Flere nyheder »

Annonce

Videoer

Jumbo-Visma betragter ikke punkteringer som uheld: Det er klassisk eksempel på, når det går for godt

”Selvfølgelig skal Vingegaard være kaptajn” - Holm uenig med idéen om en delekaptajn hos Jumbo-Visma

Radio Tour mindes Jørn Mader

Se afslutningen på herrernes Superprestige i Boom

Se afslutningen på kvindernes Superprestige i Boom

Evenepoels diæt før enkeltstart skaber debat

Worre ser positivt på omdiskuteret Tour-etape

Holm om Jan Ullrich: Jeg troede, han havde indrømmet det for mange år siden

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Annonce

Feltet.dk Forum
Rustfri SPD klamper?
https://www.bike-components.de/en/SILCA/Titanium-Cleats-for-Shimano-SPD-p89855/?o=10900001-titanium-universal&delivery_country=DK&upid=google&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=20502428815&utm_content=&utm_term=&gclid=Cj0KCQiAyKurBhD5ARIsALamXaG8188RpPShJc36jhhLGVWAn1WnEGR0fX3wF2Ru3bPwAd8wDIha6TQaAnu1EALw_wcB
Materiel og træning
2
Jan Ulrich Indrømmer
Det betyder nok mere for Ullrich personligt at indrømme det, end det gør for cykelsporten. Og så har indrømmelsen sikkert også været en af forudsætningerne for at nogen gider smide et to-cifferet millionbeløb efter ham for at deltage i dokumentarserie. For dem der har set det dokumentarserien, så virker det til at være en relativt vel-reflekteret og mentalt sund udgave af Ullrich. Noget af en bedrift af en mand der har været ude i et livsfarligt misbrug af kokain og whisky. Det glæder jeg mig nok mere over end hans tilståelse. P.S. Interessant interview med dopingjægeren Hajo Seppelt som han tidligere har clashet med https://www.youtube.com/watch?v=xTBp2X8Vpq8&t=8s&ab_channel=Sportschau
Løb og ryttere
2
Vingegaards valg
"Som jeg har sagt før, vil jeg ikke tage noget selv, som jeg ikke ville give til Frida." Jeg har ingen begrundelser for at tro eller tvivle på Vingegaards udsagn. Men det er fanme en god sætning.
Løb og ryttere
3
Forrest I Feltet - Eksperten vurderer, hvem der skal med til OL på landevejen
Kan I ikke skrive at det kun er herrer det handler I taler om? På forhånd tak... :-)
Artikler
2
Uholdbare lynlåse på cykeltrøjer
Bedre ide end de der påklikkelige løbere. Jeg fik et sæt i dag. De klikker ikke stabilt i. Jeg har prøvet at låse dem med en klat lim.
Materiel og træning
10
Ondt i r.... efter en time på HT
Jeg har lige repareret et lille sår/hudafskrabning (vurderer størrelsen til at være 5*10 mm) i skridtet (på pungen) med babypudder. Det tog et par dage. Brugte pudder efter dagens sidste bad.
e-Cykling
8
Uran: Der er ingen respekt i feltet!
Når rytterne bliver yngre og yngre når de debutterer i det professionelle felt, så vil feltet nok automatik komme til mere og mere at ligne juniorcykling. Når man så debutterer som 20 årig, så er det ikke sikkert at man holder til man er 36. Så for en dels vedkommende vil vi nok se kortere karrierer. Desuden vil flere, som ikke viser "resultater" nok få en kortere karriere, for de halvgode hjælperyttere vil nok oftere blive udskiftet med ungt blod.
Løb og ryttere
4
PostNord Danmark Rundt 2024 starter i Midtjylland
Så det starter altså i Vestjylland... Det bliver vel en massespurt.
Artikler
2
Tour rute offentliggjort
Er han så Vismas klassementshåb? For både Kuss og Vingegaard har meldt ud, at de ikke kører giroen.
Løb og ryttere
32
GCN+ lukker
Problemstillingen rammer også boligforeningsbrugere, i hvert fald i Aarhus, hvor Stofa/Norlys har været en til tider træls, men dog pålidelig vært for en masse kanaler i den store pakke. Men nu bliver man tvunget væk fra Norlys, hvis man vil se Discoverys kanaler på sin kabelforbindelse, og det må også betyde farvel til Eurosport. Af ikke nødvendigvis sportsinteresserede grunde hælder jeg for det første til ukomplicerede løsninger, for det andet til mangfoldigheden, der har været i den store pakke, specielt de andre sprog, norsk, svensk og tysk, som jeg har været og stadig er glad for. Jeg har også været glad for Eurosports eksistens igennem en vel snart 30 år, det er godt nok meget af deres mærkelige programmer, jeg ikke ville drømme om at se, men der er visse løb, som jeg gerne har villet nyde og som tv2 ikke havde rettigheder til. Gad vise om den kanal får flere rettigheder, hvis Discovery endegyldig presses ud...? Det må tiden vise, og jeg fornemmer i øvrigt ikke, at man uden videre giver sig. Jeg ved ikke hvad jeg ender med at vælge. Boligforeningens agent skitserer flere valgmuligheder, heriblandt telefonkompagniets, men også nogle selskaber jeg aldrig har hørt om før, men de har alle ulemper i sig.
Løb og ryttere
15

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere