Seneste resultater

Flere nyheder »

Annonce

Videoer

Se højdepunkterne fra 2. etape af Tour de France

Fortrøstningsfuld Mikkel Honoré trods mistet førertrøje: Vi vandt etapen, så det lever vi med

”Fedt at så mange juble” – Mikkel Bjerg om dansk stemning i vejkanterne

Quick-Step-bossen Lefevere: Jeg er en modig mand

Tilfreds Magnus Cort: Jeg kunne ikke forestille mig en bedre start på Touren

Jørgen Leth med stor cadeau til van Aert: Han minder meget om Mercx

Jørgen Leths opsang: Man kan jo ikke forvente, at løbet går i stykker som vi havde ønske-forudset

”Et stort øjeblik for Tour de France-start i Danmark” – Se Cort i prikker på podiet her

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten

Annonce

Feltet.dk Forum
Tour de France 2022
Det med sidevinden var aldrig det sandsynlige scenarie. Det vidste TV 2, og alligevel blev de ved med at tale fænomenet op. Jeg vil kalde det at lyve, og man skal aldrig lyve, heller ikke selvom man har en intention om at skabe begejstring.
Løb og ryttere
91
Vandt Bjarne Riis TDF i 96? Nej!
Hvad med vore egne stjerner? Er vi 100% sikre på, at en del af disse ikke også er dopede? NEJ det er vi IKKE. Det er et valg. TDF og andre tv-transmitterede cykelløb er underholdning. A: Hvis jeg tror, at ingen snyder, er det god underholdning som jeg ser. B: Hvis jeg tror at vinderne - eller alle - snyder og ikke bliver afsløret eller kan afsløres, er det dårlig underholdning, som jeg ikke ser. Jeg vælger A med forventning om, at evt snyd bliver afsløret. At snyde planlagt i en konkurrence er æreløst. Og bliver snyderiet afsløret bør konkurrencepræstationen selvfølgelig markeres som "opnået via snyd". Der er ingen tvivl om at Bjarne Riis' sejr i TDF 1996 blev opnået via snyd. Der kan være tvivl om, hvor mange af de andre 197 startende ryttere, der også snød - og om de snød mere eller mindre end Riis - men man kan altså ikke akkrediteres for en sejr, hvor man beviseligt har snydt sig til den. At Riis og andre (se Brasch' indlæg) er erklæret som vindere, på diverse lister er ikke noget argument. Hvis man vælger at tro at snyd i dag ikke er accepteret i elitecykelsport er det absurd at en redaktør for "feltet.dk" akkrediterer Bjarne Riis for sejr i 96 og det er mindst ligeså slemt at se tv2's intro med billeder af både Riis og Armstrong. Beklager jeg (gen)startede dette snydeemne. Jeg glæder mig til resten af touren.
Løb og ryttere
12
Pedaler, lås mv. til ny Canyon Endurace 7
Så længe det bare er er stop på en tankstation, bager eller lignende, skal det nok være fint. Og ja, fint at forsikringen dækker, men 20km er langt at gå hjem i cykelsko. Og på et eller andet tidspunkt stiger præmien også. Jeg arbejde i torvehallerne engang, der er nogle “fast cykeltyve”. Det tog vel 10-12 sekunder at fjerne låsen på en cykel lænket til en lygtepæl. Det var en specialized Carbon citybike, den blev tilbudt til mig for 500kr Må indrømme jeg lige overvejede det et par sekunder, men han ville jo nok bare stjæle den igen når jeg havde brugt den. Det pudsige er, at de altid startede med at spørge efter servicemedarbejderne, oprindeligt troede jeg det var fordi de var bange for at blive taget, men det viste sig at de åbenbart havde et samarbejde med cykeltyvene, hvor servicemedarbejderne solgte dem billigt.
Materiel og træning
30
Hjælp til valg af cykel
Lige frederiksdal, synes jeg er forfærdelig uanset hvor jeg kører ned, om det er fra Virum ned mod kajakkerne, fra lyngby/Bagsværd ned mod kajakkerne eller i retning mod Bagsværd. Virkelig dårlig cykelsti (og direkte farligt ved vejarbejdet sidste år - har ikke været der siden). Frederiksborgbakken, så er det mest usikkerheden omkring hvor der holder en lastbil i bunden. Og cykelstien er mest bumlet før Furesøbadet. Så en landevejscykel, ingen problemer, i aerobars tør jeg simpelthen ikke
Materiel og træning
35
Hvilke cykelbriller racer
Det endte med Sutro Lite. Har lige modtaget dem. Synes de sidder fint og ser fine ud og virker i god kvalitet.
Materiel og træning
8
Har de danske ryttere toppet?
Det er nok lidt tilfældigt, tror jeg. I år har danskerne manglet marginalerne. Og nogle har været syge og ikke helt på toppen. Honoré f.eks. Med hensyn til fremtiden, så har vi lige nu en usædvanlig perlerække af unge dygtige ryttere på PRO-touren. De kommende år vil vi sikkert se en mere normal fordeling. Det er måske hvert 20. eller 30. år at så mange dygtige unge ryttere dukker op samtidig. Jeg følger ikke rigtigt med i Junior-cykling, men så dog lidt af Junior DM i Aalborg i søndags. Men altså blandt seniorerne har vi en kun 18 årig Carl-Frederik Bévort, som kørte i Top 10 både på Enkeltstarten og i linjeløbet ved DM. Han virker også ret lovende. Gustav Wang virker heller ikke uinteressant.
Løb og ryttere
2
DM Linjeløb herrer 2022, Aalborg
Vejle Cykel Motion hjalp for ca. 20 år siden DONG's cykelklub med at lave et par ruter til et arrangement de lavede for nogle af deres udenlandske samarbejdspartnere. Jeg havde fornøjelsen af at lægge ruteplanen og kørte med på 2 ture á ca. 100 km pr. dag. De Hollandske samarbejdspartnere brokkede sig højlydt over de mange og stejle stigninger jeg havde fundet - det var de slet ikke vant til :joy:
Løb og ryttere
80
TDF 2022 Pressemøde
både der, men også rundt ved Langelinie. Hvis vi er på marginaler, så kan et par sekunder eller et styrt jo betyde mega meget.
Løb og ryttere
11
What is the procedure to get the Sutton bank cash app debit card?
De mange links i artiklerne hjælper mig med at finde de sider, jeg leder efter, og med at lære operatørerne at kende. https://casinoudenomrofus.org/
Artikler
4

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere