vermote - Omega Pharma-Quickstep 1.10.01
15 Geoffrey Soupe - FDJ-Big Mat 1.10.17
16 Adriano Malori - Lampre - ISD 1.11.48
17 Enrico Battaglin - Colnago - CSF Inox 1.12.33
18 Simone Ponzi - Astana Pro Team 1.18.10
19 Stefan Denifl - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.18.55
20 Ben Gastauer - AG2R La Mondiale 1.19.42
21 Sonny Colbrelli - Colnago - CSF Inox 1.32.06
22 Gatis Smukulis - Katusha Team 1.35.05
23 Guillaume Bonnafond - AG2R La Mondiale 1.37.40
24 Angelo Pagani - Colnago - CSF Inox 1.38.04
25 Julien Berard - AG2R La Mondiale 1.42.29
26 Brian Bulgac - Lotto Belisol Team 1.44.10
27 Matthias Brandle - Team NetApp 1.50.06
28 Stefano Locatelli - Colnago - CSF Inox 1.54.12
29 Cesare Benedetti - Team NetApp 1.54.37
30 Peter Kennaugh - Sky Procycling 1.56.35
31 Daniel Schorn - Team NetApp 2.10.19
32 Giacomo Nizzolo - RadioShack-Nissan 2.13.27
33 Jens Keukeleire - Orica GreenEdge Cycling Team 2.13.45
34 Dennis Vanendert - Lotto Belisol Team 2.18.32
35 Michal Kwiatkowski - Omega Pharma-Quickstep 2.18.38
36 Elia Favilli - Farnese Vini - Selle Italia 2.19.33
37 Victor Cabedo - Euskaltel - Euskadi 2.20.06
38 Sacha Modolo - Colnago - CSF Inox 2.21.39
39 Ramunas Navardauskas - Garmin - Barracuda 2.23.19
40 Ian Stannard - Sky Procycling 2.27.00
41 Jesse Sergent - RadioShack-Nissan 2.28.41
42 Gaetan Bille - Lotto Belisol Team 2.31.11
43 Manuele Boaro - Team Saxo Bank 2.34.13
44 Martijn Keizer - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2.34.59
45 Alexander Kristoff - Katusha Team 2.39.59
46 Marco Coledan - Colnago - CSF Inox 2.50.42
47 Timon Seubert - Team NetApp 2.56.38
48 Alfredo Balloni - Farnese Vini - Selle Italia 2.59.26
49 Jack Bobridge - Orica GreenEdge Cycling Team 3.07.40
50 Taylor Phinney - BMC Racing Team 3.14.10
51 Andrea Guardini - Farnese Vini - Selle Italia 3.17.51
52 Miguel Minguez Ayala - Euskaltel - Euskadi 3.24.39
 

Holdkonkurrencen
1 Movistar Team 194.28.07
2 Astana Pro Team 0.10
3 Lampre - ISD 0.52
4 Vacansoleil - DCM 8.34
5 Liquigas - Cannondale 9.08
6 BMC Racing Team 9.26
7 Euskaltel - Euskadi 10.57
8 Androni Giocattoli - Venezuela 17.11
9 Katusha Team 20.02
10 Colnago - CSF Inox 20.38
11 Garmin - Barracuda 21.04
12 Sky Procycling 22.01
13 Lotto Belisol Team 45.07
14 Ag2R La Mondiale 46.50
15 Radioshack - Nissan 53.10
16 Omega Pharma - Quickstep 1.02.07
17 Rabobank Cycling Team 1.12.40
18 FDJ - Bigmat 2.02.16
19 Team Netapp 2.48.22
20 Farnese Vini - Selle Italia 3.05.05
21 Team Saxo Bank 3.47.53
22 Orica Greenedge 4.55.11

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 30/09

BinckBank Tour(2.UWT) 29/09-03/10

La Flèche Wallonne(1.UWT) 30/09

Coppa Agostoni - Giro del...(1.1) 30/09

Cro Race(2.1) 29/09-04/10

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 27/09-05/10

BinckBank Tour(2.UWT) 29/09-03/10

Cro Race(2.1) 29/09-04/10

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 30/09

La Flèche Wallonne(1.UWT) 30/09

Coppa Agostoni - Giro del...(1.1) 30/09

Giro d'Italia(2.UWT) 03/10-25/10

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 04/10

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 04/10

Famenne Ardenne Classic(1.1) 04/10

Gran Premio Bruno Beghelli(1.1) 04/10

Tour de Vendée(1.1) 04/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 06/10

Tre Valli Varesine(1.1) 06/10

Tour of Thailand(2.1) 06/10-11/10

Paris-Bourges(1.1) 08/10

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger