Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Vuelta korte - 14. september 2006

Vuelta korte - 14. september 2006

14. september 2006 12:390
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Alexandre Vinokourov: En vigtig sejr for vores land
- Andrej Kashechkin: Vueltaen ikke vundet endnu
- Kim Andersen: Vi er meget klar til i morgen
- Team CSC: Ikke nogen god dag på Sierra del la Pandera
- Nicki Sørensen: Jeg kunnet have vundet
- Vuelta 2007: Starter i Galicien
- Feltet.dk: Følg 18. etape fra kl. 15.00

De korte nyheder opdateres løbende


Alexandre Vinokourov: En vigtig sejr for vores land


Alexandre Vinokourov udbyggede i dag sit forspring i den samlede stilling, hvor han nu har 53 sekunder ned til Alejandro Valverde.

På spørgsmålet om, hvornår han så muligheden for at angribe Valverde igen, svarer han, at han i morges havde sagt til sine holdkammerater, at angreb var det bedste forsvar. “Jeg så, at Valverde ikke var så godt kørende, og efter Kashechkins angreb, besluttede jeg at angribe selv.”

Selvom hans forspring un er næsten et minut, så afviser han at noget er afgjort. “Løbet er først slut i Madrid, men i dag fik jeg masser af tillid, og jeg forventer at kunne tage mere tid på enkeltstarten.”

Det helt store mål for denne sæso var oprindeligt Tour de France, men der blev Astana-holdet udelukket som følge af, at en stor del af holdets ryttere blev udelukket som følge af den spanske dopingsag. Det har betydet, at man i stedet har haft fuld styrke til sæsonens sidote store etapeløb.

“Jeg ville have foretrukket at vinde Tour de France, men at vinde et af de store etapeløb er altid en stor succes.”

Det er ikke kun for ham selv personligt, at en sejr i Vuelta a España er vigtig. ”Den er meget vigtig, fordi det giver stor publicity for holdet, for cykelsporten og for vores land,” siger Vinokourov.

Tilbage til toppenAndrej Kashechkin: Vueltaen ikke vundet endnu


Selvom Andrej Kashechkin var meget glad for dagens etapesejr og kaptajnens udbyggelse af sit forspring i den samlede stilling, så har han ikke tænkt sig at tage glæden på forskud.

"Jeg er meget tilfreds med det, vi har opnået i går og i dag. På de sidste dage i bjergene har holdet gjort det rigtig godt. Vi har forsøgt at udrette noget, og det er lykkedes. Vinokourov har førertrøjen og jeg vandt i dag, mens Alexandre udbyggede sit forspring til Valverde," udtaler han, men vil bestemt ikke høre tale om, at Vueltaen allerede er vundet.
.
“Nej, vi har først vundet løbet, når vi kommer til Madrid. Der er stadig to vigtige dage, og vi er nødt til at vente. Vi kan ikke sige, at vi har vundet Vueltaen før på mandag,” lyder det.

Han afviser også enhver hentydning til intern rivalisering mellem ham og Vinokourov, og på spørgsmålet om, hvorvidt de to talte sammen før dagens etape.

”Nej, vi har ikke talt sammen, for det var ikke nødvendigt. Vi er gode venner og den ene dag arbejder jeg for ham, og den næste dag arbejder han for mig. Vi ankom meget motiverede til Vueltaen efter ikke at have fået lov til at køre Tour de France, og jeg er helt sikker på, at Vino ville køre for mig, hvis jeg tog førertrøjen.”

Dagens sejr betød også bonussekunder og vundet tid i forhold til Carlos Sastre. ”Det var vigtigt, at Vinokourov hentede tid, men også at jeg fik et forspring til Sastre i kampen om podiet.” Han tror ikke på, at det er muligt at indhente Valverde i det regnskab. ”Nej, jeg tror, det vil være meget vanskeligt at hente mere end et minut på enkeltstarten.”

Tilbage til toppenKim Andersen: Vi er meget klar til i morgen


Team CSC tog sig af den indledende holdtidskørsel, men siden er det ikke lykkedes for det danske mandskab at kører sig til etapesejr, selvom holdet adskillige gange har forsøgt at gå med i udbrud. Men håbet er langt fra slukket og sportsdirektør Kim Andersen beretter om et meget tændt mandskab forud for morgendagens etape, der formentlig er sidste chance for at etapesejren skal afgøres mellem en mindre udbrydergruppe.

”Løbet er ikke slut før på søndag. Jeg vil også sige, at med hensyn til at få en etapesejr, der er vi absolut motiveret de næste dage,” forsikrede Kim Andersen i cykelmagasinet 1. etape.

”De er meget, meget klar til i morgen, det kan jeg garantere dig for.”

Tilbage til toppenTeam CSC: Ikke nogen god dag på Sierra del la Pandera


Team CSC’s Carlos Sastre måtte se sin podieplads køre væk på den stejle stigning op til Sierra del la Pandera på Vuelta’ens 18. etape. Astana holdet dominerede totalt afslutningen på løbets sidste bjergetape, og således vandt Andrey Kashechkin den 153 kilometer lange etape foran holdkammeraten, Alexandre Vinokourov.

”Det var ikke nogen god dag for os, selvom det længe så virkeligt lovende ud, da Nicki Sørensen var ekstremt godt kørende og sad helt fremme det meste af dagen. Men desværre måtte Carlos se sig slået på det sidste bjerg,” sagde en nøgtern Kim Andersen efter etapen.

Men Kim Andersen er også meget realistisk efter dagens etape og vurderer chancer for en podieplads til Carlos Sastre som minimale.

”Der skal ikke lyde nogen undskyldninger, for de to Astana-ryttere var ganske enkelt i en klasse for sig. Det var tydeligt, at deres taktik var at få kørt Kashechkin op på podiet, og det ser ud som om, at det lykkedes. For vores vedkommende, må vi nok være realistiske og erkende, at det er på grænsen til det umulige at indhente det tabte”, tilføjede Kim Andersen.

Team CSC’s Carlos Sastre forsøgte forgæves at hænge på i forfølgergruppen, men måtte indkassere et tidstab på 48 sekunder, og det betød, at spanieren rykkede ned på fjerdepladsen sammenlagt.

Tilbage til toppenNicki Sørensen: Jeg kunnet have vundet


Nicki Sørensen (Team CSC) var med i det rigtige udbrud på dagens 18. etape af Vuelta a Espana. Han var godt kørende og så ud til at være den stærkeste rytter i gruppen. Desværre havde Caisse D´Epargne ingen intentioner om at lade udbrydere holde hjem og den stærkt kørende danske rytter blev hentet efter ca. 135 km. i udbrud.

”Desværre er der ikke særlig mange af udbruddene, der holder hjem i det her løb. Det er meget kontrolleret af Caisse D´Epargne. Vi skal nok have fem minutter nede i bunden af stigningen før det holder hjem. Det er lidt ærgerligt for jeg tror faktisk godt jeg kunnet have vundet, hvis det havde holdt hjem,” sagde den danske rytter efter etapen til TV2 ZULU.

”Jeg fik at vide af Bjarne nede i bunden af bjerget, at vi havde 1½ minut og han sagde, at jeg skulle prøve. Det gjorde jeg så. Jeg vidste godt det ikke kunne holde. Det lykkedes ikke, men formen er god og jeg synes det går rigtig godt. Men heldet var ikke med mig. Jeg tror at havde vi fået det rigtige forspring så havde jeg vundet,” lød det fra en ærgerlig Team CSC rytter.

Tilbage til toppenVuelta 2007: Starter i Galicien


Regionalregeringen i Galicien - Spaniens nordvestlige hjørne - har bekræftet, at næste års Vuelta starter i byen Vigo, fortæller Procycling.com.

Det har gennem længere tid været besluttet, at Vuelta a Espana 2007 skulle starte i Spaniens nordvestlige region. Havnebyen Vigo er nu valgt som startby for prologen, da byen kan tilbyde de logistiske og kommunikationsmæssige faciliteter, der kræves for at være vært for et så stort arrangement.

Galicien vil også lægge veje til to yderligere Vuelta etaper. De nærmere detaljer vil blive offentliggjort i december.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg 18. etape fra kl. 15.00


Der venter rytterne endnu en bjergrig etape i Vueltaen, hvor vi måske kommer nærmere podieplaceringernes afgørelse. Du kan følge 18. etape på Feltet.dk fra kl. 15.00.

Dagens etape slutter opad på en stigning udenfor kategori, så der kan igen ske ting og sager i klassementet.

Tilbage til toppen

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?