Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 2. etape af Tour de la Provence

Optakt: 2. etape af Tour de la Provence

10. februar 2024 14:15Foto: Sirotti

Mads Pedersen fortsatte sin totaldominans med endnu en suveræn sejr, men i morgen får rivalerne deres eneste reelle chance for at sætte ham afgørende til vægs. Det sker på årets kongeetape, hvor man vender tilbage til den velkendte puncheurspurt i Manosque, hvor danskeren burde elske afslutningen, men forinden venter løbets sværeste stigning, hvor man må formode, at der vil blive gjort et forsøg på at stoppe den ustoppelige sejrsmaskine.

Artiklen fortsætter efter videoen.

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Ruten

I både 2020, 2021 og 2022 blev den første sprinteretape fulgt op ad en puncheuretape, og sådan vil det også være i år. Denne gang er der endda tale om genbrug, når løbet får tredje gang i træk skal slutte på en relativt blød bakke i byen Manosque, hvor Davide Ballerini for tre år siden tog sin anden sejr på to dage ved at være hurtigst op ad de 1300 m, der i gennemsnit stiger med 4,3%, og hvor Bryan Coquard fik skovlen under Julian Alaphilippe et år senere. Dengang viste løbet sig for svært for alle de klassiske sprintere, men begge gange var en holdbar sprinter i stand til at stå imod og sætte en stribe puncheurs til vægs. Et lignende scenarium kan meget vel gentage sig i år, hvor der måske vil blive kørt mere aggressivt end tidligere, da etapen byder på løbets eneste væsentlige stigninger til at skabe forskelle.

 

Med en distance på 165,2 km er der igen tale om en ganske kort etape, der fører feltet fra Forcalquier til Manosque. Der er tale om to nabobyer i den kuperede del af Sydfrankrig, og etapen består derfor ad en tur rundt i terrænet mod nord og vest. Man lægger ud med at køre et kort, fladt stykke mod sydøst, inden det går mod nordvest igennem let stigende terræn, der slutter med en bakke (4,1 km, 3,9%), der har top efter 24,5 km. Herfra leder en kort nedkørsel videre mod nordvest, inden man skal op ad en lille bakke, på hvis top dagens første spurt køres efter 29,3 km.

 

Læs også
Sidste etape af Tour of Türkiye neutraliseret

 

Efter spurten kører man kortvarigt mod sydvest ad et faldende stykke, inden man drejer mod vest for at køre mod vest og nord op ad kategori 2-stigningen Col de Buire (9,7 km, 2,9%), der en lang, blød opkørsel, som holder sig under 5% hele vejen. Toppen rundes efter 44,0 km, hvorefter det går mod sydvest, sydøst og nordøst igennem faldende terræn tilbage til et punkt, man allerede har passeret. Her drejer man mod sydøst for at fortsætte igennem det faldende terræn ned til byen Mane, der nås efter 77 km.

 

Herfra går det kortvarigt mod sydvest op ad en bakke (4,5 km, 3,8%), der har top efter 86 km, men som ikke efterfølges af en nedkørsel. I stedet er det småkuperet, men hovedsageligt let stigende, når man fortsætter mod nordvest. Senere flader det mere ud, når man drejer mod sydvest, dog stadig med flere mindre bakker, hvoraf den sidste er kategori 3-stigningen Col de Viens (1,5 km, 2,8%), der ligeledes holder dig under 5% og har top efter 117,2 km. Nu venter en lang og teknisk nedkørsel, der leder mod sydøst og syd tilbage til dalen.

 

Her indledes finalen. Man drejer mod øst for at køre op ad en lille bakke (1,5 km, 6,6%), hvis top kommer efter 131 km, hvor man rammer ruten fra 2022, og herfra er ruten næsten præcis den samme som for to år siden. Herfra går det mod sydøst og sydvest op ad kategori 2-stigningen Col de l’Aire Dei Masco (6,6 km, 4,8%), der er en helt jævn og monoton stigning med top efter 139,5 km.

 

De sidste 25,7 km indledes nu med en lidt kringlet nedkørsel, der leder mod sydøst ned til La Bastide-des-Jourdans, hvor dagens sidste spurt køres efter 151,7 km, og derfra går det mod øst og nordøst ad en småkuperet vej ind til Manosque.

 

Her har man en betydeligt mindre teknisk finale, end man havde de to foregående gange. Efter et blødt sving med 2500 m igen går det igennem en rundkørsel med 1900 m igen, hvorefter der er et blødt venstresving med 1300 m igen, hvorefter det går direkte frem til stregen. Med 4 km igen begynder det at falde let, indtil de sidste 1300 m stiger med 4,4% i snit. Den er stejlest i bunden, hvorefter den flader ud omkring den røde flamme for siden at tage lidt til igen. Den sidste kilometer stiger med 3,9% i snit.

 

I forhold til sidst er eneste ændring efter l’Aire Dei Masco et betydeligt mindre teknisk indløb til målbakken, hvilket også betyder, at stigningen har top med 25,7 km og ikke 27,4 km til mål. Derudover er stregen placeret en anelse tidligere end sidst. I forhold til 2021 er det meste af finalen ændret, da man kørte andre stigninger mod slutningen.

 

Etapen byder på i alt 2411 højdemeter, mens der var 2200 af slagsen i 2022 og 2315 i 2021, hvor etapeerne også var længere.

 

Næsten samme finale i Manosque blev som sagt brugt for i både 2022 og 2021. For to år siden spurtede Bryan Coquard sig til sejr foran Julian Alaphilippe og Filippo Ganna, og for tre år siden vandt Davide Ballerini puncheurspurten foran Giulio Ciccone og Alex Aranburu. Derudover har byen én gang tidligere i dette årtusinde været målby for et stort cykelløb. Det var i Paris-Nice i 2007, hvor Yaroslav Popovych akkurat holdt feltet bag sig, inden Francisco Ventoso spurtede sig til en andenplads foran Samuel Dumoulin.

 

 

Læs også
Se Lotto-stjernes knusende sejr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Læs også
Ineos-profil reagerer på samlet sejr og ser frem mod Tour de France

 

Vejret

Hvis rytterne syntes, at dagens vejr var ringe, må desværre besinde sig på, at det ikke bliver spor bedre. Lørdag vil det regne fra start, og formentlig vil det regne hele etapen, selvom nedbørsrisikoen undervejs falder til 75-80%. Temperaturen vil bare være 9 grader ved starten og 11 grader ved mål, men den kraftige vind vil lægge sig, så det blot vil blæse med 16 km/t ved starten og 11 km/t til slut. Samtidig vil vinden dreje fra øst over sydøst til sydsydøst i finalen. Det giver generelt med-og sidemedvind frem til toppen af første stigning, hvorefter der følger et langt stykke med hovedsageligt mod- og sidemodvind. På Aire del Masco vil der være sidemodvind på første del og sidemedvind på anden del, og derefter vil der være modvind frem til spurten. Slutteligt vil der være sidevind herfra og ind til Manosque, mens man får medvind over de sidste 1300 m.

 

Favoritterne

Med endnu en sejr er Mads Pedersen nu halvvejs i sit forsøg på at gøre rent bord. Næste chance venter i morgen, hvor han kan se frem til en finale, der endda passer ham endnu bedre, men samtidig er årets kongeetape rivalernes formentlig eneste chance for at sætte ham afgørende af.

 

Vi kender Manosque-etapen fra besøgene i 2021 og 2022. Vi kender i hvert fald selve spurten - selvom indløbet er mindre teknisk denne gang - og har med sejre til Davide Ballerini og Bryan Coquard set, at den passer bakkestærke sprintere, men også ret forskellige ryttertyper. Julian Alaphilippe, Alex Aranburu, Filippo Ganna og Giulio Ciccone har alle været på podiet, og sidst så vi sågar, at Arnaud Demare blev nr. 5 og Nairo Quintana nr. 6. Det er ikke just hver dag, at de går i top 6 i samme cykelløb…

 

Begge gange var der også en ganske betydelig udskilning forinden. Vi kan bedst sammenligne med 2022-udgaven, for her var den sidste lange stigning den samme som denne gang. Her lykkedes det at barbere feltet ned til ca. 40 mand, men der var ikke for alvor nogen angreb, og det lykkedes eksempelvis for en ret tung sprinter som Lorrenzo Manzin at komme med hjem.

 

Denne gang bør det blive mere aggressivt. Det er eneste chance for at forandre klassementet afgørende, hvis ikke vinden raser på søndag, og da Pedersen stiller til start som en sjældent stor favorit, er det helt oplagt, at han skal angribes. Stigningen er vanskeligere end alle de stigninger, der blev kørt i Besseges, og det er en stigning, der på denne tid af året godt kan blive for svær for danskeren. Vi vil som minimum få en betydelig selektion inden spurten på bakken, men det kan bestemt heller ikke udelukkes, at løbets bedste klatrere kan køre hjem i en lille gruppe. Der bør i hvert fald være en helt anden dynamik over etapen denne gang, end vi har set de seneste gange, hvor alle bare ventede.

 

Først skal vi have sendt et udbrud afsted, og jeg tror, at rivalerne vil forsøge at gøre det hårdt fra start ved at få et større og stærkere udbrud. Derfor regner jeg med en lang kamp for at ramme udbruddet, og jeg regner også med, at de store hold vil være aktive. Lidl vil dog vide at kontrollere særligt Ag2r, Cofidis og FDj, og de får svært ved alle at komme afsted. Da alle tre hold ser dette som en god chance for at vinde en etape, bør Lidl få hjælp til at hente udbruddet, hvis det skulle blive farligt.

 

Som dagens etape og kongeetapen i Besseges viser, kan en udbrudssejr aldrig helt udelukkes, men modsat i dag er der mange hold, der tror, at de kan vinde her. Derfor vil det overraske mig meget, hvis udbruddet holder. I forhold til forventningerne inden løbet bliver det slet heller ikke blæsende, og dermed kan vi glemme alt om sidevindskørsel.

 

De første stigninger er nemme, så det er på den lange stigning, slaget skal slås. Her vil jeg forvente angreb fra særligt den uhyre formstærke Remy Rochas, men også fra typer som Bruno Armirail, Sven Erik Bystrøm, Ewen Costiou, Clement Champoussin, Raul Garcia Pierna og måske Riley Sheehan. En anden model kunne være at forsøge at gøre det hårdt for Pedersen, men jeg ser ikke et hold, der er stærkt nok til for alvor at skabe den forskel - også fordi de risikerer at sætte deres egne hurtige folk. Det er godt nyt for Pedersen, for så kan Lidl få lov at sætte det tempo, der passer dem.

 

Det betyder til gengæld også, at vi på stigningen måske kan få etableret et udbrud af de bedste klatrere. Der er en chance for, at de fleste af de gode hold vil have en rytter med i en sådan gruppe, og det kan blive et problem for Lidl, hvis de er alene om at jagte. Der er dog også meget langt hjem, og der vil være modvind på stykket frem til spurten. Jeg vil forvente, at Lidl med den hjælp, de meget vel kan få fra særligt Cofidis og Israel-PT, der ikke nødvendigvis har en mand med foran, vil kunne skabe samling. Sker det, får vi en spurt i et reduceret felt, som vi plejer, og så er spørgsmålet, hvor mange der har overlevet. Udskilningen har tidligere været ganske pæn, og da der er lagt op til mere aggressiv kørsel denne gang, kan den blive endnu større her - også fordi der er medvind på stigningen, og vejret er elendigt. Jeg tør heller ikke helt udelukke, at et af de mere klatrestærke hold kan sætte et tempo, der er for højt for Pedersen, for han har på denne årstid før haft det svært på lidt længere stigninger, men selv hvis det sker, vil han have tid til at komme tilbage. Derfor tror jeg, at den største trussel er en gruppe af klatrere, der holder hjem.

 

Læs også
Endnu en dansk junior-sejr i udlandet

 

Får vi en spurt er det afgørende, at den ekstremt tekniske finale fra sidst denne gang er helt enkel. Der vil stadig være heftig positionskamp, men den vil være mindre intens denne gang. Der vil være mere plads til at spurte på den 1300 m lange bakke, der er helt uden tekniske udfordringer. Samtidig er der medvind, hvilket gør det muligt at åbne tidligt, og det er samtidig godt nyt for de lidt lettere folk. Som sagt har de stærke sprintere haft en overhånd, men sidste havde vi i top 10 Bryan Coquard, Julian Alaphilippe, Filippo Ganna, Pierre Latour, Arnaud Demare, Nairo Quintana, Mads Würtz, Matteo Jorgenson, Aurelien Paret-Peintre og sågar Lorrenze Manzin, hvilket siger lidt om alsidigheden.

 

Jeg går naturligvis med Mads Pedersen. Det siger sig selv, at det er en finale, der passer perfekt til ham, når Ballerini og Coquard er de tidligere vindere, og da han trives i regnvejr og er eminent i positionskampen, har jeg meget svært ved at se, at han kan slås i denne spurt. Den største trussel mod ham vil formentlig være den lange stigning, hvor han enten kan blive sat af, eller hvor en lille gruppe kan køre afgørende væk. Som jeg har redegjort for ovenfor, tvivler jeg på, at et af de to scenarier bliver til virkelighed, og derfor tror jeg, at han fortsætter sin succes ved at fuldende sit hattrick. Faktisk er det også en god spurt for både Ryan Gibbons og Alex Kirsch, men de er naturligvis hjælpere. Formstærke Jakob Söderkvist skal spurte for at forsvare sin 2. plads.

 

Jeg prøver at rangere Pierre Gautherat som nr. 2. Vi er stadig ved at lære ham at kende, men noget tyder på, at han har flair for at spurte op ad bakke. Han var pokkers tæt på at overspurte Michael Matthews på muren i Castellon, og selvom det var en helt anderledes stejl finale, siger det lidt om potentialet. Han bekræftede sin storform i Marseille og igen med den uventet gode prolog, og han har et meget stærkt hold til at støtte sig, hvis de vælger at gå med ham. Med de klatreben, han viste i Marseille, kan han måske endda drømme om at komme af med Pedersen, men ellers må han vise, at han kan slå ham på fart.

 

I det hele taget har Ag2r nogle af de bedste bud. De har nemlig også Dorian Godon , der med sin prolog viste, at hans form er hæderlig - om end måske ikke prangende - fra start. Han er ret ubeskrevet i denne slags finaler, men hans sejr i Veneto i efteråret, hvor de spurtede på en bakke, der var hårdere, men minder om dette, vidner om, at det er noget, han er blevet ferm til. Jeg tror måske, at Gautherats form gør, at de går med ham, men får Godon sin chance, kan han bekræfte det, vi så i Italien - og han elsker også regnvejr.

 

Det er også en perfekt finale for Damien Touzé, der er flyvende lige nu, men han spurter aldrig længere. Det vil undre mig, hvis han gør denne gang, mens hans placering i klassementet kan måske betyde, at de er flere, der spurter. Holdet har naturligvis også Sam Bennett, der i sin storhedstid havde været livsfarlig i denne spurt. Med sin gode prolog har han vist, at han er i form, og derfor tør jeg ikke længere afvise ham helt. Med den holdbarhed, han har haft på det sidste, vil det dog overraske mig meget. Endelig har holdet Bruno Armirail, der kan køre med de bedste i en lille gruppe på stigningen, men selv hvis det lykkes at holde hjem, får han svært ved at gøre det færdigt.

 

Inden prologen havde jeg Axel Zingle som den største trussel mod Pedersen. Han har med sine sejre i Norge og Famenne Ardenne Classic vist, at han er skabt til denne slags spurter, og nu er han endda endnu stærkere, som vi så i efteråret. Hans svage prolog får mig dog til at tro, at han efter sit styrt i Marseille ikke er helt frisk, og det ændrer dagens resultat, der mest handlede om positionering, ikke på. Omvendt ved vi også, at prologer trods alt aldrig har været ham, og derfor kan der ikke drages sikre konklusioner. Finalen passer ham i hvert fald helt perfekt, og sidste år var han flyvende fra sæsonstart.

 

Jeg er meget spændt på Samuel Watson. Han skuffede mig meget i 2023, men i 2022 så vi hans store potentiale. Han var overrasket over sin gode prolog, for han følte sig ikke på toppen, og det tyder på, at han endelig er klar til at vise omfanget af sit talent. Han er som bekendt stadig ret ubeskrevet, men dette burde være en finale lige efter hans hoved. Med den gode form, han viste på prologen, er det måske nu, han kan vise det.

 

FDJ har også et andet godt bud i Sven Erik Bystrøm. Han kan sagtens gå i top i denne spurt, men er han lige så formstærk fra start som vanligt, kan han køre væk i en lille gruppe på stigningen. Lykkes det at holde hjem, kan han modsat Armirail også gøre det færdigt. I en sådan gruppe vil vi også med sikkerhed have formstærke Remy Rochas, men selvom han som Quintana godt kan spurte på denne bakke, får han svært ved at vinde. Er han i form, kan Lars van den Berg måske også være med i en sådan gruppe, men han vinder ikke.

 

Jeg ville gerne rangere Sandy Dujardin højere. Dette burde nemlig lige være en spurt for ham, som vi har set blandt andet i Finistere sidste år. Han nåede jo endda et helt nyt niveau i efteråret, men desværre er han startet meget svagt. Hans potentiale er stort, men lige nu tvivler jeg på formen, både i forhold til selve spurten og i forhold til stigningen. Et alternativ er Valentin Ferron, der også burde være god i denne finale, men han har været endnu mere formsvag.

 

Læs også
Lidl-Trek trodser styrt og vinder i dramatisk Vuelta-åbning

 

 

Arkea har Clement Champoussin. Han var jo kendt for ikke at kunne spurte, men det ændrede sig totalt sidste år. Hans chokerende sejr i den let stigende spurt i Norge i august vidner om, at han vil være en god afslutter på denne bakke. Her er etapen dog nok for let, for han vil være oppe mod for mange tunge folk, og han har vist alt andet end storform på Mallorca. En top 10 er bestemt også mulig for Ewen Costiou, hvis prolog viser, at han efter den svage start er ved at finde formen, men heller ikke han vinder en spurt i en stor gruppe. Skal de vinde, skal vi have en lille gruppe, der kører væk, og her vil særligt Champoussin være farlig. I en sådan gruppe vil vi også finde formstærke Raul Garcia Pierna, men han får som Armirail svært ved at gøre det færdigt. Endelig har holdet David Dekker, der nok kunne gøre det meget hæderligt i denne spurt. Han har dog været helt uden holdbarhed de seneste år, og selvom prologen var opløftende, vil det overraske mig, hvis han sidder med hjem over den lange stigning.

 

Etapens joker er vel Riley Sheehan. Den amerikanske komet viste med sin sejr i Paris-Tours, at han godt kan spurte, men der er trods alt ikke meget - heller ikke Japan Cup - der tyder på, at han er hurtig nok til at vinde. Han virkede heller ikke flyvende i dag, da han i sit angreb ikke kunne holde Garcia Piernas hjul. Spanieren er dog også formstærk lige nu, og Sheehan er så ubeskrevet, at han kan overraske - både i en stor spurt og i en gruppe, der kører væk. I en sådan gruppe vil holdet måske også kunne have Marco Frigo, men han kan ikke gøre det færdigt. Til en spurt har de også Tom Van Asbroeck, der tidligere var specialist i denne slags afslutninger, og som viste form på prologen. Jeg tvivler dog på, at han i dag kan vinde, og han er også lidt sårbar på den lange stigning. Selve spurten passer Hugo Hofstetter, men med den holdbarhed, han har haft det sidste års tid, er det svært at tro på, at han kommer med hjem. I dag kørte de spurten for Riley Pickrell, men det bør de ikke gøre i morgen, hvor han næppe kommer med hjem.

 

Endelig er der Samuel Leroux og Tyler Stites. Som han viste flere gange i Besseges, er Laroux ganske hurtig og ikke mindst relativt formstærk. Nogen stor klatrer er han ikke, men han burde md sin form have en fair chance for at komme med hjem. Han har ikke farten til at vinde, men i en finale som denne kan han gøre det pænt. Stites er klatrer og har ikke vist sin bedste form, men god nok form til at komme med hjem. Han har også vist en ny spurtstyrke, der gør det realistisk at gå efter en top 10. Emmanuel Morin kunne måske blande sig, men synes ikke formstærk, formstærke Alexandre Delettre mangler spurtstyrken, og Jeremy Lecroq må være for tung.. Til gengæld har hverken Bingoal, Nantes, Nice, Philippe Wagmer, Corratec, Astana eller Beltrami en kandidat.

 

Feltet.dks vinderbud: Mads Pedersen

Øvrige vinderkandidater: Pierre Gautherat, Dorian Godon

Outsidere: Axel Zingle, Sam Watson, Sandy Dujardin, Clement Champoussin, Riley Sheehan

Jokers: Sven Erik Bystrøm, Damien Touzé, Sam Bennett, Tom Van Asbroeck, Remy Rochas, Ewen Costiou, Samuel Leroux, David Dekker, Raul Garcia Pierna, Tyler Stites, Valentin Ferron, Hugo Hofstetter

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Bryan Coquards sejr fra 2022 og Davide Ballerinis sejr fra 2021, hvor afslutningen begge gange som nævnt ovenfor havde et mere teknisk indløb til bakken.

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

Mads Pedersen
Pierre Gautherat, Dorian Godon
Axel Zingle, Sam Watson, Sandy Dujardin, Clement Champoussin, Riley Sheehan
Sven Erik Bystrøm, Damien Touzé, Sam Bennett, Tom Van Asbroeck, Remy Rochas, Ewen Costiou, Samuel Leroux, David Dekker, Raul Garcia Pierna, Tyler Stites, Valentin Ferron, Hugo Hofstetter
Jakob Söderkvist, Bruno Armirail, Marco Frigo, Alex Kirsch, Ryan Gibbons, Emmanuel Morin, Jeremy Lecroq, Alexandre Delettre, Lars van den Berg, Joris Delbove, Andrii Ponomar, Jeremy Leveau, Riley Pickrell
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de la Provence
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?