Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Vuelta korte - 16. september 2006

Vuelta korte - 16. september 2006

16. september 2006 00:440
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Samuel Sanchez: Min karrieres bedste enkeltstart
- Alexandre Vinokourov: Hævn for Touren
- Kampen om podiet: Sastre slået af bonussekunder
- Carlos Sastre: Motiveret, men ikke nok til podiepladsen
- Lars Bak: Kørte ærgrelsen ud
- Nicki Sørensen: Spare på energien til VM
- Bjarne Riis: Alle mand kører sig ud
- Christopher Horner: Vil kæmpe for sin 20. plads
- Feltet.dk: Følg 20. etape fra kl. 13.00

De korte nyheder opdateres løbende


Samuel Sanchez: Min karrieres bedste enkeltstart


Samuel Sanchez overraskede på dagens 28 km. lange enkeltstart i Vuelta a Espana. Euskaltelrytteren så længe ud til at vinde etapen, men blev til sidst overgået af den førende Alexandre Vinokourov (Astana). Sanchez var da heller ikke i tvivl, da han skulle evaluere dagens indsats.

”Dette er min karrieres bedste enkeltstart. Den sidste enkeltstart i et treugers etapeløb viser hvem der er den stærkeste, snarere end om man er specialist i denne disciplin. Dette viser at jeg sluttede denne Vuelta meget stærkt,” sagde Sanchez, der dog som før etapen er placeret på en syvendeplads i det samlede klassement.

Tilbage til toppenAlexandre Vinokourov: Hævn for Touren


Kun uheld kan forhindrer Alexandre Vinokourov i at tage sin første samlede sejr i Vuelta a Espana. Men den kasakhiske rytter er dog lang fra tilfreds, da han tidligere på sæsonen blev forhindret i at stille til start i Tour de France.

”Dette er hævnen efter at misset Touren,” proklamerede Vinokourov efter dagens 28 km. lange enkeltstart, hvor han hentede sin tredje etapesejr i løbet.

”Nu vil jeg fokusere 100 procent på at forberede mig på næste års Tour. Jeg vil deltage på den ene eller anden måde. Jeg tror stadig på, at jeg kan vinde Touren. Det er min drøm,” sagde dagens 33-årige fødselar.

Tilbage til toppenKampen om podiet: Sastre slået af bonussekunder


Der er altid diskussioner af, hvor mange bonussekunder, der skal uddeles i etapeløb som Vuelta a Espana. Bonussekunder er med til at skabe spænding på de første etaper, hvor klassementet er tæt. Før i tiden blev der ikke uddelt bonussekunder på bjergetaperne i Tour de France, men det bliver der i Vuelta a Espana og det får formentlig stor indflydelse på podiepladserne.

Nummer tre i det samlede klassement Andrey Kashechkin har således hentet 24 bonussekunder flere end nummer fire i det samlede klassement Carlos Sastre. Forud for morgendagens etape er den kasakhiske rytter 23 sekunder foran Carlos Sastre i den samlede stilling. Uden bonussekunder ville Carlos Sastre altså formentlig være endt på podiet.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Motiveret, men ikke nok til podiepladsen


Carlos Sastre (Team CSC) kan i morgen gennemføre sit tredje treugers etapeløb når han i morgen kører ind i Madrid sammen med resten af feltet i Vuelta a Espana. Men Team CSC rytteren ville uden tvivl kunnet fejres på podiet og han gjorde da også alt for at have endt på podiet, men slutter med al sandsynlighed 24 sekunder efter Andrey Kashechkin (Astana) på tredjepladsen.

”Jeg var meget motiveret, men jeg vidste godt, at det ville blive svært at køre op på podiet. Men man ved jo aldrig. Jeg gjorde mit bedste, og så måtte det briste eller bære. Jeg er godt nok tilfreds med resultatet i dag, for jeg kørte mig helt ud, og så kan man ikke forlange mere af sig selv”, sagde Carlos Sastre efter enkeltstarten, som blev vundet af løbets suveræne førertrøje, Alexandre Vinokourov (Astana).

Sportsdirektør Kim Andersen var også godt tilfreds med den spanske rytters indsats på dagen enkeltstart.

”Vi havde hele tiden haft på fornemmelsen, at han ville køre stærkt på den sidste enkeltstart, og den vilje han viser i dag, siger meget om, hvor fantastisk en rytter han er. Samtidig er den også et godt udtryk for den måde, vi har kørt på generelt hernede - for man kan bestemt ikke sige, at vi har givet op på noget tidspunkt”, sagde han efter dagens etape.

Tilbage til toppenLars Bak: Kørte ærgrelsen ud


Danske Lars Bak viste endnu engang at han er i fremragende form, da han kørte sig til en 15. plads på dagens 28 km. lange enkeltstart. En flot præstation efter han i går kørte med om etapesejren.

”Jeg var glad for, at der var et cykelløb i dag, hvor man ligesom kunne få kørt ærgrelsen ud. Jeg kørte alt, hvad jeg kunne, men jeg tror jeg gik lidt ned til slut. Det var en hård enkeltstart, hvor det gik op og ned hele tiden,” sagde Lars Bak efter etapen til TV2 ZULU, der også tog sig tid til at se tilbage på sit bare andet treugers etapeløb.

”Det er gået over al forventning. Jeg vidste godt, at jeg var i okay form, men jeg havde ikke regnet med at jeg kunne dominere det så meget, gå så meget i udbrud og følge så godt med i bjergene. Jeg var glad for, at jeg fik lov at køre en finale i går, hvor jeg fik lov at køre mig helt ud og virkelig gå efter sejren. Det var virkelig fedt. Men det var bare hamrende ærgerligt at målet ikke lige var et par kilometer før, så havde jeg nok vundet. Men sådan er cykelløb - de andre var også gode. Det er lidt lotteri en gang i mellem. Jeg er ovenud tilfreds, det er helt sikkert,” lød det fra Team CSC rytteren.

Tilbage til toppenNicki Sørensen: Spare på energien til VM


Nicki Sørensen kørte en godkendt enkeltstart på 20. etape af Vuelta a Espana, da han hentede en 30. plads på etapen. Den danske rytter er dog begyndt at føle sig slidt og ser nu frem til VM i næste uge.

”Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet. På gårsdagens etape var jeg rigtig træt efter det udbrud jeg var med i forgårs. I morgens var jeg rigtig træt for første gang i Vueltaen. Jeg var lidt øm i benene, så jeg havde ikke rigtig forventet noget i dag. Jeg har mest bare glædet mig til at komme tilbage til hotellet og ligge i mig seng,” sagde Team CSC rytteren efter etapen til TV2 ZULU

”Det er klart, at jeg har snakket med lidt forskellige om, at det er muligt, at jeg kan køre et godt VM. I forgårs brugte jeg alt, hvad der var. Måske er jeg begyndt at tænke lidt på at sparre lidt energi til VM.”

Tilbage til toppenBjarne Riis: Alle mand kører sig ud


Team CSCs største chancer for en etapesejr på dagens 28 km. lange enkeltstart tilskrives Stuart O´Grady, men hele mandskabet vil give sig 100% forventer team-ejer Bjarne Riis.

”Jeg forventer at hele holdet vil køre en god enkeltstart, måske ikke for sejren, men vi vil være i front som altid,” siger Riis til CSC.com.

Tilbage til toppenChristopher Horner: Vil kæmpe for sin 20. plads


Umiddelbart kan det måske lyde lidt ligegyldigt om man ender som nummer 20 eller 21 i det samlede klassement i Vuelta a Espana, men sådan ser Christopher Horner absolut ikke på det. Der bliver nemlig kun udbetalt præmiepenge til de 20 første i klassementet.

Lars Bak var faktisk på gårsdagens etape tæt på at hente nok tid til, at han kunne have slået Horner ned fra sin top-20 plads, men pludselig går Team CSC selv frem og forsøger at splitte feltet med det resultat feltet hurtigt hentede to minutter ind på gruppen med Lars Bak.

”Jeg sad nede i feltet heppede på alle for at det skulle gå hurtige, så det ville hjælpe mig. Og det lykkedes,” skriver en meget tilfreds Christopher Horner i sin dagbog på Cyclingnews.

Lars Bak har nu 1.55 min. op til Horner, der har planer om at give sig fuldt på enkeltstarten for at holde den danske rytter bag sig i klassementet.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg 20. etape fra kl. 13.00


I dag køres næstsidste etape, som er løbet anden enkeltstart. Det ligner på forhånd et opgør imellem David Millar og Alexandre Vinokourov. Men måske lurer der en overraskelse?

Du kan følge 20. etape på Feltet.dk fra kl. 13.00.

Tilbage til toppen

Læs også
Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Vingegaard?
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Estonia(2.1) 23/05-25/05

Ford RideLondon Classique(2.WWT) 24/05-26/05

Marcel Kint Classic(1.1) 25/05

Rund um Köln(1.1) 26/05

Mercan Tour Classic Alpes...(1.1) 29/05

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 30/05-02/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?