Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 3. etape af O Gran Camiño

Optakt: 3. etape af O Gran Camiño

24. februar 2024 15:40Foto: Movistar Team

End ikke en brutal modvind kunne forhindre Jonas Vingegaard i med det samme at lægge løbet i et jerngreb, og dermed lugter det i den grad af endnu en samlet sejr til danskeren. Det afgørende slag skal slås på søndagens kongeetape, men forinden venter løbets letteste etape, der er en ganske uforudsigelig sag med en længere stigning i finalen og slutteligt en spurt på en lille rampe op til mål.

Artiklen fortsætter efter videoen.

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Ruten

I de første to udgaver fulgte man samme koncept i weekenden med en kongeetape om lørdagen og en enkeltstart om søndagen, men det ændres der naturligvis på, når enkeltstarten er flyttet til torsdagen. Det betyder, at man rykker kongeetapen hen som den store finale om søndagen, og det giver en markant kontrast til det, vi har set de seneste år. Lørdagen bliver nemlig nu rammen om løbets letteste etape, men der er nu intet let i et løb, hvor selv denne etape har 2300 højdemeter og en længere stigning i finalen. Denne gang kommer den dog så langt fra mål, at det vil overraske, hvis der gøres forskelle i klassementet, og dermed kunne der måske være lagt op til en udbrudssejr, hvis ikke en klatrestærk og hurtig fyr som Ethan Hayter kan lugte en etapesejr i en spurt på en 300 m lang og ganske stejl bakke, hvor klassementsrytterne formentlig også vil blande sig.

 

Med en distance på 173,2 km er der tale om en lidt længere etape, der fører feltet fra Xinzo de Limia til Castelo de Ribadavia. Fra start går det mod sydøst ad en lige og let stigende vej, inden man kører mod vest op ad kategori 3-stigningen Alto de Estivadas (3,7 km 4,7%), der er en jævn stigning med top efter 14,5 km. En let nedkørsel leder nu mod sydøst ned til dagens første spurt, der kommer efter 26,2 km, hvorefter det går mod nord, nordvest, nordøst og igen nordvest ad lange, lige og let stigende veje.

 

Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet

 

Nu melder dagens vanskeligste udfordring sig, når man fortsætter mod nordvest op ad kategori 2-stigningen Alto Albergueria (7,0 km, 5,9%), der stiger relativt jævnt med 6-8% over de første 6 km, inden den flader ud over den sidste kilometer frem mod toppen, som rundes efter 57,8 km. Derfra går det videre mod nordvest ad en let snoet nedkørsel, inden det kortvarigt begynder at stige let. Herefter begynder det dog hurtigt at falde igen, når man kører mod nordvest, vest og slutteligt nord ned til den store by Ourense, der nås efter 130,0 km.

 

Her kører man en omgang på en lille rundstrækning nord for byen. Man kører først mod vest ad et fladt stykke hen langs floden Miño, inden det går mod nordøst og vest op ad kategori 3-stigningen Alto O Castro de Beiro (6,3 km, 4,4%), der stiger med 3-5% hele vejen frem mod toppen, som rundes efter 120,7 km. Det går herfra mod nordøst ad et kort plateau, inden en let nedkørsel leder mod syd tilbage til Ouresne, hvor dagens anden spurt køres efter 131,75 km.

 

Efter rundstrækningen kører man igennem fladt terræn mod vest, sydvest, vest og igen sydvest hen langs floden, som man forlader, når man drejer mod syd for at køre op ad kategori 3-stigningen Alto do Couso (4,5 km, 5,7%), der er en ganske ujævn stigning. De første to kilometer stiger således med ca. 6%, inden der venter en kilometer med bare 3,0% og derefter den sværeste kilometer med 7,7% frem mod de sidste 500 m, der stiger med 6,0%.

 

Toppen rundes efter 153,9 km, hvorefter de sidste 19,3 km indledes med en lille nedkørsel og en bakke, der leder mod sydvest frem til dagens sidste spurt, som kommer efter 155,9 km. Derfra går det videre mod nordvest ad et plateau, inden en uhyre teknisk nedkørsel fører mod nordvest og nord tilbage til floden. Her kører man mod sydvest og nord hen langs vandet, inden det går mod sydvest frem til mål. Der er to mindre bakker, hvoraf den længste er ca. 1500 m lang og har top med 3 km igen. Derefter falder det hele vejen ned mod de sidste 300 m, der stiger med ca. 8%. Efter nedkørslen er vejen ganske snoet, indtil man drejer skarpt med 2,5 km igen, hvorefter vejen er ganske lige frem til to skarpe kurver med ca. 700 m igen, hvorfra vejen snor sig let ind på den ca. 100 m lange opløbsstrækning.

 

Etapen byder på i alt 2318 højdemeter.

 

Castelo de Ribadavia har ikke tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb.

 

 

 

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

 

 

 

 

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

 

Vejret

Efter dagens elendige vejr er der bedring lørdag, der ligner den pæneste af de tre sidste dage. Der vil kun være lidt sol på en skyet og kold dag, hvor temperaturen vil være 6 grader ved starten og 12 grader i mål. Rytterne vil sætte pris på, at risikoen for byger kun er 30-35%, dog stigende til 45% i finalen, og vinden vil også være aftaget, så den vil have en styrke på 16 km/t ved starten, men kun 11 km/t i finalen. Den vil starte i vestnordvest og slutte i vest, hvilket giver sidemedvind frem til første spurt og sidemodvind frem til rundstrækningen, hvor der hovedsageligt vil være sidevind. Man får mod- og sidemodvind frem til sidste stigning, hvor der vil være sidemodvind. Derefter vil der være sidemodvind hele vejen ind til mål, idet der dog vil være sidevind på den sidste del af nedkørslen og over de sidste 100 m.

 

Favoritterne

Det er ikke første gang, det sker, men det lykkedes mig nok engang at undervurdere Jonas Vingegaards styrke. Selv brutal modvind og en let stigning var altså ikke nok til at forhindre den suveræne dansker i allerede at lægge løbet så meget i et jerngreb, at man formentlig vil blive indstillet til en eller anden kreativitetspris, hvis man kan se en vej til andet end en dansk sejr, der ikke går over uheld.

 

Det skal dog også siges, at modstanden måske var begrænset. Selvom det var imponerende af Jefferson Cepeda, der har taget endnu et skridt, og herligt at se en genrejst Egan Bernal, har ingen af de to i deres første løb trods alt vist et niveau, der gør det let at tro, at de har været decideret flyvende. Meget kan derfor også handle om, at vi fik bekræftet de knap så opløftende takter fra nogle af de favoritter, der har set mindre gode ud i optakten, særligt Richard Carapaz, David Gaudu og Carlos Rodriguez.

 

Læs også
Evenepoel giver opdatering på skader: Touren er ikke i fare

 

Det bliver vi formentlig lidt klogere på, når der søndag er lagt op til endnu en Vingegaard-magtdemonstration på kongeetapen, men forinden venter løbets letteste etape. Let er den dog bestemt ikke. I de to foregående udgaver har vi haft en decideret sprinteretape, der i 2023 dog blev aflyst, men det har vi ikke i år. Det kan vi trods alt ikke kalde denne etape, når der venter en måske blødere, men ikke helt let og ganske lang stigning i finalen, og når spurten foregår på en lille rampe.

 

Desværre er denne rampe meget dårligt beskrevet i løbsbogen. I deres tekst taler de om ”let stigende finale”, men på deres profil ligner det en 300 m lang mur med procenter på 7-8. At det er ret stejlt, er også det indtryk, man får af La Flamme Rouges profiler, men denne gang er jeg altså ret meget i tvivl om, præcis hvor svær spurten er - og det gør desværre en ret stor forskel. Taler vi 7-8%, kan en mand som Jonas Vingegaard vinde, men det skal ikke være meget lettere, inden han kommer til kort, når vi taler om så kort en bakke.

 

Jeg er også ret usikker på, hvordan den første del af etapen vil forløbe. I dag fik vi skabt ganske store forskelle, og det betyder, at Visma formentlig kan lade udbruddet køre hjem. Det betyder også, at der vil blive kæmpet hårdt om at komme afsted, som det allerede gjaldt i dag, og måske vil den første spurt derfor komme i spil, som det også skete i dag. Før eller siden skal et udbrud dog nok komme væk, og det vil grundet terrænet formentlig som i dag være en ret stor gruppe.

 

Det betyder også, at der skal arbejdes for at hente dem. Det vil undre mig, hvis Visma går efter etapen, og de vil formentlig give dem den snor, de kan tillade sig. Skal de hentes, skal andre hold formentlig tage over, og her gør det en enorm forskel, at Ethan Hayter og Michal Kwiatkowski er ude. Det betyder nemlig, at det nu er udelukket, at Ineos vil gå efter etapen.

 

Der er generelt ikke mange afsluttere i feltet, og der er ingen hold, jeg med sikkerhed kan se tage ansvar. Alligevel burde vi få udbruddet hentet. Alle ved, at Vingegaard vinder søndag, og skal man have noget med hjem fra løbet, skal det altså være i morgen. Det er en ret god finale for både Ruben Guerreiro og Carlos Canal, og selvom de sjældent tager ansvar, bør Movistar gå frem. EF er omvendt sjældent bange for at føre, og da finalen ligger til både Richard Carapaz og Andrea Piccolo, bør de også tage ansvar. Jeg tør heller ikke helt udelukke FDJ, selvom jeg tror, at de har blikket stift rettet på at sikre sig en podieplads på søndag.

 

Med andre ord udelukker jeg bestemt ikke et udbrud, men jeg tror, at vi får samling. Herefter er det spændende at se, hvad der sker på den lange stigning. Man kan aldrig helt udelukke, at Vingegaard vil prøve, når han er her for at teste formen, men det vil undre mig. Stigningen er lettere end i dag og igen med modvind, og selvom det ikke er umuligt, at han kan køre alene, skal han stadig holde hjem hele vejen. Det vil kræve, at han tager risici på en meget teknisk nedkørsel med potentielt våde veje, og det vil han næppe i et løb som dette. Derfor tror jeg, at han forholder sig i ro.

 

Det betyder ikke, at vi ikke kan se andre angreb, men også de får svært ved at holde. I det tilfælde vil Visma nemlig nok sætte sig igennem, så det ikke ender i anarki, og hvis ikke bør EF og/eller Movistar gå efter en spurt. Snarere tror jeg, at EF kunne finde på at lægge et pres for at sikre så stor udskilning som muligt. Den vil dog aldrig blive rasende stor på denne bløde modvindsstigning. Herefter vil der være en mulighed for at angribe på den tekniske nedkørsel, men jeg tror, at Visma vil sikre sig, at de rammer nedkørslen først, og Vingegaard er - risici eller ej - heller ikke en mand, man let sætter på en nedkørsel. Mit gæt vil derfor være, at vi får en spurt, og her bliver det altså meget usikkert, når finalens vanskelighed er så ubeskrevet. Vi ved dog, at der er to kurver med 700 m igen, hvor man i hvert fald ikke skal sidde alt for langt tilbage.

 

Jeg er godt nok meget i tvivl om denne spurt, men jeg prøver at gå med Ruben Guerreiro. I dag så vi endelig fremgang fra den længe så skuffende portugiser, og det må have fyldt ham med selvtillid til at gå efter denne etape. Vi ved, at han er hurtig, hvad han blandt andet viste ved at vinde den første spurt i dag, og han har før endda overrasket mig, ikke mindst da han spurtede i Tyskland i 2022. Det var dog altid på flad vej, og hvis vi taler om en 7-8%-mur, er han ret uprøvet. Han har dog det helt perfekte punch, som han blandt andet har vist med en top 10 i Fleche, og den kombination af punch og fart burde være perfekt til så kort en rampe som denne. Også hvis spurten alligevel er lidt fladere, bør han have en god chance, og han vil elske de sene sving. Derfor tror jeg, at han tager en meget tiltrængt sejr.

 

Movistar har dog også et andet topbud. I dag bekræftede Carlos Canal både sin stærkt stigende holdbarhed og form, og i det lys bør han ikke få problemer på denne lette modvindsstigning. Spørgsmålet er bare, om den ikke bliver for stejl til, at han kan vinde. Han har i Burgos vist, at han er en god puncheur, men hvis den vitterligt er så stejl, som løbsbogen viser, tror jeg, at han er slået af lettere folk. Den er dog så kort, at han bestemt ikke er uden chance, og jo lettere den er, jo bedre kort har han på hånden.

 

Læs også
Van der Poel tvivler ikke, men foretog sen ændring efter skuffelse

 

Det er dog også ganske sandsynligt, at Richard Carapaz får sin revanche. I dag bekræftede han det sløje indtryk fra Colombia, men det bør ikke forhindre ham i at vinde her. Her handler det mere om punch og spurtstyrke, og selvom han ikke er en af de allerfremmeste af slagsen, er han i dette felt eksplosiv nok til at vinde. Jo stejlere, den er, jo større chance har han, men vi så også på 2. etape i Dauphiné, at han i dette felt bestemt kan vinde, hvis procenterne er blødere. En sejr vil være tiltrængt, for han ligner ikke en vinder søndag.

 

EF har dog også et alternativ i Andrea Piccolo. Uanset om den er stejl eller let, har han alle de rette forudsætninger for at vinde denne spurt, for han kan afslutte på begge dele. Problemet er bare, at han regulært kollapsede i dag, og det fjerner al optimisme, når vi taler om en mand, der er en sand lottokupon og havde et elendigt 2023. På den anden side er der en god chance for, at vejret kan have slået ham ud, og da morgendagen bliver både varmere og formentlig relativt tør, kan man håbe, at han genfinder formen fra Colombia, som han havde så sent som på enkeltstarten. Så er spørgsmålet, hvem de i givet fald vælger at spurte med, men særligt hvis det er den knap så stejle variant, vil jeg tro, at de går med Piccolo. Neilson Powless og Rigoberto Uran vil også kunne spurte her, men det er ret udelukket, at de kører for dem på bekostning af Carapaz.

 

Et andet fremragende bud er Quentin Pacher. Efter et sløjt 2023 så vi igen i dag endelig den forrygende rytter, han var i 2022, og det gør ham til et knaldgodt kort til denne spurt. I 2022 så vi nemlig hans afslutterevner på bakker, og jeg husker særligt, hvordan han slog i styret, da han fra en dårlig position kom blæsende op ad 5-6%-spurten på 1. etape i Catalonien, hvor Michael Matthews vandt. Denne gang skal han ikke spurte mod en mand af Matthews’ kaliber, og i dette felt virker det hel realistisk, at han kan vinde, hvis den ikke er allerstejlest.

 

FDJ har dog også et andet bud. Særligt hvis den er stejl, er det en fremragende spurt for David Gaudu, der før har vundet en puncheurspurt i Romandiet. Der er ingen tvivl om, at han på en stejl bakke vil have en ganske god chance for at vinde i dette felt, selvom hans form indtil nu har været en smule undervældende. Jeg vil dog tro, at de går med Pacher i denne form for finale. Endelig har holdet Lenny Martinez, men selvom har vundet to spurter på toppen af et bjerg, er dette alt for eksplosivt for en fyr som ham.

 

Ineos er uden Kwiatkowski og Hayter, men de har stadig en af favoritterne. Jeg synes desværre, at det er svært at vurdere formen hos Omar Fraile, men han virker ikke helt væk. Denne etape burde han nok kunne klare, og vi ved, hvor fremragende han er i let stigende spurter. Det så vi senest med sejren i Andalusien sidste år, og hvis jeg kunne stole på, at bakken var knap så stejl, ville han måske endda være min favorit. Hvis vi får den stejle variant, bør han dog få det vanskeligere mod de lettere folk, særligt hvis formen ikke er i top, men bakken har en beskeden længde, der gør ham farlig. Er den stejl, har Egan Bernal også et punch, men den er for kort til, at han kan vinde.

 

Indtil nu er Jonas Vingegaard ubesejret i tællende etaper i dette løb, men stimen bliver formentlig brudt i morgen. Det er dog ikke sikkert. For det første er der chancen for, at han har brug for endnu en formtest og atter kører fra alt og alle, men mere sandsynligt er det, at han skal gå efter en spurt. Taler vi om 4-5%, kan jeg ikke for alvor tro på, at han kan vinde, men snakker vi om en stejlere rampe, er det ikke umuligt. Nok er han mindre eksplosiv en Pogacar, men han har ganske meget punch, og selvom denne bakke nok er en smule for kort, burde han i dette felt og med sin overlegne styrke have en chance - hvis altså han kører en spurt, han af sikkkerhedsårsager meget vel kan skippe. Det kan heller ikke helt udelukkes, at Visma kunne give chancen til Wilco Kelderman , der talrige gange har vist sig fremragende i denne slags spurter. Det kunne være fint at give en hjælper denne mulighed, men jeg tror, at de har alle øjne rettet på den samlede sejr.

 

Et andet bud kunne være Gotzon Martin. Han har skuffet i sæsonstarten, men i dag var han så langt fremme, at han med sikkerhed burde komme med hjem. Han har jo ofte blandet sig i massespurter og er an af de hurtigere i dette felt. Han har dog stadig til gode at være tæt på at vinde en spurt, og han er ret ubeskrevet i stigende finaler. Skal han vinde, skal den nok ikke være alt for stejl. Joan Bou har også punch på bakker, men han vinder ikke i dette felt.

 

En af dagens helt store skuffelser var Gianluca Brambilla. Han er gledet betydeligt ned af favoritlisten efter i dag, men når Piccolo skal have ”the benefit of the cold”, skal Brambilla det samme. Så sent som i Jaen var han ganske stærk, og den form kan ikke bare være væk. Han har ikke samme fart som tidligere, men han vil elske denne stigende spurt - og så er han også en mand, der kan angribe på nedkørslen. Q36.5 har også Walter Calzoni, der burde have en reel chance for at vinde i dette felt, men han har skuffet i sæsonstarten, og bakken skal nok heller ikke være alt for stejl.

 

Vi skal også bringe en kontinentalrytter i spil. Efter en lidt sløj start har Alex Molenaar fundet det tårnhøje niveau fra sidste år, og han bør sidde med hjem her, hvis ikke han spilder kræfter på et af sine mange udbrud. I dag blander han sig sjældent i spurter, men han bekræftede i dag, at han er ganske hurtig. Det virker i hvert fald ikke umuligt, at han kan vinde i dette felt, hvis bakken er blødere end antaget.

 

Læs også
Lidl-Trek overlever utallige angreb og vinder bjergløb

 

De øvrige hold får det svært. Er den stejl, kan Jefferson Cepeda, Raul Garcia Pierna, Pablo Castrillo, Guillermo Silva og Alessandro Verre, der var uventet eksplosiv i Oman, men smeltede helt sammen i dag, lave et resultat, men de kan ikke vinde. Det er også en ret god spurt for Jesus Ezquerra, Mirco Maestri og Davide Bais, hvis den ikke er stejl, men jeg vil tro, at sidste stigning er for svær. Andre, der kan blande sig i spurten, er Eric Fagundez og Urko Berrade, hvis de kommer med hjem.

 

Som sagt kan jeg ikke udelukke et udbrud. Her er mit bedste bud Omar Fraile, der har frihed, formstærke Will Barta, Andrea Piccolo, Gianluca Brambilla, Neilson Powless (der dog næppe får frihed nok), Darren Rafferty, Carlos Rodriguez, Sergio Samitier, Javier Romo, Walter Calzoni, Paul Double og Mikel Azparren

 

Feltet.dks vinderbud: Ruben Guerreiro

Øvrige vinderkandidater: Richard Carapaz, Quentin Pacher

Outsidere: Omar Fraile, Carlos Canal, Jonas Vingegaard, Andrea Piccolo, David Gaudu

Jokers: Gotzon Martin, Gianluca Brambilla, Wilco Kelderman, Alex Molenaar, Walter Calzoni, Egan Bernal, Jefferson Cepeda, Raul Garcia Pierna, Jesus Ezquerra, Davide Bais

 

Kandidater til et udbrud: Omar Fraile, Will Barta, Andrea Piccolo, Gianluca Brambilla, Neilson Powless, Darren Rafferty, Carlos Rodriguez, Sergio Samitier, Javier Romo, Walter Calzoni, Paul Double, Mikel Azparren

 

DELTAG I SÆSONSPILLET MED KAPTAJN

DELTAG I SÆSONSPILLET UDEN KAPTAJN

Ruben Guerreiro
Richard Carapaz, Quentin Pacher
Omar Fraile, Carlos Canal, Jonas Vingegaard, Andrea Piccolo, David Gaudu
Gotzon Martin, Gianluca Brambilla, Wilco Kelderman, Alex Molenaar, Walter Calzoni, Egan Bernal, Jefferson Cepeda, Raul Garcia Pierna, Jesus Ezquerra, Davide Bais, Will Barta
Neilson Powless, Darren Rafferty, Carlos Rodriguez, Sergio Samitier, Javier Romo, Paul Double, Mikel Azparren, Mirco Maestri, Joan Bou, Lenny Martinez, Cian Uijtdebroeks, Pablo Castrillo, Guillermo Silva, Matteo Fabbro, Rigoberto Uran, Eric Fagundez, Alessandro Verre, Urko Berrade
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Gran Camiño
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?