Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 3. etape af O Gran Camiño

Optakt: 3. etape af O Gran Camiño

24. februar 2023 15:50Foto: Team Jumbo-Visma

Jonas Vingegaard levede op til forventningerne og tog en sikker sejr samt sikrede sig et stramt greb om førertrøjen. Danskeren får endda chancen for at gøre det igen, når det lørdag gælder løbets kongeetaper, der byder på en relativt let målstigning, men også to ture op ad en stejl mur, og her vil hans rivaler utvivlsomt forsøge at isolere ham og udnytte, at de måske kan slå ham på taktik, når fysikken næppe rækker.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

I den første udgave afviklede man kongeetapen om lørdagen, og det vil man også gøre i år, hvor der venter et stort bjergslag. Galicien byder ganske vist ikke på høje bjerge, men terrænet er rigeligt svært til godt cykelløb, som vi så i forbindelse med Miguel Angel Lopez’ kollaps i Vueltaen i 2021, og i sidste års duel mellem Michael Woods og Alejandro Valverde i dette løb. Det er præcis det terræn, der danner rammen også om årets kongeetape, der igen slutter på en kort stigning, og selvom den ikke er specielt stejl, har den en svær passage undervejs, og da man forinden har været oppe ad en mur hele to gange, er der lagt op til det helt afgørende slag mellem klatrerne inden enkeltstarten.

 

Med en distance på 163,0 km er kongeetapen også i år en kort sag, der denne gang går fra Esgos til toppen af Alto do Castelo i udkanten af byen Rubia. Startbyen er en forstad til Ourense, hvorfra man med det samme kører mod øst op ad en stigning (2,5 km, 6,6%), der har top allerede efter 5 km. Nu går det mod øst, nordvest og igen øst ad et kuperet plateau, inden man kører mod sydøst op ad kategori 3-stigningen Alto do Rocido (5,9 km, 5,3%, max. 7%), der er en jævn opkørsel med top efter 30,6 km.

 

Læs også
Lefevere kommenterer Asgreen og Casper P.s kontraktsituation

 

Herfra bliver det lettere, når man følger et let faldende og let kuperet plateau mod nordøst frem til Castro Caldelas, hvor man efter 48,0 km snor sig skiftevis mod øst og sydøst op ad en bakke (3,5 km, 4,5%) med top efter 56 km, hvorefter en nedkørsel leder mod nordøst. En bakke fører nu mod sydøst frem til dagens første spurt, som kommer efter 70,7 km, hvorefter en teknisk nedkørsel fører videre mod sydøst. Med det samme kører man nu mod nordøst op ad kategori 2-stigningen Alto da Hermida (6,2 km, 3,9%, max. 9%), der har to kilometer med 6-7%, men derudover er ganske let. Toppen rundes efter 85,2 km, hvorefter en let nedkørsel leder mod nordøst ned til byen A Rua, hvor dagens anden spurt kommer efter 95,4 km, inden det går mod øst ad en flad vej langs floden Rio Sil.

 

Efter 105,2 km rammer man nu en 22,8 km lang rundstrækning, hvor der skal køres næsten to omgange. Den starter brutalt, når man drejer mod syd for at køre op ad løbets sværeste udfordring, kategori 1-stigningen Alto de Santa Marina (5,5 km, 10,3% max. 22%), der starter med en kilometer med 15,2% og efter 3 km med 7-9% slutter med 1500 m med 10-13%. Toppen rundes efter hhv. 110,5 km og 133,3 km, hvorefter en teknisk nedkørsel leder mod øst, syd, nord, vest og nordøst ned til byen O Barco de Valdeorras, hvor man på første omgang kører dagens sidste spurt efter 123,2 km. Derfra går det ad en flad vej mod vest og syd tilbage til rundstrækningens udgangspunkt.

 

På sidste omgang dropper man det flade stykke efter O Barco de Valdeorras. I stedet kører man mod nordøst ad en bakke (4,4 km, 3,8%), der leder op til byen Rubia, som nås efter 150,1 km. Derfra falder det mod øst, inden man slutteligt kører mod øst, nordøst og sydøst op ad kategori 1-stigningen Alto do Castelo (6,7 km, 6,3%, max. 20%). Der er tale om højst ujævn stigning, der efter to kilometer med hhv. 7,5% og 4,5% byder på 800 m med 12,8%, hvorefter de næste tre kilometer stiger med hhv. 3,0%, 7,5% og 6,3%, inden den flader ud med 3,0% over de sidste 700 m. Stigningen går ad en snoet vej, men efter et hårnålesving med 2 km igen er vejen mere lige, indtil man når et sidste hårnålesving med 300 m igen.

 

Etapen byder på i alt 3800 højdemeter.

 

Alto do Castelo har ikke tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb, og det har heller ikke selve byen Rubia.

 

 

 

 

 

Læs også
Optakt: 3. etape af Tour de Romandie

 

 

 

 

 

 

 

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Rytterne skal være glade for, at etapen af hensyn til den belgiske åbningsweekend køres sent. Det betyder nemlig, at de slipper for morgenens nedbør, der i målområdet vil falde som tøsne. Nu vil de i stedet starte i overskyet vejr med en temperatur på 7 grader, og bygerisikoen vil aftage fra 40% ved starten til 10% i finalen, hvor temperaturen i bjergene vil ligge på 6-8 grader. Det vil være stort set vindstille med en svag brise (3-5 km/t), i starten fra syd og slutteligt fra vest. Det bør give side- og medvind ud til rundstrækningen, hvor der vil være sidevind på Santa Marina og skiftevis med- og sidevind på nedkørslen. Man får derefter med- og sidemedvind frem til målbjerget, hvor der vil være medvind på den nedre del, og sidevind over de sidste 3,2 km.

 

Favoritterne

Havde det ikke været et fast princip, at danske sejre præsenteres som breaking-nyheder, havde dagens etapesejr til Jonas Vingegaard næppe fortjent det prædikat. Det var ikke just verdens største sensation, at danskeren i dette felt ville vise sig som stærkeste mand, og det havde vel snarere været breaking, hvis han var blevet slået.

 

Alligevel kan rivalerne måske finde lidt håb inden kongeetapen. Nok slog Vingegaard hurtigt et hul på 20 sekunder, men derefter havde han pokkers svært ved at trække fra. Det kan selvfølgelig i et vist omfang forklares med modvinden og med, at den eksplosive etape ikke passede ham specielt godt, men nogen magtdemonstration blev det ikke. Og det er godt for løbet. Vi så nemlig også, at Jumbo ikke virkede skræmmende, da Steven Kruijswijk åbenbart er formsvag, mens både Movistar og Cofidis havde stærke kollektiver.

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Det vil de formentlig forsøge at udnytte på kongeetapen, der kan være designet til netop at udnytte et overtal. Etapen byder på små 4000 højdemeter over kun godt 160 km, hvilket er ganske voldsomt, men til gengæld er finalestigningen ikke specielt svær. Den korte, stejle passage gør det muligt for bedste mand at køre væk her, men det kan også være en risiko at vente så længe, for derefter kan det være svært at gøre forskellen. Til gengæld er muren forinden ganske brutal, og det er her, Cofidis og Movistar har chancen for at isolere danskeren. Gør de det, kan han blive fanget i fladlandet frem mod sidste stigning, og det kan sikre, at nogle af hans rivaler kan ramme sidste stigning med et forspring. Han kan ikke slås på fysik - slet ikke på en etape, der passer ham langt bedre - men måske kan han slås på taktik.

 

Vejret fortjener også en bemærkning. Jeg forventer, at etapen afvikles som planlagt, men vi kan vel ikke helt udelukke, at der vil ske ændringer. Det vil sne om natten og om formiddagen, og bliver det liggende, kan man frygte, at der vil ske ændringer. Der vil dog være en del timer med pæne temperaturer og tørvejr, og jeg vil derfor tro - og i denne optakt antage - at etapen afvikles som planlagt. Heldigvis vil det i givet fald ske i tørt, men også koldt vejr, hvor klatrerne kan glæde sig over den megen medvind i finalen.

 

På denne slags etaper ser man altid en aggressiv start, og det bør tage lang tid at få et udbrud afsted. Alle vil gerne have forposter, og der vil formentlig enten ske det, at vi får et udbrud, hvor Movistar, Cofidis og Jumbo alle har en mand med, eller at de alle misser ud. De bør i hvert fald markere hinanden skarpt. Uanset hvad tvivler jeg på, at udbruddet holder. Jumbo burde i teorien lade bonussekunderne sejle, men forskellene er så små, at udbruddet stadig skal holdes i snor, særligt fordi den hårde start formentlig fører til et solidt udbrud. Jeg vil dog tro, at de tager risikoen, da de gerne vil vinde med Vingegaard igen, og selv hvis de er passive, forventer jeg, at Cofidis og Movistar jagter samling. En udbrudssejr vil altså overraske mig, men på en dag, hvor man gerne vil have, at forposter holder langt, kan man aldrig helt udelukke det. Cofidis og Movistar ved også, at et udbrud nok er bedste chance for faktisk at vinde etapen, men de folk, der kan gøre det færdigt, vil Jumbo holde i snor.

 

Det bør altså blive en afgørelse mellem favoritterne, og slaget skal slås allerede, når vi rammer muren. Der kan blive lagt et pres allerede første gang på muren, og det vil nok være særligt Cofidis, der har en interesse i det. Derefter vil jeg forvente, at der kommer angreb fra særligt det franske hold, når de rammer muren anden gang, hvor målet må være at isolere Vingegaard.

 

På baggrund af det, vi så i dag, virker det muligt at gøre, og hvad gør Vingegaard så? Han kan vælge magtdemonstrationen og køre fra alt og alle, hvor han vil være godt hjulpet af al medvinden mellem stigningerne. Det er dog også en strategi, der har en vis risiko, for han var ikke mere overbevisende i da, end at han risikerer at blive hentet på mellemstykket frem mod sidste stigning.

 

Han vil formentlig tage det lidt på gefühl. Har han sit hold hos sig - og det er ikke umuligt, at Attila Valter kan sidde hos ham, ligesom Kruijswijk og Dennis bør komme længere, når det ikke er dem, der skal lægge presset - vil han næppe tage chancer og i stedet satse på at gøre det færdigt på sidste stigning. Sidder han til gengæld alene, kan han godt føle sig ansporet til at køre fra alt og alle, og det virker bestemt sandsynligt, at han kan gennemføre det store soloridt. Kører han mere afventende, kan vi til gengæld få den sjove situation, hvor han isoleres, og hvor nogle af hans rivaler kan få et forspring, inden hans hold kommer på bagfra.

 

En joker er også nedkørslen. Vingegaard er en glimrende nedkører, men i et løb som dette tager han næppe risici. Ligger der fortsat sne i vejkanten, vil han næppe tage risici. Samtidig ved vi, at Ion Izagirre er en sublim nedkører - også bedre end Vingegaard - og tager han chancer, kan han godt få et forspring inden stigningen. Nedkørslen er ikke rasende svær, men svær nok. Endelig er der en chance på den sidste stigning. Jeg vil tro, at Vingegaard vil køre væk på den stejle del, hvis de er samlet, men skulle det mislykkes, kan de måske fange ham på taktik på de sidste 4 km, der er lettere, selvom dagens resultat antyder, at også de er svære nok til, at han kan gøre forskellen.

 

Hele denne opremsning viser, at det kun bør være taktik, der kan koste endnu en sejr til Jonas Vingegaard. Nok var han ikke overlegen i dag, men stigningens sværhedsgrad taget i betragtning, var det jo ikke langt væk. Morgendagens etape passer ham også langt bedre, og hans motor bliver altid kun varmere og varmere, som dagene går. Han har som sagt flere veje til sejr, enten med et vildt soloridt fra muren eller ved at gøre forskellen på det stejle stykke på sidste stigning, og begge muligheder er realistiske. Jumbo bør også være stærke nok til at sikre, at han ikke taber løbet på taktik, og derfor vil jeg forvente, at han tager endnu en solosejr. Spørgsmålet er mest, hvor langt soloridtet skal være.

 

Til gengæld må det også nu være klart, at Attila Valter, Steven Kruijswijk, den velkørende Jonas Staune-Mittet og Rohan Dennis er rene hjælpere, men Valter bør også lave et stærkt resultat, særligt hvis Vingegaard kører tidligt, og han kan sidde på hjul. Han passer dog meget dårligere til denne etape, og hans resultat i dag antyder ikke, at han ender helt fremme. Endelig er der naturligvis chancen for, at de spiller ham ud i det taktiske spil, men det vil naturligvis være meget risikabelt, når de har klart stærkeste mand.

 

Læs også
Optakt: Vuelta Asturias

 

Jeg tror, at værste rival er Ion Izagirre. Baskeren så heldigvis meget bedre ud end i den svage sæsonstart, og han er på papiret den, der kommer tættest på Vingegaard i denne slags terræn. Morgendagens etape passer også ham bedre, og han har som sagt et våben i nedkørslen, hvor han måske kan få det forspring, han skal bruge. Alternativet er, at Cofidis fanger ham i en sandwich, og her bør Izagirre være farligste mand, selvom han også vil være den mest overvågede.

 

De står også stærkt, fordi de har Ruben Fernandez. Efter den svage kørsel i Saudi Tour så han igen meget stærkere ud i dag, hvor han førte som et æsel for Izagirre og alligevel endte som nr. 9. Også han bør være mere komfortabel i morgen, og han vil vel næppe være lige så overvåget som Izagirre. Holdets tredje kandidat er Jesus Herrada, men han skuffede i dag. Morgendagens etape passer ham langt dårligere og muren er lidt for svær. Omvendt har han eksplosiviteten til den lettere sidste stigning, hvis det bliver samles igen frem mod bunden, og han er en af de få, der kan slå Vingegaard i en spurt. Han har også været meget svingende, og derfor kan man håbe på bedre kørsel i morgen. Holdets sidste kort er Simon Geschke, hvis stigende formkurve fortsætter, men han bør være den svageste af de fire og komme lidt til kort på denne etape. Jose Herrada og formsvage Jonathan Lastra er rene hjælpere.

 

Movistar står også med to mand til et overtal. Farligst er nok trods alt Ruben Guerreiro, men hans vej til sejr går nok kun gennem en spurt på toppen. Her kan han til gengæld også på bare 3% slå Vingegaard, men udfordringen er at komme så langt. Morgendagens etape er til den svære side for ham, men den form, han viste i Andalusien, og heller ikke i dag var han alt for overbevisende, da han modsat Cofidis-drengene ikke førte én eneste gang i modvinden. På papiret er han stadig en af de værste rivaler, men jeg tror, at Izagirre sætter ham til vægs i morgen.

 

Faktisk tror jeg, at chancen for at vinde er større med Antonio Pedrero . Han gjorde det fremragende i en finale, der ikke passede ham. Morgendagens er langt bedre for en ren klatrer, og han vil være mindre overvåget end Guerreiro. Hans vanvidsridt i Ain viser, at han kan gøre det færdigt, hvis Vingegaard tvinges til at lade ham køre i det taktiske spil. Man må også formode, at formsvage Ivan Ramiro Sosa er bedre i morgen, men god nok til at vinde er han ikke, og den genrejste Will Barta skal bare begrænse tabet inden enkeltstarten på en etape, der er for svær.

 

Jeg finder meget håb i Lorenzo Fortunato. Italieneren fortsætter sin fremgang og var en af de stærkeste i en finale, der passede ham helt elendigt. Morgendagens etape passer ham langt bedre, og på muren vil han vel sammen med Izagirre, Fernandez og Pedrero være den, der har størst chance for at slå Vingegaard. Den sidste stigning passer ham dårligere, men de mange højdemeter forinden hjælper ham, og han kan måske udnytte kampen mellem de store hold i det taktiske spil. Til gengæld står det klart, at Alex Martin ikke kommer alt for langt. Det kan Mattia Bais måske gøre, hvis ikke han har været i udbrud.

 

Jefferson Cepeda betalte vel prisen på at føre for meget i modvinden. Vi så jo i Andalusien, at han klatrede på et niveau, der burde række til meget mere end en 15. plads i dette felt. Heldigvis så vi også i Andalusien, at han var allerbedst på den store bjergetape, og derfor kan man vente sig, at han er bedre i morgen. Vi så også, at han var ret svingende, og hans tidstab i dag og svage enkeltstart bør stille ham stærkt i det taktiske spil. Vi så også i dag, at Abel Balderstone trods sin skade allerede er udmærket kørende, og jeg vil også forvente, at Sergio Martin vil være bedre, end han var det i dag.

 

I dag bekræftede Victor Langellotti de lovende takter fra Vueltaen og Oman, men han gik lidt ned til sidst. Han lå dog også længe alene i modvinden, og der er ingen tvivl om, at han var en af de allerstærkeste. Til gengæld så vi også i Oman, at han var bedre i den eksplosive finale end på Green Mountain, og det kunne tale for, at han får det lidt sværere i morgen. Omvendt er vi stadig ved at lære ham at kende, og han har bestemt et stort potentiale. Der var også bedre takter igen fra Pelayo Sanchez, men han har stadig ikke fundet niveauet fra Mallorca. Jeg vil også tro, at Andres Ardila kommer længere i morgen med det niveau, han havde i Andalusien, da etapen passer ham bedre, og så bliver det spændende at se, om de unge Eric Fagundez og Alejandro Franco kan følge op på dagens flotte bedrift.

 

I dag bekræftede David De La Cruz den kedelige start, men han var dog meget bedre end i Valencia. Morgendagens etape passer ham også langt bedre, og her bør han være i stand til at gå i top 10. Grundet sin enkeltstart får han dog næppe den store frihed, og nedkørslen kan også volde ham kvaler. Han ligner ikke en vinder, men det bør gå bedre. Simone Velasco var god i dag, men morgendagens etape er for svær.

 

Igen i dag skuffede Mark Donovan, som han også gjorde det i Saudi Tour, og det øger ikke just optimismen efter et i forvejen skidt 2022. Morgendagens etape er dog langt bedre for en ren klatrer som ham, og selvom han ikke vinder, bør han være tættere på top 10. Vi fik også bekræftet, at Gianluca Brambilla efter sin sygdom er et stykke fra sit bedste.

 

Læs også
Legende: Pogacar ville være fem minutter efter Merckx

 

Så var der dagens sensation. Lukas Nerurkar har ingen - som i INGEN - resultater, der antydede, at han skulle blive nr. 8 i dag. Derfor gør det det lidt svært at forestille sig et lige så godt resultat i morgen, men tvivlen må komme den unge brite til gode. Til gengæld så vi, at Trinitys på papiret bedste, Oliver Rees og Max Walker er overmatchede.

 

Vi må også forvente, at Joaquim Silva ender langt fremme. Portugiseren var allerede langt fremme i Algarve, og i dette langt svagere felt skal han stå stærkere. Det gjorde han da også i dag, men det er også klart, at niveauet trods alt er for højt til, at han kan vinde.

 

Kern Pharmas svage sæsonstart fortsætter, men der kan være lidt håb. Morgendagens etape burde i hvert fald passe både Igor Arrieta og Giovanni Carboni bedre. Ingen af dem er flyvende, men deres niveau fra hhv. Andalusien og Oman bør føre længere i dette felt. De kommer dog ikke i nærheden af sejren. Denne etape er også lidt for svær for den ellers velkørende Jon Agirre.

 

Hos APHotels viste Delio Fernandez fremgang, men han har manglet så meget i år, at han næppe ender helt fremme. Hos Euskaltel bekæftede Carlos Canal og Mikel Azparren deres form, men morgendagens etape er for svær til, at de kan være med helt fremme, selvom sidstnævnte viste overraskende klatreevner i Saudi Tour. Efter dagens nedtur har jeg opgivet Embret Svestad-Bårdseng, men vi så i Oman, at han godt delvist kan rejse sig. Etapen bør være for svær for Bart Lemmen, og Sebastian Schönberger jagter bjergtrøje i stedet. Hos Radio Popular er potentialet begrænset for Raul Rota, og det samme gælder for Karel Vacek hos Corratec, hvor German Tivani faldt igennem

 

BEMÆRK: Lad mig igen understrege, at man grundet formiddagens snefald vel ikke helt kan udelukke, at etapen må modificeres, men med relativt høje eftermiddagstemperaturer er det nok usandsynligt, da etapen grundet åbningsweekenden køres sent.

 

OPDATERING: Som frygtet er ruten ændret grundet massivt snefald. De dropper desværre Santa Marina og flytter målet 3 km længere ned ad stigning. Det giver en meget lettere etape, der kommer til at minde om gårsdagens eksplosive sag. Den kan Jumbo let kontrollere, hvorefter Vingegaard formentlig vil kunne køre væk på stigningen stejle del, der nu kommer lige inden toppen. Den nye profil og nye finalestigning findes her:

 

 

 

Feltet.dks vinderbud: Jonas Vingegaard

Øvrige vinderkandidater: Ion Izagirre, Antonio Pedrero

Outsidere: Ruben Fernandez, Ruben Guerreiro, Lorenzo Fortunato, Jefferson Cepeda, Jesus Herrada

Jokers: Victor Langellotti, David De La Cruz, Attila Valter, Simon Geschke, Pelayo Sanchez, Mark Donovan, Lukas Nerurkar, Ivan Ramiro Sosa, Joaquim Silva, Will Barta, Igor Arrieta, Giovanni Carboni

 

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Jonas Vingegaard
Ion Izagirre, Antonio Pedrero
Ruben Fernandez, Ruben Guerreiro, Lorenzo Fortunato, Jefferson Cepeda, Jesus Herrada
Victor Langellotti, David De La Cruz, Attila Valter, Simon Geschke, Pelayo Sanchez, Mark Donovan, Lukas Nerurkar, Ivan Ramiro Sosa, Joaquim Silva, Will Barta, Igor Arrieta, Giovanni Carboni
Steven Kruijswijk, Johannes Staune Mittet, Andres Ardila, Gianluca Brambilla, Rohan Dennis, Delio Fernandez, Mikel Azparren, Carlos Canal, Embret Svestad-Bårdseng, Sebastian Schönberger, Jon Agirre, Bart Lemmen, Raul Rota, Krael Vacek, Simone Velasco, Alex Martin, Jose Herrada, Jonathan Lastra, Mattia Bais, Oliver Rees, Max Walker
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Gran Camiño
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?