Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 4. etape af O Gran Camiño

Optakt: 4. etape af O Gran Camiño

25. februar 2024 11:59Foto: Cor Vos

Jonas Vingegaard viste igen sin totale overlegenhed ved at vinde løbets letteste etape, og dermed må rivalerne sukke over udsigten til det, der venter søndag. Her rundes løbet nemlig for første gang af med sin kongeetape, hvor løbet slutter på den korte, men stejle Monte Aloia, men selv ikke det dårlige vejr, der igen vil martre løbet synes at sandsynliggøre andet end et dansk hattrick for andet år i træk.

Artiklen fortsætter efter videoen.

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL PARIS-NICE

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL TIRRENO-ADRIATICO
 NY APP: FØLG VINGEGAARD PÅ KONGEETAPEN FRA START TIL SLUT

 

Ruten

I de første to udgaver var det temporytterne, der fik det sidste ord, men sådan bliver det ikke i den tredje udgave. Her er det nemlig i stedet klatrerne, der skal udkæmpe det afgørende slag om den samlede sejr, når løbet for første gang slutter med sin kongeetape, der denne gang tillige er den eneste med en bjergfinale. Her er der lagt op til det helt store opgør mellem de mest klatrestærke, for selvom målbjerget Monte Aloia som alle andre stigninger i Galicien er en relativt kort sag, sikrer ganske stejle procenter, at der er masser af plads til at gøre forskelle og sørge for, at også vinderen af løbets tredje udgave bliver en mand, der excellerer på stigninger.

 

Med en distance på 158,1 km er der tale om en kort etape, der fører feltet fra Ponteareas til Parque Natural do Monte Aloia i udkanten af byen Tui. Fra start går det mod nordøst ad en let kuperet vej, inden man drejer mod nordvest for at køre op ad kategori 3-stigningen Alto Cruceiro do Monte (8,3 km, 4,0%), der aldrig stiger med mere end 5%. Toppen rundes efter 16,2 km, hvorefter det går mod nordvest og nordøst ad et ganske kuperet stykke, der slutter med en længere opkørsel, som leder frem til dagens første spurt placeret efter 33,7 km. Derfra zigzagger man sig mod vest, syd og vest igennem terræn, der først er let faldende og siden slutter med en bakke (3,5 km, 4,9%), der har top efter 49 km.

 

Læs også
Sidste etape af Tour of Türkiye neutraliseret

 

Nu bliver det meget lettere, når en lidt kringlet nedkørsel leder mod nord, inden det går mod vest igennem kun let kuperet terræn frem til den store by Pontevedra, der nås efter 70 km. He drejer man mod syd for at køre ad en lige vej, der er let kuperet med tre mindre bakker, inden det slutteligt er let faldende ned mod byen O Porriño.

 

Her slutter den lette del. Nu kører man nemlig mod vest og syd op ad kategori 2-stigningen Alto de San Cosme (5,5 km, 6,2%), der er enormt irregulær. Efter to kilometer med ca. 7% følger 1800 med 10,1%, inden den flader ud over ca. 2 km frem mod de sidste 1200 m, der stiger med 8,4% frem mod toppen, som rundes efter 107,6 km. En let snoet nedkørsel leder nu mod syd, øst, syd og sydøst ned til den afsluttende rundstrækning, som rammes efter 112,1 km. Her kører man den første del, der går igennem fladt terræn frem til byen Tui, hvor dagens anden spurt køres efter 122,1 km, inden man for første gang kører op ad målbjerget, kategori 1-stigningen Alto de San Xiao - Monte Aloia (6,8 km, 7,8%).

 

Man krydser dog ikke stregen. I stedet køres bjergspurten efter 130,0 km et lidt andet sted, hvor man er drejet fra, så stigningen bliver 300 m kortere. Nu kører man en hel omgang på rundstrækningen over de sidste 28,1 km. Den indledes med en småkringlet nedkørsel, der fører mod nord og nordøst tilbage til dalen. Nu kører man samme del som tidligere, hvorfor man kører mod syd ad en lige og flad vej tilbage til Tui, hvor dagens sidste spurt køres samme sted som forrige gang, nu efter 149,8 km.

 

Kort efter spurten drejer man mod nordvest for at køre op ad målbjerget, kategori 1-stigningen Alto de San Xiao - Monte Aloia (7,1 km, 8,0%), for anden gang, idet man denne gang kører hele vejen til toppen. Den første kilometer er let med 5,2%, men derefter stiger den jævnt med ca. 8% over 3 km, inden der følger først to kilometer med hhv. 8,6% og 9,6% og slutteligt 1100 m med 8,5%. Stigningen går først ad en let snoet vej, der midtvejs har et par hårnålesving, inden den igen snor sig let frem mod to hårnålesving med hhv. 800 m og 700 m igen, hvorefter vejen bugter sig kraftigt til højre lige inden stregen.

 

Etapen byder på 3241 højdemeter.

 

Monte Aloia har én gang tidligere i de seneste 25 år været mål for et stort cykelløb. Det var i Vuelta a Galicia i 199, hvor Marcos Serrano sejrede med 25 sekunder ned til holdkammeraten Abraham Olano og 28 sekunder ned til Gianluca Valoti.

 

 

 

 

Læs også
Ineos-profil reagerer på samlet sejr og ser frem mod Tour de France

 

 

 

 

 

 

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL PARIS-NICE

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL TIRRENO-ADRIATICO
 NY APP: FØLG VINGEGAARD PÅ KONGEETAPEN FRA START TIL SLUT

 

Vejret

I dag fik rytterne lov at nyde i hvert fald hæderligt vejr, men i morgen bliver det ganske rædselsfuldt. Således ventes dagregn med en nedbørsrisiko, der vil stige fra 85% til 100% under etapen, men temperaturen vil være hæderlig med 13 grader ved starten og 14 grader i bunden af målstigningen. Det vil tillige være meget blæsende med en frisk til hård vind, der vil tiltage fra en styrke på 21 km/t til 29 km/t, mens den drejer fra sydvest til vestsydvest. Det giver sidemedvind frem til første spurt, men derefter i alt overvejende grad sidemod- og modvind frem til rundstrækningen. Her vil der være sidemed- og medvind på nedkørslen og sidevind i dalen. På sidste stigning vil der først være sidemodvind og slutteligt sidemedvind over de sidste 1200 m.

 

Favoritterne

Det var jo egentlig meningen, at Jonas Vingegaard i år skulle udfordres af både større modstand og en lettere rute, men den ustoppelige dansker er akkurat så suveræn som sidste år. Faktisk følger vi præcis samme mønster. Først en etape, der bliver neutraliseret/aflyst, inden der venter et Vingegaard-hattrick.

 

Sådan går det nemlig formentlig også i år. Hvor man forud for løbet kunne være i tvivl om, hvorvidt de første to etaper ville være for lette for danskeren, er der ingen tvivl om, at sværhedsgraden er rigelig til søndagens kongeetape. Det er nemlig ikke her, vi taler om en lettere rute i 2024. Nej, tværtimod er det en ganske solid afslutning, de har strikket sammen i år.

 

Læs også
Lidl-Trek trodser styrt og vinder i dramatisk Vuelta-åbning

 

Den sidste stigning er klassisk galicisk. Den er relativt kort, men ganske stejl, og dermed er der rigeligt terræn til at gøre forskelle, ikke mindst når man skal over den to gange. Naturligvis appellerer den mere til lidt mere eksplosive typer end dieselklatrerne, men det kan man delvist kompensere for ved at udnytte de 3200 højdemeter til at gøre det hårdt. Nu ledsages det hele så af mere elendigt vejr på det, der ligner en blæsende dag med dagregn, og der er derfor lagt op til en temmelig miserabel dag på cyklen.

 

Det er dog ikke helt givet, at Vingegaard vinder etapen. Det er svært at se ham blive slået i finalen, men et udbrud kan få skovlen under ham. Vi så allerede i dag, at vi fik en vild start, og det gør vi helt sikkert også i morgen. Alle ved, at deres eneste chance for at vinde etapen går via et udbrud, og derfor vil alle angribe i øst og vest - også de store hold. I dag svarede Vingegaard igen ved at gå med i angrebene, og det kan han gøre igen i morgen, når det starter med en tidlig stigning. Et Vingegaard-udbrud har dog ingen chance, og før eller siden vil vi formentlig få etableret et udbrud, der er både stort og stærkt.

 

Derefter er det store spørgsmål, om Visma er stærke nok til at skabe samling. De skal næppe forvente at få skyggen af hjælp, medmindre de er så heldige, at den hårde start betyder, at et en rytter truer de øvrige rytteres podiedrømme. Sker det, burde der komme en håndsrækning, men der er en sandsynlighed for, at Visma skal klare det alene. I teorien kan de sagtens lade et ufarligt udbrud køre hjem, men det tvivler jeg stærkt på. Det er formentlig denne etape, Vingegaard allerhelst vil vinde, og når han endda greb ud efter dagens etape, har han én gang vist, at han skyder på det hele.

 

Det hjælper ikke Visma, at vi har våde nedkørsler. Her vil de køre forsigtigt, og det øger udbruddets chancer for at holde. Man kan derfor langt fra udelukke en udbrudssejr, men Visma er kommet i en uhyggelig opstilling. Det vil undre mig, hvis ikke de er stærke nok til at skabe samling i et felt med få stærke hold. De vil formentlig vide at holde elastikken stram fra start og ikke give 6 minutter, som der blev givet i dag, hvor det ikke var deres plan at gå efter etapen.

 

En joker er sidevinden. På det flade stykke midtvejs er der meget kraftig sidevind nær kysten, og vi har før set sidevindskørsel i kystnære regioner I Galicien. Det er dog meget tidligt på etapen, og der er få stærke hold, hvorfor det er usandsynligt, at vigtige folk misser ud. Derudover går vinden i sydvest, og jeg vil tro, at der ender med at blive mere sidemod- end sidevind. Derfor tror jeg, at det er stigningerne - og vejret - der skal afgøre det.

 

Når vi rammer de tre finalestigninger, er der lagt op til, at Visma skal prøve at gøre det så hårdt som muligt. Herefter bliver det interessant at se, om der er ryttere, der har lyst til at komme Vingegaard i forkøbet med et angreb allerede på næstsidste stigning. Det ligner dog en selvmordsmission. Der vil være modvind på det relativt lange dalstykke, og der burde der kunne skabe samling. Derudover bliver det ikke let at komme væk på stigningen, hvor Visma vil forsøge at gøre det hårdt.

 

Derfor regner jeg med, at et meget reduceret felt skal afgøre det på sidste stigning. Her vil der være en endog meget voldsom modvind, indtil de rammer de sidste 1200 m. Det burde være nok til, at det kan blive meget svært at gøre forskelle, og det gør i hvert fald Vingegaards opgave vanskeligere. Mod slutningen får man dog gunstig vind over de sidste 1200 m, og de er også stejle.

 

Derfor er det også umuligt ikke at have Jonas Vingegaard som favorit. Danskeren er ikke bare i den ventede særklasse. Han er i sin helt, helt egen liga. Jeg er spændt på, hvor let han får ved at gøre forskelle i den brutale modvind, men når det lykkedes i en også ganske hård modvind på gårsdagens lette stigning, er det svært at tro, at han ikke gentager det på denne meget stejlere stigning. Skulle det kikse, har han jo altid de sidste 1200 m i medvind i baghånden, og her vil han helt sikkert kunne gøre det færdigt. Han risikerer heller ikke, at løbet glider ham taktisk af hænde, for Cian Uijtdebroeks er så stærk, at han burde have en mand til at holde farten høj, hvis han vitterligt ikke selv kan komme væk i modvinden, og der derfor åbnes for en ukontrollerbar angrebsfest. Derfor skulle det undre, om ikke han fuldender sit hattrick.

 

Faktisk tror jeg, at den største trussel mod ham er Cian Uijtdebroeks. Belgieren har ikke uventet bekræftet, at han er en af de absolut stærkeste klatrere, og denne stigning passer ham endda langt, langt bedre end gårsdagens. Jeg vil næsten forvente, at han er næststærkest, og det kan ikke helt udelukkes, at han og Vingegaard sammen kører fra alt og alle. I det tilfælde vil det kun være naturligt, at belgieren får etapen. Jeg regner ikke med, at det sker, for Vingegaard ligner en mand, der vil give den fuld gas, når han har chancen, men får vi scenariet med de to hånd i hånd, bør det blive belgisk sejr. Holdet har også Wilco Kelderman , der ser ganske formstærk ud, men han bliver brugt som hjælper, som det også gælder for en skuffende Ben Tulett, en skuffende Johannes Staune-Mittet og den velkørende Tijmen Graat.

 

Læs også
Endnu en dansk junior-sejr i udlandet

 

Som sagt ser jeg de tre eneste trusler mod Vingegaard som værende Uijtdebroeks, et udbrud eller uheld, og derfor burde jeg egentlig herfra se på udbrydere. Jeg vil dog i stedet analysere det forventede favorithierarki, der vil afspejle favoritterne, hvis Vingegaard skulle blive ramt af uheld på de våde veje.

 

I det tilfælde tror jeg mest på Egan Bernal. Colombianeren var genfødt i går, og han lignede også i dag den stærkeste mand bag Vingegaard. Han går også ind til en etape, der passer ham betydeligt bedre, og derudover har vi talrige gange set, at han trods sin statur akkurat som Vingegaard klarer dårligt vejr fint. Min bekymring er, at han sidste år så ud til at have tabt sin ellers så gode restitutionsevne, men mon ikke han godt kan holde til et løb over fire dage? Ineos har også Carlos Rodriguez, der heldigvis var bedre i dag. Han passer bedre til denne etape, men selvom der er fremgang, har han manglet så meget i år, at han næppe kommer alt for langt. Jonathan Castroviejo bør også komme et stykke, mens etapen trods alt er for svær for den ellers flyvende Josh Tarling.

 

Dernæst må det være naturligt at gå med Lenny Martinez. Inden løbet var jeg meget bekymret for, om han kunne klare den kulde, der voldte ham så stort besvær sidste år, men det gik jo ganske pænt i går på en etape, der passede ham dårligt. Denne etape er langt mere ham, selvom målbjerget gerne måtte være længere, og i lyset af det, vi så i går, kan han sagtens ende som Vingegaards værste rival, selvom truslen fra kulden konstant lurer. FDJ har også David Gaudu, men han var synligt svagere end Martinez i Var og igen i går, og selvom han ikke er ringe, skal vi næppe vente os at se ham helt i front. I går så vi en chokerende god Quentin Pacher, men selvom vejret hjælper, kommer han ikke hele vejen på så svær en stigning. Endelig gjorde Reuben Thompson det flot i går, og han vil formentlig være bedre på en etape som denne.

 

Jeg tror faktisk, at jeg går med Hugh Carthy som næste mand. I går var det han, der tog hele slæbet hos forfølgerne, og det gjorde han i lyset af modvinden faktisk meget pænt på en stigning, der slet ikke passede ham. Morgendagens etape passer ham langt bedre, og vi ved også, at han altid er god i dårligt vejr. Der er en risiko for, at han igen skal være hjælper, men da klassementet er næsten helt lige, vil det være hovedløst at lade ham vente på sin kaptajn. Den kaptajn er Richard Carapaz , der fortsætter med at skuffe. I lyset af det er det svært at se ham sætte verden i brand i morgen, men vi ved i det mindste, at han er god i dårligt vejr, og han er trods alt stadig en af de stærkeste i løbet. Et tredje kort er Rigoberto Uran , men han fortsætter med at vise, at han har set sin bedste tid. Mere spændende er det at følge den lovende Darren Rafferty, der vel burde være bedre på en etape som denne. Man kan også håbe på bedre takter fra Neilson Powless , men han virker ikke flyvende lige nu - og medmindre kulden var forklaringen, skal vi ikke vente os det store af den ellers spændende Lukas Nerurkar.

 

Det var lovende at se Jefferson Cepeda i går. Det er i særklasse hans hidtil bedste præstation, men desværre så vi også, at han døde mod toppen af stigningen. Derfor bekymrer morgendagens etape mig. Han vil formentlig igen være en af de stærkeste, men han har altid været bedre på eksplosive stigninger. Jeg frygter, at denne er for lang, men han har da i det mindste vist, at han ikke har problemer med vejret. Også den spændende Guillermo Silva synes at kunne komme langt, selvom denne stigning er for svær.

 

Det var opløftende at se Matteo Fabbro i går. Det er det bedste, vi har set i flere år, og det indikerer, at han har haft godt af at komme til en kaptajnrolle. Han passer endnu bedre til denne rigtige bjergetape, og vi husker fra Tirreno i 2021, at han er god i dårligt vejr. Han vinder ikke, men der er bestemt tegn på, at han kan fortsætte en lille genrejsning. Til gengæld synes lottokuponen Paul Double at have mistet al form.

 

Så er der Ruben Guerreiro. I går var der langt om længe livstegn fra portugiseren, men denne etape er betydeligt vanskeligere for en fyr som ham. Han har nok i forhold til mange andre en fordel af vejret, men i lyset af etapens karakter og hans præstationer i optakten, vil jeg forvente, at han får det vanskeligere, end han havde det i dag. Etapen burde passe bedre end gårsdagens til Ivan Ramiro Sosa, men han synes for langt fra fordums styrke, og Javier Romo har haft svært ved at finde niveauet fra Valencia. Og den er trods alt for svær for Carlos Canal, der ellers imponerer.

 

Jeg gad nok vide, hvad der gik galt med Pablo Castrillo i går. Det må næsten have været kulden, for han har været flyvende så sent om på enkeltstarten. Morgendagen hjælper ikke på kulden, men man kan håbe, at han nu har vænnet sig til den. Vi ved i hvert fald, at formen er god, hvad han også bekræftede i dag. Til gengæld synes Ivan Cobo ikke at kunne bygge videre på chokket fra Oman, og Ibon Ruiz er en anelse for tung.

 

Jeg var lidt skuffet over Mikel Bizkarra i går. Han viste ellers meget lovende takter i Valencia, men siden dengang har det været sløjt. Heldigvis var det også en eksplosiv sag, der passede ham dårligt, og han er i hvert fald en af de ryttere, der potentiale til at komme ret langt på denne etape, hvis han kan klare kulden - og det burde en basker kunne. Euskaltels andet kort er Joan Bou, der har virket mere stabil, men nok ikke har samme topniveau som sin erfarne holdkammerat. Etapen er for svær for både Gotzon Martin og Txomin Juaristi .

 

Læs også
Lynhurtig dansker forklarer, hvordan leadout blev til ny sejr

 

Jeg er lidt spændt på, hvordan Raul Garcia Pierna klarer denne stigning. Han bekræfter, at han bliver bedre og bedre i bjergene, men dette er et skridt op i forhold til det, vi har set fra ham indtil videre. Han er som en lidt mere robust type formentlig hjulpet af vejret, men han bør få det vanskeligere, end han havde i går. I dag så det også bedre ud for Alessandro Verre, der altid er en lottokupon, og man kan håbe, at han sammen med Embret Svestad-Bårdseng kan genfinde de lovende takter fra Oman.

 

Jeg har ikke den store tiltro til Q36.5. Gianluca Brambilla skuffede for meget i går, og denne etape passer ham dårligere, selvom han viste fremgang i dag. David De La Cruz synes også at mangle for meget, selvom han passer bedre til denne etape, og Alessandro Fancellu, der var bedst i går, kommer ikke hele vejen. Hos Burgos kommer Eric Fagundez ikke hele vejen på en etape som denne, og Jose Manuel Diaz har hverken i dag eller i går levet op til forventningerne. Kontinentalholdene synes slet ikke konkurrencedygtige, da etapen er for svær for Alex Molenaar.

 

Som sagt er den største trussel mod Vingegaard formentlig et udbrud med ryttere, der har tabt tid. Her er mit bedste bud Neilson Powless, og andre bud kunne være særligt Javier Romo og Ivan Ramiro Sosa, men også Darren Rafferty, Rigoberto Uran, Mikel Bizkarra, Jonathan Castroviejo, Gianluca Brambilla, Reuben Thompson, Omar Fraile, David De La Cruz, Txomin Juaristi, Alessandro Verre og Jose Manuel Diaz.

 

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL PARIS-NICE

 SÆT DIT MANAGERHOLD TIL TIRRENO-ADRIATICO
 NY APP: FØLG VINGEGAARD PÅ KONGEETAPEN FRA START TIL SLUT

 

Feltet.dks vinderbud: Jonas Vingegaard

Øvrige vinderkandidater: Cian Uijtdebroeks, Egan Bernal

Outsidere: Lenny Martinez, Hugh Carthy, Jefferson Cepeda, David Gaudu, Richard Carapaz

Jokers: Matteo Fabbro, Ruben GuerreiroPablo Castrillo, Darren Rafferty, Mikel Bizkarra, Joan Bou, Wilco Kelderman, Rigoberto Uran, Raul Garcia Pierna, Jonathan Castroviejo, Carlos Rodriguez, Ivan Ramiro Sosa, Quentin Pacher

 

Kandidater til et udbrud: Neilson Powless, Javier Romo, Ivan Ramiro Sosa, Darren Rafferty, Rigoberto Uran, Mikel Bizkarra, Jonathan Castroviejo, Gianluca Brambilla, Reuben Thompson, Omar Fraile, David De La Cruz, Txomin Juaristi, Alessandro Verre, Jose Manuel Diaz

 

Jonas Vingegaard
Cian Uijtdebroeks, Egan Bernal
Lenny Martinez, Hugh Carthy, Jefferson Cepeda, David Gaudu, Richard Carapaz
Matteo Fabbro, Ruben GuerreiroPablo Castrillo, Darren Rafferty, Mikel Bizkarra, Joan Bou, Wilco Kelderman, Rigoberto Uran, Raul Garcia Pierna, Jonathan Castroviejo, Carlos Rodriguez, Ivan Ramiro Sosa, Quentin Pacher
Javier Romo, Neilson Powless, Davide De La Cruz, Gianluca Brambilla, Reuben Thompson, Jose Manuel Diaz, Alessandro Fancellu, Ivan Cobo, Alessandro Verre, Gotzon Martin, Carlos Canal, Guillermo Silva, Eric Fagundez, Txomin Juaristi, Lukas Nerurkar, Omar Fraile, Josh Tarling, Alex Molenaar, Embret Svestad-Bårdseng, Ibon Ruiz, Tijmen Graat, Paul Double
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Gran Camiño
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Circuit de Wallonie(1.1) 09/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?