Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Tour de Vendée

Optakt: Tour de Vendée

01. oktober 2023 13:18Foto: Sirotti

Mens mange af de tungere folk har blikket rettet mod næste søndags sidste fladbaneklassiker, Paris-Tours, forbereder en del af topsprinterne sig på et andet fransk løb. Søndag rundes den prestigefulde Coupe de France, der startede helt tilbage i januar med GP Marseillaise, nemlig af med det, der vanligvis er en stigende spurt i Tour de Vendée, hvor Paul Pengoët satser på at stjæle den samlede sejr fra den førende Arnaud De Lie.

Artiklen fortsætter efter videoen.

SE TOUR DE VENDÉE OG CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Løbets rolle og historie

I denne weekend vil meget af cykelverdenens fokus være rettet mod Italien og det store Giro dell’Emilia, der er den vigtigste formtest forud for Il Lombardia, men der er også en anden meget vigtig begivenhed på programmet i Frankrig, hvor de lokale ryttere ser frem til et vigtigt slag i en af deres mest prestigefulde konkurrencer. For de franske mandskaber er Coupe de France-serien et stort mål, og efter en travl september gælder det nu løbet, der traditionelt har været den store finale.

 

Mange af løbene afvikles i foråret, hvor det i år specielt var i maj, at der var mange begivenheder med værdifulde point på spil. I efteråret er der færre løb, men det er her de afgørende slag finder sted. Efter sommerpausen kom serien i gang igen med La Polynormande i august, og efter yderligere en måneds pause har serien siden nået sit klimaks. Sprinterne kom til fadet i GP de Fourmies og GP d’Isbergues, og efter to ugers pause rundes hele festen af med det 17. løb, Tour de Vendée, søndagen inden den franske sæsonfinale i Paris-Tours.

 

Læs også
Sidste etape af Tour of Türkiye neutraliseret

 

Tour de Vendée blev første gang afviklet i 1972 og har altid været afviklet i oktober. Indtil 1979 var det et amatørløb, men siden 1980 har det været en sag for professionelle ryttere. Det er langsomt vokset i UCI-hierarkiet, idet det startede ud som et 1.3-løb, inden det nåede 1.HC-status i 2010. Nu er det nedgraderet en anelse til kun at være i 1.1-kategorien, men det spiller en helt speciel rolle i Frankrig, da det i flere år har været den store finale på Coupe de France-serien. Dets status afspejles af det faktum, at flere internationale ryttere har sejret, og vinderlisten inkluderer navne som Jaan Kirsipuu, Thor Hushovd, Pavel Brutt og Marco Marcato.

 

Tour de Vendée afvikles i den relativt flade Vendée-region, der er kendt som Total-holdets hjemegn, og er således typisk blevet afgjort i en spurt. Løbet inkluderer imidlertid altid et par omgange på en svær rundstrækning i Roche-sur-Yon, hvor der venter et stigende opløb. Det har givet de eksplosive puncheurs en mulighed for at blande sig med sprinterne, og overraskende ofte har et udbrud snydt de hurtige afsluttere.

 

Ganske ofte har løbet været meget spændingsmættet, idet den samlede Coupe de France-sejr har været på spil. Det var eksempelvis tilfældet i 2016, hvor Samuel Dumoulin og Baptiste Planckaert var adskilt af blot ét point forud for løbet. Samme spænding var der ikke i 2018, hvor Hugo Hofstetter allerede var sikker på at vinde, men i 2019 var det helt tæt mellem Marc Sarreau og Benoit Cosnefroy inden sidste løb. I 2021 var spændingen begrænset, da Dorian Godon reelt allerede havde vundet, men sidste år var der atter noget på spil, selvom Julien Simon forsvarede sin føring. I år kan føringen også skifte, da Paul Penhoët blot er 4 point efter Arnaud De Lie, der ikke kører løbet.

 

Sidste år blev ikke et af udbrudsårene. Her var massespurten aldrig i fare, men den fik et overraskende udfald. Alle øjne var nemlig rettet mod Arnaud Demare, men han måtte se sig overspurtet af Bryan Coquard, der tog en sjælden sejr, mens Luca Mozzato fuldendte podiet. Coquard vender også tilbage for at forsvare titlen og er atter i kamp med Demare, men Mozzato satser i år på Famenne Ardenne Classic og overlader Arkeas kaptajnrolle til sin nye holdkammerat, Demare.

 

SE TOUR DE VENDÉE OG CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Ruten til Tour de Vendée varierer en anelse fra år til år, men da man længe har brugt samme opløb i La Roche Sur Yon, har der grundlæggende været tale om samme type løb fra år til år. Sådan er det dog ikke længere. I 2021 flyttede man nemlig målet, og samtidig erstattede man den gamle ganske korte og meget tekniske rundstrækning med en meget længere og mere enkel runde omkring målbyen. Det ændrede dog ikke på, at løbet bibeholdt sit stigende opløb, der altid har været det mest markante kendetegn. Sådan vil det også være i år, selvom man nu prøver noget nyt, da man efter to omgange på den nye, længere rundstrækning, nu slutter med løbet med fire omgange på en forkortet udgave af samme.

 

Til den 51. udgave har man designet en 207,1 km lang rute, der fører feltet fra en ny start i Mouilleron St Germain til løbets værtsby La Roche Sur Yon, hvor der som altid er finale. Fra start kører man ad let stigende veje mod syd og sydøst, inden man snor sig mod sydøst ad let faldende veje ned til løbets sydligste punkt, der nås efter 23,4 km. Her drejer man mod nordøst for at køre op ad to bakker, hvoraf den sidste (800 m, 4,3%) har top efter 30,7 km. Nu snor man sig mod nord igennem ganske fladt terræn, indtil man i løbets nordligste punkt slår en lille sløjfe for at køre op og ned ad dagens vanskeligste udfordring (2,5 km, 4,5%), hvis top nås efter 74,0 m.

 

Nu sætter man kursen mod vest og siden sydvest for at køre igennem fladt terræn ned til to småbakker, der har toppe efter hhv. 104,4 km (500 m, 7,9%) og 116,4 km (1,0 km, 4,7%). Nu bliver det igen helt fladt, når man kører mod først nordvest, siden vest og slutteligt et kort stykke mod sydvest ned til den første af de to finalerundstrækninger. Her kører man sidste halvdel af denne, idet man lægger ud med at køre op ad rundstrækningens bakke (300 m, 7,1%), hvorefter man efter 160,5 km krydser stregen for første gang.

 

Nu køres to omgange mod sidste år fem omgange på den 11,6 km lange rundstrækning, der altså er helt anderledes, end den vi kendte fra tiden før 2022. Fra start går det mod nord ad en helt lige og ganske flad vej, inden man drejer mod øst for at køre op ad føromtalte bakke (300 m, 7,1%). Fra toppen resterer fortsat 6,1 km, der indledes med en ganske flad vej, som fører mod syd tilbage til målbyen. Her kører man mod vest ind til stregen.

 

Læs også
Endnu en dansk junior-sejr i udlandet

 

Som noget nyt afsluttes løbet nu med fire omgange på en 5,9 km lang rundstrækning, der blot er en forkortet udgave af den forrige. Også her kører man mod nord ad den let faldende vej, inden man drejer mod sydøst for at køre op ad en ganske lille bakke, der har top med 3 km igen. Her rammer man igen den store rundstrækning, hvis sidste del man atter kører. man drejer i en rundkørsel kort efter 2 km-mærket, hvorefter man skal igennem en rundkørsel, tage et skarpt sving og dreje til højre i en rundkørsel, sidstnævnte lige ved den røde flamme. Herefter leder en lige vej mod nordvest op til mål, idet opløbsstrækningen er let stigende med 1,9%.

 

Løbet byder på i alt 2180 højdemeter, hvilket er ca. 350 flere end i 2022, 100 flere end i 2021, ca. 1350 flere end i 2019 og ca. 8.50 flere end i 2018.

 

I forhold til 2022- og 2021-udgaverne er første del af løbet helt ny, mens man nu altså erstatter tre omgange på den store rundstrækning med fire omgange på den lille. Rundstrækningen og målet er som helt anderledes end i årene forinden.

 

SE TOUR DE VENDÉE OG CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Det franske efterårsvejr kan være ganske uforudsigeligt, og flere af de seneste udgaver er blevet præget af dårligt vejr. Det bliver årets udgave til gengæld slet ikke. Tværtimod når sensommeren nærmest det rene vanvid på en søndag med kun få skyer og en temperatur, der vil stige fra 25 grader til 29 grader - og måske endda kan runde hele 30 grader i oktober!!! Vinden vil bare være svag til let (6-9 km/t) og komme fra først sydøst og siden syd. Det giver vind fra alle retninger på det indledende stykke. På de to rundstrækninger vil der være sidemedvind frem til bakkerne, hvor der vil være sidevind. Derfra får man modvind, indtil man vil have sidemedvind over de sidste små 2 km.

 

Favoritterne

Tour de Vendée hører til blandt de fladeste Coupe de France-løb, og der er traditionelt ikke meget, der kan forstyrre sprinterne. Sådan burde det i hvert fald være, men sådan har det bare langt fra været. Udbrud har altid en større chance for at holde hjem på denne tid af året, hvilket vi har fået illustreret flere gange i de seneste udgaver.

 

Det så vi i 2009, 2011, 2012 samt 2014, og faktisk er det også sket i tre af de seneste fem udgaver, hvoraf de to første var præget af dårligt. I 2017 kørte Christophe Laporte alene hjem, hvormed han slog en yderst decimeret favoritgruppe, og i 2018 var løbet eksploderet til atomer længe inden rundstrækningen, hvor en ganske lille gruppe afgjorde det i et decideret udskillelsesløb. Også i 2021 afgjordes løbet af en stor gruppe, der talte mere end 20 mand og var kommet tidligt. Det var dog kun i 2021, 2018 og 2011, at udbruddet havde et større forspring i mål. I de øvrige tilfælde var der tale om, at de forreste kun holdt med få sekunder.

 

Bestemmende for løbets udfald er naturligvis strategien for de enkelte hold og antallet af mandskaber, der satser på en spurt, samt ikke mindst vejret. I år når vanvidssommeren nye ekstremer på en vindstille søndag med temperaturer på måske helt op til 30 grader - d. 1. oktober!!! Varmen kan naturligvis mærke folk, men det bliver som udgangspunkt ikke vejret, der skal gøre det hårdt.

 

Er der så hold, der vil andet end at spurte? Jeg tvivler. Bryan Coquard fik stor selvtillid af at slå Arnaud Demare i den stigende spurt sidste år, og det vil han helt sikkert gerne gentage. Demare kommer for at få revanche og har her en stor chance for endelig at vinde for Arkea. Derudover skal Paul Penhoët bare finde 4 point for at stjæle den samlede sejr i Coupe de France fra Arnaud De Lie, og det taler for, at også de vil sikre sig, at han får chance for at spurte. Endelig virker det sandsynligt, at Total meget gerne vil give Peter Sagan en sidste chance for at vinde i det, der er det allersidste løb i en flot karriere for slovakken. Dermed er der fire af de stærkeste hold, der må antages at ville spurte, og da det næppe genererer Ag2r heller, regner jeg ikke med det animerede løb, vi får har fået. Jeg tror, at vi får et ganske forudsigeligt sprinterløb, som vi gjorde sidste år, hvor vejrudsigten endda havde meget mere potentiale.

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

Selve spurten er ny - eller i hvert fald blev den introduceret i 2021 - men ligesom den gamle stiger den ret markant. Det er ikke voldsomme procenter, men det er nok til, at det kan mærkes, som vi så sidste år, hvor Coquard overraskende slog Demare. Opløbet er betydeligt mindre teknisk end det gamle med en 1000 m lang opløbsstrækning, og et tog er derfor ikke altafgørende. Næstsidste kilometer er dog så teknisk, at det heller ikke er uvæsentligt, særligt hvis et hold som sidste år kan trække den ud på den sidste kilometer, hvor det kan være svært at bevæge sig frem.

 

Jeg vover pelsen ved at pege på Paul Penhöet, men det er med stor usikkerhed. Han har haft lidt svært ved at vinde i år, og vi skulle helt frem til sidst i august, inden det endelig lykkedes. Da det skete, var det imidlertid i en stigende finale, der var endnu hårdere end denne, og dette burde være et opløb, hvor han har en bedre chance end i en flad finale. Når jeg peger på ham, skyldes det dog primært hans tog. Med Fabian Lienhard, Lewis Askey, Laurence Pithie og Bram Welten er de i særklasse de stærkeste, og jeg bliver overrasket, hvis ikke de vil dominere finalen. Denne spurt vinder man ikke alene på position, men da ingen af hans værste rivaler synes i storform, tror jeg på, at et godt lead-out vil være nok til at tage karrierens anden sejr - og vinde Coupe de France i samme ombæring. Det er også en god spurt for Pithie, der har spurtet fornemt på det sidste, men med Coupe de France på spil må det være alle mand for Penhoët.

 

Sidste år led Arnaud Demare et stort nederlag, da han efter et perfekt lead-out blev slået af Bryan Coquard. Det var endda i hans fantastiske 2022-sæson, og nu skal han forsøge at gøre det bedre i en sæson, hvor intet fungerer. Efter skiftet til Arkea har det været særligt skidt, og det var bestemt ikke lovende, at han i Isbergues så klart blev slået efter et perfekt lead-out. Om han havde forbedret sig til EM, var svært at sige, da han var ramt af uheld, men han plejer at finde formen til oktober. Det stigende opløb passer ham som udgangspunkt ganske godt, og hans tog med Clement Russo og ikke mindst Dan McLay, der afleverede ham så perfekt i Isbergues er det eneste, der kan true FDJ. Det bør sikre, at han sidder godt, og så er det op til ham at bevise, at han kan finde den fart, han savnede sidste år og i Isbergues.

 

Hvis han sidder rigtigt, tror jeg, at Bryan Coquard vinder igen. Dette stigende opløb passer ham perfekt, som vi så sidste år, og selvom Franco-Belge bekræftede, at han efter Vuelta-styrtet ikke er flyvende, tror jeg stadig, at han er bedste afslutter i denne finale. Han kommer bare til løbet med et næsten urimeligt svagt tog med kun Alexandre Delettre og Eddy Finé som støtte, og det betyder, at han meget vel kan blive fanget, når han i forvejen har det svært i positionskampen. På den anden side er finalen enkel, og har han heldet til at sidde rigtigt, tror jeg, at han vinder.

 

Ag2r kommer med Marc Sarreau, der vandt løbet i sin storhedstid. Efter en svær periode er han kommet sig i dette efterår, og særligt var det opløftende, at han vandt sidste etape i Poitou-Charentes. Det skete nemlig i et stigende opløb, der kan minde om dette, og her slog han endda Penhoët. Problemet for ham er som altid hans positionering, men i det mindste hjælpes han af den enkle finale samt et tog med formstærke Franck Bonnamour og Clement Venturini. I kamp med de tre favoritter bør det stigende opløb dog være en ulempe for ham. Det er også muligt, at Venturini ender med selv at spurte lidt, selvom han har sagt, at han kører for Sarreau. Han elsker nemlig stigende opløb og har sagt, at han vil jagte et resultat i sit sidste løb for Ag2r.

 

Hvad gør Total? Deres bedste bud er jo nok Jason Tesson, der i Isbergues kom lidt tilbage i denne ellers lidt skuffende sæson, og selvom han ikke har fordel af det stigende opløb, viste han evner i den slags finaler i Dunkerque sidste år. Dette er dog det allersidste løb i karrieren for Peter Sagan, og derfor vil jeg forvente, at han skal have lov til at jagte en sidste sejr. Hans sæson tyder ikke på, at det vil lykkes, men skal det ske, er et stigende opløb perfekt, og hans tog med erfarne Julien Simon, Emilien Jeanniere, Sandy Dujardin og Tesson er så godt, at de kan tage kampen op med Arkea og FDJ. Herefter må han så vise, hvad de gamle ben stadig kan. Holdet har også formstærke Dujardin, der er specialist i stigende spurter, men denne er så let, at de næppe vil køre for ham på bekostning af Tesson, hvis Sagan ikke har lyst til at spurte.

 

Auber kommer med Rudy Barbier, der ikke er ved fordums styrke, men på 1. etape i Poitou-Charentes viste han, at han stadig kan begå sig. Det stigende opløb er en klar ulempe, men han er god i positionskampen og har en god lead-out man i Romain Cardis. Det kan heller ikke helt udelukkes, at det stigende opløb betyder, at de kører for netop Cardis, der med sin 5. plads på sidste etape i Poitou-Charentes viste, at han kommer langt i dette felt.

 

Det er ikke ofte, at jeg nævner Novo Nordisk i optakter, men her har de faktisk en god chance for at lave et resultat. Jeg har været ret imponeret over Matyas Kopecky, der var i top 10 i massespurter i både Danmark og Polen. Han viste storform med en 5. plads ved U23-EM, og han vil være en type, der har fordel af det stigende opløb. Han har tillige virkelig imponeret i positionskampen. Holdet har også erfarne Andrea Peron, der også lavede en top 10 i Danmark, men særligt i dette stigende opløb vil jeg forvente, at de kører for Kopecky, som de hovedsageligt har gjort det.

 

Euskaltel kommer med den unge sprinter Andoni Lopez de Abetxuko, der efter sin lange skadespause er kommet i gang med top 10-placeringer i Portugal og Kina. Dette er et andet niveau, men han er stadig meget uprøvet i sin første sæson. Det skal blive interessant at se, hvor langt farten rækker. Som alternativ har de erfarne Gotzon Martin, der sikkert kører sin egen spurt, og særligt i en stigende finale er han bestemt top 10-kandidat. Det stigende opløb kunne også passe Xabier Berasategi, men løbet er nok for let for ham.

 

Læs også
Efter dansk sejrsstime: Vi tog store skridt og kan være stolte

 

Endelig er der Burgos. De kommer med både Cyril Barthe og Antonio Angulo. Ingen af dem er rigtige sprintere, men de er holdbare folk, der har fordel af det stigende opløb. De har også god støtte af Jetse Bol og Rodrigo Alvarez, og derfor bør de kunne levere et pænt resultat.

 

Jeg tror ikke meget på de øvrige hold. Kern Pharma har Alex Jaime, der har haft det svært på dette niveau, samt måske Pau Miquel, der ikke er rigtig sprinter. Nantes er helt uden sprinter, men vil måske prøve med Nolann Mahoudo, mens Roubaix skal prøve med Thomas Boudat, der nærmest ikke har spurtet i år, eller Jeremy Leveau, der i dag også spurter meget sjældent. Nice skal forsøge sig med Jonathan Couanon, Tristan Delacroix, Paul Hennequin eller måske med Jean-Louis Le Ny. Xspeed har hurtige Red Walters , mens ABTF er helt uden sprintere.

 

OPDATERING: Den endelige startliste er kommet. Vigtigst er det, at FDJ er uden Askey. Det svækker toget så meget, at jeg nu vurderer Arkea som stærkest, fordi McLay er løbets bedste sidste mand. Det får min balance til at skifte til Demare, der bliver min nye favorit. Ag2r er desværre uden Sarreau, hvorfor de nu vil køre spurten for Venturini. Han vil elske det stigende opløb, men har spurtet skidt i år og kører på et lille hold med kun fem mand. Auber er uden Barbier, hvorfor de nu med sikkerhed kører for Cardis.

 

***** Arnaud Demare

**** Paul Penhoët, Bryan Coquard

*** Peter Sagan, Jason Tesson, Sandy Dujardin, Clement Venturini, Romain Cardis

** Matyas Kopecky, Franck Bonnamour, Andoni Lopez de Abetxuko, Cyril Barthe, Gotzon Martin, Antonio Angulo, Andrea Peron

* Alex Jaime, Thomas Boudat, Xabier Berasategi, Pau Miquel, Laurence Pithie, Dan McLay, Bram Welten, Jeremy Leveau, Jonathan Couanon, Tristan Delacroix, Paul Hennequin, Jean-Louis Le Ny, Red Walters, Nolann Mahoudo, Alexandre Delettre, Eddy Finé, Jetse Bol, Rodrigo Alvarez

 

Danskerne

Der er desværre ikke dansk deltagelse i årets løb.

 

Tidligere udgaver af løbet

Du kan gense Bryan Coquard sejr fra 2022, Bram Weltens sejr fra 2021, Marc Sarreaus sejr fra 2019, Nico Denz’ sejr fra 2018, Christophe Laportes sejr fra 2017 og Nacer Bouhannis sejr fra 2016.

 

SE TOUR DE VENDÉE OG CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Arnaud Demare
Paul Penhoët, Bryan Coquard
Peter Sagan, Jason Tesson, Sandy Dujardin, Clement Venturini, Romain Cardis
Matyas Kopecky, Franck Bonnamour, Andoni Lopez de Abetxuko, Cyril Barthe, Gotzon Martin, Antonio Angulo, Andrea Peron
Alex Jaime, Thomas Boudat, Xabier Berasategi, Pau Miquel, Laurence Pithie, Dan McLay, Bram Welten, Jeremy Leveau, Jonathan Couanon, Tristan Delacroix, Paul Hennequin, Jean-Louis Le Ny, Red Walters, Nolann Mahoudo, Alexandre Delettre, Eddy Finé, Jetse Bol, Rodrigo Alvarez
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Vendée
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Circuit de Wallonie(1.1) 09/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?