Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 1. etape af Tour of Britain

Optakt: 1. etape af Tour of Britain

04. september 2022 13:32Foto: A.S.O. / Pauline Ballet

Det er sjældent, at et etapeløb starter med sin måske vigtigste etape, men det er, hvad årets Tour of Britain gør. Med en usædvanligt let rute kan den indledende puncheurspurt på til det skotske skicenter Glenshee nemlig blive ganske afgørende, men inden rytterne kommer så langt, bydes de velkommen af rigtigt skotsk regn- og blæsevejr, der måske kan skabe mere drama end som så.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM VUELTA A ESPANA OG TOUR OF BRITAIN UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Tour of Britain er et sprintervenligt løb, og som regel har sprinterne haft det første ord. Sådan bliver det imidlertid ikke i år, hvor løbet starter med sin måske vigtigste etape. Turen gennem det nordlige Skotland er ellers relativt flad, men etapen slutter med en opkørsel til Glenshee Ski Centre. Det lyder dog mere dramatisk, end det er, for der er bestemt ikke tale om noget bjerg. I stedet afsluttes en blød klatretur med to kilometer med 5-6%, hvilket burde være guf for løbets puncheurtyper, der fra start får mulighed for at sikre sig nogle højst værdifulde bonussekunder i kampen om den samlede sejr.

 

I alt skal der tilbagelægges 181,3 km, der fører feltet fra Aberdeen til Glenshee Ski Centre. Startbyen ligger helt ude ved skotske østkyst, som man med det samme forlader, når man kører mod sydvest igennem ganske let stigende terræn frem til den første spurt, som kommer efter 27,5 km. Derfra snor man sig videre mod nordvest, inden man kører mod syd op ad kategori 3-stigningen Bennachie Forest (1,2 km, 5,4%), der starter med 500 m 7,8%, inden den flader ud frem mod toppen, som nås efter 42,7 km. Det let stigende terræn fortsætter, når man herefter kører mod syd og nordvest frem til kategori 3-stigningen Lord’s Throat (1,0 km, 8,2%), der er en stejl og jævn stigning med top efter 55,0 km.

 

Læs også
Klassikerrytter tæt på UAE-skifte

 

Efter stigningen slår man et smut mod nord, stadig gennem terræn, der hovedsageligt er let stigende, og sådan fortsætter det, når man kører mod nordvest og siden syd frem til kategori 2-stigningen Suie Hill (1,9 km, 8,6%), der er en stejl lille mur med top efter 82,9 km. En nedkørsel leder herfra videre mod syd ned til dagens anden spurt, som er placeret efter 91,6 km, inden terrænet igen bliver hovedsageligt let stigende, når man kører mod syd, sydvest, nordvest, syd og slutteligt sydvest frem til dagens sidste spurt, der kommer efter 139,7 km.

 

Efter spurten fortsætter man mod sydvest ad en lang og let snoet vej, der hele tiden stiger ganske let, inden man mod slutningen drejer mod syd. Kort efter rammer man den afsluttende kategori 1-stigning, der over 8,4 km stiger med beskedne 3,1%. De første 5 km er meget lette med procenter på 0-3, inden den bliver stejlere over de sidste 3,4 km. De næste to kilometer stiger således med hhv. 3,8% og 5,4%, inden stigningens vanskeligste del er de sidste 1400 m, som stiger med 6,3% - herunder 6,2% over de sidste 1000 m. Stigningen går ad en stort set lige vej, der kun bugter sig ganske let.

 

Etapen byder på i alt 2302 højdemeter.

 

Glenshee Ski Centre har ikke tidligere i dette årtusinde været vært for et stort cykelløb.

 

 

 

 

 

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

 

 

 

 

STREAM VUELTA A ESPANA OG TOUR OF BRITAIN UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Skotland er kendt for regn og blæst, og rytterne får hele pakken gange ti. Søndagen bliver slet og ret rædselsfuld med forventet dagregn, og temperaturer på 17 grader ved starten og 15 grader i bunden af sidste stigning. Samtidig vil det være uhyre blæsende med en frisk til hård vind (25-31 km/t) fra først østsydøst og siden sydøst. Det giver indledende sidemedvind, indtil man i bunden af tredje stigning får sidemodvind. Kort efter anden spurt får man imidlertid sidevind, som varer ved frem til målstigningen, hvor der vil være sidemodvind hele vejen op.

 

Favoritterne

Medmindre man starter med en enkeltstart, er 1. etape i et etapeløb som regel ikke den sværeste. Løbet skal jo ikke kvæles for spænding for tidligt, og i mange etapeløb er førstedagen for sprinterne. Det gælder bestemt ikke i årets Tour of Britain. På den uhyre lette rute lægger vi ud med den absolut vanskeligste finale og dermed en absolut nøgledag.

 

Det betyder også, at vi må regne med et relativt kontrolleret løb. Det er 1. etape som regel, men når det er en meget vigtig dag for klassementsholdene, vil de tage kontrol. I årets sjældent svage felt er der et hav af kontinentalhold, og det betyder, at der meget vel kan blive lidt kamp om at ramme udbruddet, indtil vi får en gruppe alle de små hold er tilfredse med.

 

Herefter vil jeg forvente, at Ineos tager kontrol. Det er det store hjemmebanehold, og de har vel de to største favoritter til at vinde etapen. Jeg kan være lidt usikker på, om de får hjælp, men skulle det blive kritisk, føler jeg mig overbevist om, at Israel-PT og Bora vil give en hånd med. De er her også for at vinde løbet, og på årets lette rute er der ikke råd til at lade et udbrud få et forspring.

 

Selvom udbrud har en god historik i løbet med de små seksmandshold, regner jeg ikke med, at det bliver på denne etape, vi får en ny udbrudssejr. I stedet er det vinden, der kan true den forventede puncheurspurt. Én ting er, at Skotland møder rytterne med en syndflod af regn. De gør det også med kraftig blæst. I starten er der formentlig for meget medvind, men når de kort efter den anden spurt får sidevind, varer det ved hele vejen frem til bunden af målbakken.

 

Læs også
Starttider: Enkeltstart i Romandiet Rundt 2024

 

Min erfaring med sidevind i løbet er ret ringe, og jeg synes altid, at der er for megen læ. Vinden har imidlertid den rette styrke, og jeg vil i hvert fald tro, at det bliver meget nervøst på det lange sidevindsstykke. Grundet min erfaring er det nok mit bud, at den ikke splitter, men jeg vil bestemt ikke udelukke, at vi får sidevindskørsel og dermed et reduceret felt i bunden af stigningen.

 

Det bør dog ende i en puncheurspurt. Officielt er stigningen lang, men det er kun de sidste 2,4 km, der er reel stigning. Her taler vi også kun om 5-6%, og det er altså ikke for klatrere. Det er for puncheurs, og vi vil formentlig se en spurt på toppen.

 

Det skyldes også vinden. Den hårde vind vil stå i ansigtet, og derfor tror jeg faktisk, at det kan blive ret svært at skabe alt for stor udskilning. Det er i hvert fald en gave til de tungere folk, der både har en chance for at blande sig i spurten og i hvert fald for ikke at tabe tid. Den betyder også, at det nok bliver meget svært at angribe, selvom det burde være muligt i et løb med seksmandshold. Mit gæt vil være, at Ineos kontrollerer fra bunden i et forsøg på at iscenesætte en spurt, men det er også muligt, at vi ser Bora og særligt Israel-PT, der har brug for det hårdest mulige løb, lægge presset.

 

I sidste ende regner jeg med en spurt. Da klassementet i vidt omfang bestemmes af denne etape og i hvert fald af de kvaliteter, man skal bruge for at vinde her, er nedenstående i meget vidt omfang en gentagelse af den favoritvurdering, man finder i den store optakt til hele løbet.

 

Jeg er virkelig i tvivl, om jeg skal tro mest på Tom Pidcock eller Magnus Sheffield. Går man med, hvem ruten passer bedst til, eller går man med den formentlig mest formstærke? Jeg vælger Pidcock. Britens form er usikker, da han ikke har kørt løb siden Touren, men han er i mellemtiden blevet europamester på mountainbike, mens hans VM blev ødelagt af uheld. Han plejer at være relativt god til at veksle mellem disciplinerne og hurtigt finde landevejsformen, hvilket han også er nødt til. Han vil nemlig være verdensmester, og derfor er der grænser for, hvor formsvag han kan være.

 

Usikkerheden om formen gør ham til et wildcard, men det er helt sikkert, at Ineos kommer for at vinde på hjemmebanen, og han ligner et af to bud. Ruten passer ham også. Han ligner den bedste puncheur, og her hjælpes han af modvinden. Skulle formen ikke være helt i top, vil modvinden sikre, at det handler mere om punch, som han har masser af, og han har et stærkt hold til at sætte sig i scene. De vil også være stærke i sidevinden, og det må gøre ham til det mest oplagte vinderbud.

 

Alternativet er Sheffield. Danmark og Polen viste, at formen er fremragende, men vigtigst af alt viste Danmark også, at han var god på Kiddesvej. Det burde betyde, at han i hvert fald kan gøre det godt på denne etape, men er han eksplosiv nok? Modvinden hjælper ham i hvert fald.

 

Holdet har også Michal Kwiatkowski. Også han er skabt til løbet, da han er en god puncheur og spurtstærk. Problemet er, at han efter sit styrt inden Polen Rundt var meget formsvag i Danmark. Man må formode, at han er bedre nu, og denne gang ikke nødvendigvis bare er hjælper, men jeg vil tro, at Pidcock og Sheffield er plan A, og at Kwiatkowski kun kommer i spil, hvis de andre fejler.

 

Egentlig er Omar Fraile også en god puncheur, men også han må formodes at være hjælper. Hans form har også været kritisk, men i Danmark viste han endelig lidt fremgang. Endelig har holdet Richie Porte , der kører sit sidste løb, men det ligner en ren afskedsforestilling. Jeg kan ikke forestille mig, at han har magtet at træne sig i form til ét løb efter Giroen - særligt når det er et løb, der passer ham så dårligt, selvom han altid har haft et hæderligt punch på stigninger.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Jeg peger på Maximilian Schachmann som nr. 2, men det er med stor usikkerhed. Tyskeren har ikke kørt siden San Sebastian og blev taget af startlisten til Tyskland Rundt. Han kan derfor sagtens have været ramt af helbredsproblemer, og hans form er et stort spørgsmålstegn. Han kan imidlertid også have trænet frem mod et VM, der passer ham, og selvom han haft et svært år, bør han være konkurrencedygtig på denne rute. Han er en glimrende puncheur, ligesom holdet er stærkt i sidevinden. Er han ikke på toppen, vil modvinden hjælpe.

 

Bora har en på papiret en anden oplagt kandidat i Felix Grossschartner, der også er en storartet puncheur. Han har til gengæld ikke Schachmanns fart på flad vej, men det største problem er formen. Han var igen formsvag i Tyskland, og det gør det svært at være optimistisk. Også han hjælpes dog af modvinden Det tredje kort er Nils Politt, men også han var langt fra formen i Tyskland. Han er også lidt for tung til denne puncheurfinale, selvom modvinden hjælper.

 

Israel-PT er det tredje stærke hold, og deres bedste kort er vel Dylan Teuns, der her skal score nogle af de mange point, han er hentet til holdet for at sikre. Han er en god puncheur, men han har ikke den fart, som Pidcock og Schachmann har, og jeg frygter, at finalen er for let. Modvinden hjælper i hvert fald ikke, og jeg er også lidt bekymret for formen efter en meget skuffende præstation i Bretagne.

 

Alternativet er Michael Woods. Han styrtede ud af Vueltaen, og selvom han ikke fik alvorlige skader, er han næppe flyvende. Også han er som bekendt en god puncheur, men jeg tror, at finalen er for let til, at han kan matche de tungere folk, særligt i modvind. Holdet har også Jenthe Biermans, Mads Würtz Schmidt og Corbin Strong , men finalen bør være lidt for svær til, at de kan blande sig, selvom modvinden vil hjælpe Endelig har holdet den unge klatrer Mason Hollyman, men på denne rute må han være hjælper.

 

Uno-X kommer med en ret spændende kandidat i Anthon Charmig . Danskeren var flyvende i Tjekkiet og bekræftede sin gode form i Danmark. Han er en svingende fyr, og om han har bevaret formen yderligere nogle uger, er langt fra sikkert, men det er ikke et helt dumt løb for ham. Som puncheur har han vist sine evner med sejren i Oman og senest de flotte resultater i Tjekkiet. Bakken er nok lidt for let, særligt i modvin, men er han i form, kan han lave et resultat. Han ledsages af Niklas Larsen, men Danmark viste, at han stadig er for langt fra sit gamle niveau. Den burde have været inden for rækkevidde for Rasmus Tiller, men han synes fortsat meget formsvag, og heller ikke Anders Skaarseth har vis god form, mens Anders Johannessen har været en skygge af sig selv hele året. Formstærk synes Idar Andersen at være, men løbet er for eksplosivt for ham.

 

Movistar kommer med Matteo Jorgenson, men hans form er helt ukendt, da han ikke har kørt løb siden Touren. I forvejen kan han være meget svingende, men han plejer at være god til at træne sig i form. Han viser det sjældent, men man må formode, at han stadig har lidt af sit punch og sin fart fra U23-karrieren, og klarer han sidevinden, er det derfor ikke et helt skidt løb, hvis formen er der. Han ledsages af Oscar Rodriguez, men han passer dårligt til denne eksplosive finale og er fortsat ikke i form. Oier Lazkano mangler også punchet, og Abner Gonzalez har ikke imponeret i år.

 

Caja Rural kommer med et ret spændende hold med to puncheurs i form af Eduard Prades og Fernando Barcelo. De bør begge være skabt til denne puncheurafslutning, men det kræver, at de er i form, hvad de langt fra altid er. Prades er det bedste bud, da han er hurtigst og mest eksplosiv, men han er formmæssigt også den mest svingende. Det så dog hæderligt ud i Limousin og Polen, og vi så i Norge, at en formstærk Prades stadig en glimrende puncheur. Barcelo skuffede i Burgos og var på niveau med Prades i Limousin. Han er ikke helt så hurtig, men mere holdbar og stabil end Prades. Holdet har også Joel Nicolau, der har imponeret i år, men han er ikke rigtigt skabt til dette løb, da han mangler punch. Det samme gør Sergio Martin, der ikke har været helt så stærk som de ovennævnte. For dem alle gælder, at sidevinden kan blive et problem.

 

DSM kommer med de to unge talenter Oscar Onley og Max Poole, og de er ganske spændende. Det gælder særligt Onley, der i Tjekkiet viste, at han har niveauet og de rette puncheurevner, men Poole viste i samme løb, at også han er relativt eksplosiv. De bør begge kunne lave et resultat her, men de er nok sårbare i sidevinden. De ledsages af erfarne Chris Hamilton , men han er ikke eksplosiv og vinder kun via taktik.

 

Jeg er lidt spændt på Kamiel Bonneu. Belgieren er ekstremt svingende og ikke en mand, man skal sætte pensionsopsparingen på, som vi senest så i det skuffende løb i Danmark, men han vandt jo altså kongeetapen i Tjekkiet i en spurt på toppen. Det vidner om, at han ikke er uden punch på stigninger, og derfor bør han kunne begå sig. Jeg tror dog, at det er en anelse for eksplosivt, og at han skal bruge længere stigninger. Han ledsages af Kenneth van Rooy, der er ganske eksplosiv og hurtig og passer hæderligt til etapen. Bakken kan dog være for lang, og han er ikke hurtig nok til at vinde. Også Julian Mertens kan gøre det hæderligt, selvom han mangler noget punch.

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Jeg er mere sikker på formen hos Filippo Zana. Han viste nemlig sin gode form både i Tjekkiet og i Limousin, mens jeg ikke har nogen forklaring på, hvorfor det gik så ilde i Bretagne, hvor han næsten må have haft uheld. Dette er dog ikke det ideelle løb for ham, da stigningen er for kort og modvinden et problem. Han viste med sin sejr ved de italienske mesterskaber, at han faktisk godt kan spurte, men han er ikke eksplosiv nok til at vinde. Holdet har også Davide Gabburo, men han virkede slet ikke formstærk i Danmark. Det gjorde Filippo Fiorelli med den flotte kørsel i Bretagne. Han kunne være en joker, men i år har det knebet med holdbarheden. Grundet modvinden tør jeg dog ikke helt afskrive ham. Enrico Battaglin er stadig en skygge af sig selv.

 

Human Powered Health kommer med Kristian Aasvold. Med sidste års form havde han været et bud, men i år har det været sløjt. Han er ganske vist eksplosiv, men han kom markant til kort i Arctic Race. Finalen her er dog lettere, og modvinden hjælper. Han ledsages af Gavin Mannion, der dog intet har vist i år og ikke kørt løb i flere måneder. Hos Bingoal har man formstærke Dimitri Peyskens, der måske er et bedre bud, men jeg har svært ved at se ham være helt fremme, selvom hans kørsel på Mur de Huy i Vallonien viser, at han nok kan lave et resultat.

 

På kontinentalholdene vil fokus være på klatreren Thomas Gloag, der netop har vundet en etape i Tour de l’Avenir, men som nok ikke er eksplosiv nok. Ben Perry kan formentlig også gøre det hæderligt. Jacob Scott imponerede i Leuven, men jeg vil tro, at han er for tung, og han plejer at gå efter bjergtrøjen. Oliver Rees viste i Portugal, at han har punchet, men selvom han har vist, at han kan klatre, tror jeg, at han får det for svært, selvom modvinden hjælper. Jeg vil også tro, at det bliver for hårdt for Finn Crockett, der vandt en overraskende bronze ved Commonwealth Games, mens Negasi Abreha næppe er eksplosiv nok.

 

OPDATERING: Ikke helt uventet er Schachmann også blevet taget af startlisten til dette løb, og dermed må Bora satse på formsvage Grossschartner samt måske Politt. Movistar har til gengæld suppleret Jorgenson med Gonzalo Serrano. Han har haft en svær sæson og er stadig et stykke fra sit bedste niveau, men han var i fremgang i Limousin, hvor han arbejdede flot for Aranburu. Som puncheur med fart på flad vej passer han ret godt til løbet, og modvinden vil hjælpe ham på 1. etape, der kan være lidt for svær til hans nuværende form.

 

OPDATERING 2: Den endelige startliste er kommet. Udover ændringerne vedrørende Schachmann og Serrano, der er omtalt ovenfor, er det værd at bemærke, at Lazkano, Biermans, Würtz og Andersen ikke kommer til start. Det britiske landshold stiller med Connor Swift som kaptajn. Han kan i kraft af modvinden gøre det hæderligt, men stigningen er nok lidt for svær, også med den skuffende form fra Bretagne. Holdet har også den klatrestærke sprinter Jake Stewart, og kan han i kraft af modvinden begrænse tabet på 1. etape, kan han via bonus komme i spil, hvis han er rask igen. De har tillige den meget lovende, holdbare og hurtige Samuel Watson, men han er formentlig hjælper. Endelig har Porte bekræftet, at han grundet sygdom også er her som hjælper.

 

Feltet.dks vinderbud: Tom Pidcock

Øvrige vinderkandidater: Magnus Sheffield, Dylan Teuns

Outsidere: Michael Woods, Anthon Charmig, Matteo Jorgenson, Michal Kwiatkowski, Gonzalo Serrano

Jokers: Eduard Prades, Fernando Barcelo, Felix Grossschartner, Oscar Onley, Kamiel Bonneu, Filippo Zana, Max Poole, Chris Hamilton, Joel Nicolau, Connor Swift, Nils Politt, Oscar Rodriguez, Idar Andersen, Kenneth van Rooy, Thomas Gloag, Jake Stewart, Filippo Fiorelli, Kristian Aasvold, Dimitri Peyskens

 

STREAM VUELTA A ESPANA OG TOUR OF BRITAIN UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Tom Pidcock
Magnus Sheffield, Dylan Teuns
Michael Woods, Anthon Charmig, Matteo Jorgenson, Michal Kwiatkowski, Gonzalo Serrano
Eduard Prades, Fernando Barcelo, Felix Grossschartner, Oscar Onley, Kamiel Bonneu, Filippo Zana, Max Poole, Chris Hamilton, Joel Nicolau, Connor Swift, Nils Politt, Oscar Rodriguez, Idar Andersen, Kenneth van Rooy, Thomas Gloag, Jake Stewart, Filippo Fiorelli, Kristian Aasvold, Dimitri Peyskens
Omar Fraile, Corbin Strong, Sergio Martin, Pen Perry, Davide Gabburo, Julian Mertens, Samuel Watson, Abner Gonzalez, Anders Skaarseth, Anders Johannessen, Mason Hollyman, Oliver Rees, Jacob Scott, Finn Crockett, Richie Porte
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour of Britain
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?